Hüseyin Başgöl DAVA AÇACAK

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 29 March 2008, 13:27:37

« önceki - sonraki »

celebi

Alıntı yapılan: tolga - 30 March 2008, 12:29:14
onuda yazarız özkan biz yürekten takımımızın bir yerlere gelmesi işi bilenlerin elinde olması acemilerin değil bunun için uğraşıyoruz biz kimseye güdümlü değiliz bazıları gibi

bu zamana kadar o yürekten nedense hiç alternatif isim yada proje çıkmadı.

ozkan17

felsefe yapmanın alemı yok..konuyuda saptırma.sureklı tonetımı ınsanları taslıyonuz..neyını begenmıyorsunuz yonetımın onu soyleyın? tamam acemıler bu ısde daha yenı yenı bıseyler yapıyolr para da yok kabul ama sızın elemanlarını gıbı ceplerını onun bunun cebını doldurupda kacıp gıtmedıler..orda burda parayı yıyıpde faturasını klube kesmedıler.benım bu yonetımı desteklememdekı tek neden su anda samsunspor adının resmı futbol musabakalarında hala var olmalarını sagladıkları ıcıdnır..bız kormuyuz bız gormuyomuyuz basarı olmadıgını ıslerın kotu gıttıgını paranın olmadıgını..ama unutmayınkı stajerler;HERKEZ SEZON BASI KACARKEN BU ADAMLAR KURTARDI BU TAKIMI.. ;)

ss

orda burda parayı yıyıpde faturasını klube kesmedıler.
dıyorsun ama kacıp gıden yonetıcılerden ımran okumusun eskısehırdekı macta anemon oteldekı otel faturasını kım odedıgını bılıyormusun
anlamak ıcın arıf olmaya gerek yok

ss

allah sukur yıyıcı yok su anda ama azcık ozverı yaa bırılerı tasın altına elını koysun artık tek kısıye yuklenmek bos.

tolga

Alıntı yapılan: celebi - 30 March 2008, 12:37:20
bu zamana kadar o yürekten nedense hiç alternatif isim yada proje çıkmadı.

çelebi yapamayacağım veya yalan projeler hakkında bişi söyleyemem karadenizliyiz biliyorsun söz ağızdan çıkar zaten futbolcular yalanlarla buralara kadar geldi yapabilceğimiz şeyleri söyleriz zamanı geldimi görürsün kardeşim

ss

Alıntı yapılan: ss - 30 March 2008, 12:40:41
orda burda parayı yıyıpde faturasını klube kesmedıler.
dıyorsun ama kacıp gıden yonetıcılerden ımran okumusun eskısehırdekı macta anemon oteldekı otel faturasını kım odedıgını bılıyormusun
anlamak ıcın arıf olmaya gerek yok

sen sımdı samsunsporun ısım hakkı tehlıkede dedıgımde nerden bılıyon kanıt goster dıyenlerden esınlenerek nerden bılıyorsun dıyebılırsın ben sımdıden soylıyeyım bende eskısehıre maca gıttıgımde o otelde kaldım ordan bılıyorum

ozkan17

yaa of yaa valla ınsanın mıdesını bulandırıyosunuz haa tartısmalarınız ole boş boş sozlerle doluyoki

tolga

Alıntı yapılan: ozkan17 - 30 March 2008, 12:38:13
felsefe yapmanın alemı yok..konuyuda saptırma.sureklı tonetımı ınsanları taslıyonuz..neyını begenmıyorsunuz yonetımın onu soyleyın? tamam acemıler bu ısde daha yenı yenı bıseyler yapıyolr para da yok kabul ama sızın elemanlarını gıbı ceplerını onun bunun cebını doldurupda kacıp gıtmedıler..orda burda parayı yıyıpde faturasını klube kesmedıler.benım bu yonetımı desteklememdekı tek neden su anda samsunspor adının resmı futbol musabakalarında hala var olmalarını sagladıkları ıcıdnır..bız kormuyuz bız gormuyomuyuz basarı olmadıgını ıslerın kotu gıttıgını paranın olmadıgını..ama unutmayınkı stajerler;HERKEZ SEZON BASI KACARKEN BU ADAMLAR KURTARDI BU TAKIMI.. ;)

o zamanlar sende gelsen kahraman olurdun ha şunu diyorum Allah razı olsun ama siz anlamıyorsunuz sezon başı için hemfikiriz on dan sonrası ise rezil

celebi

Alıntı yapılan: tolga - 30 March 2008, 12:45:32
çelebi yapamayacağım veya yalan projeler hakkında bişi söyleyemem karadenizliyiz biliyorsun söz ağızdan çıkar zaten futbolcular yalanlarla buralara kadar geldi yapabilceğimiz şeyleri söyleriz zamanı geldimi görürsün kardeşim

ha o zaman kaçanlar yapamayacağı işer için mi kaçtı. yada şöyle diyelim.  laf ağızdan çıktı olmadı kaçtı.ve zamanını bekliyoruz.

ozkan17

tamam bak kırkyıldabı dogru duzgun bı laf soyledın.sezon basında hem fıkırız demı..sezon basında elımızde kım vardı? bunlar vardı demı ronaldınho calrlos yokdu demı..sankı anasını satyım yıldızlar toplulugu vardıda para vardıda adamlar basatıyı yakalayamadı..anlamsız anlamsız konusuyon tolgaa

tolga

o kaçanlar beni ilgilendirmiyi çaplarıyla  ilgili onlarıda zaman yargılayacak oda yakındır

celebi

Alıntı yapılan: tolga - 30 March 2008, 12:54:13
o kaçanlar beni ilgilendirmiyi çaplarıyla  ilgili onlarıda zaman yargılayacak oda yakındır

niye seni ilgilendirmiyor. kaçmayıp kalanlar seni ilgilendirip sürekli iğnelemek. kaçanlara laf yok öylemi. daha çok patinaj  yaparsın sen.

tolga

Alıntı yapılan: ozkan17 - 30 March 2008, 12:49:04
tamam bak kırkyıldabı dogru duzgun bı laf soyledın.sezon basında hem fıkırız demı..sezon basında elımızde kım vardı? bunlar vardı demı ronaldınho calrlos yokdu demı..sankı anasını satyım yıldızlar toplulugu vardıda para vardıda adamlar basatıyı yakalayamadı..anlamsız anlamsız konusuyon tolgaa

senin gerçekten anlamda problemin var ben diyorum ki sevgili özkan bende senin gibi destek verdim sahip çıktıkları için am gel görki gün geçtikçe işler değişti samsunspor şirketleri gibi işlemeye başladı sen hala transfer falan o dönemleri bizde biliyoruz yaaaa siz anlamak istemiyorsunuz yapacak bişi yok

ozkan17

tamam bende ne dıyorumm su anlık yapacak bısey varmı ? yok..sezon soınuna kadar bu yonetımleyız adamlar sımdı gıtse naparız bız..kım geccek baskanlık koltuguna..varmı bırtane ısım..benım tek solemek ıstedıgım eskılerın pıslıgını temızlemek yerıne sıfır borclu bır samsunspor olsaydık su anda cok farklı olurdu.adamlar eskılerın pıslıgını temıuzlemekden iş yapamıyolarki kardesım

tolga

eskilerin hiçbir pisliğini temizlemedeiler otomatik ödenen borçlar bu sene hiç biri ödemnedi özkan asıl skıntı burada da var kardeşim borç dahada katladı başkanlığı kabul eden herşeyiyle kabul etti geldiğimiz noktada ödeme hakkında hiç bişi yapılmadı