Samsunsporda Futbolcular YÖnetime ve Samsun Halkına İsyan ETTİ!!!!

Başlatan cenkturgut, 11 March 2008, 16:50:09

« önceki - sonraki »

cenkturgut

O zaman  yönetim olarak  bu futbolcuları kadro dışı bırakacaksın.YOksa kimse  takmıyor kulüp başkanını demektir.Korkuluk gibi dolaşıosun tesislerde demektir.Bunun adı isyandır ya bastırırsın ya da ceketini alır gidersin.
Biz  bunları  daha önceden  gördük yazdık.Bu sitedeki arkadaşlar bizi düşma ilan etti SAMSUNSPOR düşmanı ilan etti.Şimdi bu arkadaşlardan ricam  ya bu futbolcuları  yuhlasınlar  maçta  yada  yöneticileri.Ben zaten bundan sonra doğruları yazmayacağımı söylemiştim fakat  bomba patladı işte.Hüseyin BAşgöl ile Aykut Çepnide  bıraktımı tamamdır .Bu sezon çorba içerekte geçer.Ama önümüzdeki sezon bu futbolcuları takımda kalması için kim ikna edecek.Lütfen  bunun  yanıtını  verin.

edmontdante

Alıntı yapılan: cenkturgut - 11 March 2008, 18:05:30

Biz  bunları  daha önceden  gördük yazdık..

Ya cenkturgut haklısın da bunları zaten bilmiyor muydu millet ben anlamadım.Para olmadığını,aylardır  futbolcuların ve personelin maaş almadığını hepimiz biliyorduk.Ha diyeceksin ki topçular bu yönetimi istemiyorlar.Zaten bu sahada yaptıklarından anlaşılıyordu.Anlamamak için aptal olmak gerek.2 metre ötedeki topa koşmayan,pozisyona bir tarafını dönen,yalandan kaçamak işler yapan  topçular gördük  bazı maçlarda.Bunlar yönetimi isteseböyle mi davranırlardı?

tolga

Alıntı yapılan: edmontdante - 11 March 2008, 17:51:08
Başkan ve yönetim hakkında futbolcuların ne düşündükleri bence de çok önemli.Yerine kim gelir  tabiki bilemeyiz  ama futbolcular böyle düşünüyorlarsa  bu iş bitmiş demektir.Tabiki futbolcuların başkan ve yöneticileri sevmemeleri paralarını alamamalarından kaynaklanıyordur.Paralarını alıyor olsalardı böyle söylemezlerdi .Bu istememe olayının  Başkan ve yöneticilerin kişiliğiyle alakası yoktur diye düşünüyorum.

Bu durumda ya başkan gidecek ya da topçular.Bu aşamada bunun ikisi de mümkün olmadığına göre sezon sonuna kadar adam gibi oynayıp takımı ligde tuttuktan sonra bu konuların değerlendirilmesi lazım.Sonuçta para alsalarda almasalarda topçuların görevi sahada maçı kazanmaktır.Önce bir işinizi yapın bakalım paranızı alırsınız şimdi olmasa sezon sonu yada transfer döneminde.İç sahada 5 deplasmanda 2 galibiyet almışsın ayıptır be!!

kesinlişkle ne başkan nede yönetimin kişilkleriyle ilgi,lidir bana göre   insanlıklarına kimse söz söyleme hakkı yoktur eleştirilerimiz yönetici vasıflarınadır buda doğaldır tablo belli hala sıkıntımız var hala mali anlamda arpa boyu kadar yol alınmamıştırsezgin başkana kimsenin güveni kalmamıştır korkum saygı elden gitmese bari

cenkturgut

Ya cenkturgut haklısın da

Ben artık haklı olmak ıstemıyorum.BAsgol  baskan  ol dıyorum.Huseyın BAsgolun hıc degılse sezon sonuna kadar baskan olmasını ıstıyorum.Yoksa  sezon sonu halımız felaket

ali ihsan

Sezgin Gümüş ,paralı aday varmış duyumları üzerine istifa etti.Peki aday filan çıktımı.Hayır.Tamam bunlar gitsin gitmesinede gelecek olan varmı.ŞEHRİ YÖNETENLER BU YÖNETİMİ YÖNETEMEDİKLERİ İÇİN TEK KURUŞ YARDIM ETMİYORLAR ŞİMDİKİ YÖNETİME.MAZHAR BAŞOĞLU VE ADNAN ÖLMEZE AKITILAN PARALARIN YARISI BU YÖNETİME VERİLSE ŞİMDİ BU DURUMDA OLMAZDIK.MEVCUT YÖNETİM,MEVCUT SİYASİ  İKTİDAR VE YUSUF ZİYA TARAFINDAN KONTROL EDİLEMEDİĞİ İÇİN İSTİFAYA ZORLANIYOR.GALİP ÖZTÜRK ADAYLIK İÇİN NABIZ YOKLADIĞI ZAMAN 1-2 SENE EVVEL AYNI ÇEVRELERCE GENE BUNA BENZER YILDIRMA POLİTİKALARINI YAŞADIK.BENİM BU OLAYLARDAN ANLADIĞIM BUDUR,KİMSE KİMSEYİ KANDIRMASIN.

cenkturgut

HErşeyden önce  şu aşikardırki bu takımın  ve kulubun halı gecen senekınden cokda vahım cok daha kotudur.gecen Senede  ısyan cıkmıs  ama  begenmedıgınız genel menajerınız  o ısyanı bastırıp bu futbolcuları ıkna edıp ıdmana  cıkarmıstı.BEnım ıcın o yonetımın  veya bu yonetımın gelıp gıtmesı onemlı degıl.Onemlı olan deger SAMSUNSPORDUR.Şımdı burada belırtmek ıstedıgım  cıkıp yonetımın kalmak ıstıyorlarsa eger  bu futbolcuların veya ısyanda bulunanların bıletının  kesılmesıdır.Benım burada  yonetımı ısteyıp ıstememem veya sızın ısteyıp ıstememenız onemlı degıl buradakı olay futbolcuların  acıklama  yapıp bu yonetımı ıstemıyoruz demesıdır.Bundan ote  bır durum varmı bu kulupte  daha.Burada yonetım ya ıstıfa eder yada bu futbolcualrın bıletını keser.Baska secenek yoktur.

tolga

öyle kolaymı celili serkanı kadro dışı bırakmak ilk önce görevlerini yerine getirmesi gerekenler görevini yerine getirecek verecek istiyecek bu takım 7 maç kazandı 5 inde serken aykut vardı vermedn almak Allah mahsusutur sezgin gümüşe değil ama ne yazıktırki sayın başkan vermeden alıyor kulübten bunlarıda biliyoruz açık yüreklilikle çıkacak bu saatten sonra bu şartlarda başkanlık görevimi yerine getiremiyorum mahçubum verdiğim çekler ödenemedi bunda kendisinin de suçu yok sahip çıktı ama yürümüyor işte o zaman durmasının bir anlamı yok bırakıp gidecek  o zaman bakalım futbolcular daha neyi bahane edecek  hı şuda var bırakabiliyorsan kadro dışı bırak ama çok zor bana göre

tolga

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 11 March 2008, 18:33:52
Sezgin Gümüş ,paralı aday varmış duyumları üzerine istifa etti.Peki aday filan çıktımı.Hayır.Tamam bunlar gitsin gitmesinede gelecek olan varmı.ŞEHRİ YÖNETENLER BU YÖNETİMİ YÖNETEMEDİKLERİ İÇİN TEK KURUŞ YARDIM ETMİYORLAR ŞİMDİKİ YÖNETİME.MAZHAR BAŞOĞLU VE ADNAN ÖLMEZE AKITILAN PARALARIN YARISI BU YÖNETİME VERİLSE ŞİMDİ BU DURUMDA OLMAZDIK.MEVCUT YÖNETİM,MEVCUT SİYASİ  İKTİDAR VE YUSUF ZİYA TARAFINDAN KONTROL EDİLEMEDİĞİ İÇİN İSTİFAYA ZORLANIYOR.GALİP ÖZTÜRK ADAYLIK İÇİN NABIZ YOKLADIĞI ZAMAN 1-2 SENE EVVEL AYNI ÇEVRELERCE GENE BUNA BENZER YILDIRMA POLİTİKALARINI YAŞADIK.BENİM BU OLAYLARDAN ANLADIĞIM BUDUR,KİMSE KİMSEYİ KANDIRMASIN.

öyle paralı aday falanda yoktu aliihsan hepsi hikaye o paralı denen adam varya bu gün halk gazetesinde bir adam var ismi adil mi ney kulübe girip çıkıyormuş devamlı idareci falan değil o zamanlar onunla beraber geziyordu sakarya maçınada onunla gitmiş herhalde bir kere başkan yanındaki insanlara bakacak

Sadece Samsunspor

ya her konuda tartışma çıkıyor n'olcak bu sitenin hali allah aşkına bizde biliyoruz yönetimin para kaynağı bulamadığını futbolcuların para alamadığını isyan ettiğini biz tartışıyozmu hayır

Kadir ÇELEBİ

Oncelikle bu haberin kaynagının nerden oldugunu yazarsanız seviniriz..

Birtek sakatımız olunca sadece takım icinde degil yonetimde tribunde dengeler bozuluyor boyle hassas bir donemde şu soyleydide boyle olmalıydı tartısmaları bulundugumuz zaman icersinde cok gereksiz ve basarısızdır. Taraftarımız hem futbolcuları hemde yonetimi rencide etmeden sezon sonuna kadar desteklemelidir kulup yoneticilerininde şapkalarını onlerine koyup dusunmeleri gerekir..

ozkan17

Alıntı yapılan: ekn - 11 March 2008, 18:03:16
sonuçta onlar taraftar değillerki profesyonel futbolcular

ınsallah aşagıdan pafdan genclerımız gelıyo..hayırlısıyla ıkı sene ıcınde sahadaki 11 kişide hem taraftar hemde futbolcu karakterlerle dolacakdır

cenkturgut

haberin kaynağı  www.sporx.com   ve www.ajansspor.com  dur.
bugun yerel gazetelerdee okuyabılırsınız.

s_uzunkaya

ACABA CELİL "BU DURUMDA NE YÖNETİCİYİ NEDE BAŞKANI İSTİYORUZ" DERKEN, BİZ ONLAR OLMADANDA BU ŞEKİLDE TÜM FUTBOLCU ARKADAŞLARLA EL BİRLİĞİ YAPIP BU DURUMDAN DAHA İYİ DURUMLARDA OLABİLİRİZ DİYEREK, SERKAN VE CELİLİN YAVAŞ YAVAŞ TAKIMI SAHİBLENMEYE ÇALIŞTIKLARINI VE "YÖNETİCİ FUTBOLCU" VE HATTA "BAŞKAN FUTBOLCU" OLMA ADINA BU AÇIKLAMALARDA BULUNDUKLARINI DÜŞÜNEBİLİRMİYİZ?
  BU ARADA CENKTURGUT KARDEŞİM SENİN ACABA CELİL OLMA İHTİMALİN VARMI :) TABİKİ VARSA TOLGADA SERKAN OLABİLİR  ;)

cenkturgut

ben ercüment coşkundereyim.BEn mazhar başoğluyum.Ben Serkanım  BEn Celilim.
ADım açık şekilde  yazıyor.

BEN SAMSUNSPORLUYUM. ;)

milinkoviç55

arakadaşlar bu yönetim bu saatten sonra kaptanlar serkan aykutla celil sağırı  yüklü para cezası verip kadro dışı bırakıp gençlerle devam edecekler yada istifa edecekler ama ben bir taraftar olarak iki kaptanıda kınıyorum çünkü serkan aykut ligden düştümüz kayserispor maçından beri busenede 5.6 maç hariç piyasada yokken kimse seni kovmadı hep okşadı, celilede bu yönetim son model bir bmv almadımı soruyorum ama celil ne yaptı sezon başı bedava oynarım diyordu kanal s de spor 55 te ama şimdi bırakın oynamayı ordu maçında hakeme yaptıklarına bir bakın 3 maç ceza ve final niteliği taşıyan elazığ maçında yoksun ya bu takım orda yenilseydi nediyecektiniz kaptanlar merak ediyorum benim amacım sizleri kötülemek değil ama sizlerde samsunspora çok şeyler borçlusunuz. yönetimede sözüm ya bu adamları yüklü para cezası verip kadro dışı bırakacaksınız yada iyi bir ekip kurup kongre kararı alacaksınız yapamıyorsanızda istifa edeceksiniz..not bir fıkra: bir gün peygamberin birin yakıyorlarmış ve onu kurtarmak için bir serçe kuşu ağzının içine su doldurmuş o yangını söndürmeye gidiyormuş ve ona demişlerki böyla o yangını söndürebilirmisin demişler oda demişki söndüremesem bile  tavrımı ortaya koyarım demiş,,,, bilmem anlatabildimmi sevgili yönetimimiz.. :-[