Bank Asya 1.Lig, 26.Hafta | G.Antep BŞB.spor - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan yaman55, 09 March 2008, 15:48:43

« önceki - sonraki »

GençKozluklu

Antep'i yeneriz. Ben gençlere ve Orhan hocaya güveniyorum. Artık Serkan'ında bu saatten sonra takımda oynamasına istemiyorum. Büyük oyuncu. inkar edemyiz. Ancak zor zamanlarda hep sakatım diyerek ortalıklarda yoktu.
SAMSUNSPOR onu Serkan Aykut yaptı. Hiç mi vefa borcu yok. Bu zor şartlarda neden takıma ağabeylik yapmadı.

Artık Serkan benim için bitmiştir. Ağır olacak ama defolup gitsin. GEnçlere fırsat doğar. Biz bu gençlerle seneye daha yukarıları a hedefleriz.

SAMSUNSPOR'un zor zamanlarda yanında olmayan bir oyuncu benim için bitmiştir. Ne Serkan, ne de diğerleri SAMSUNPOR'dan daha büyük değildir.

Sadece Samsunspor

AlıntıKral kadrodan çıkarıldı

Sakatlığı tam olarak geçmediği için G.Antep Büyükşehir maçında riske edilmeyecek Serkan Aykut, son dakikada maç kadrosundan çıkarıldı
Samsunspor'da Serkan Aykut son dakikada kadrodan çıkarıldı. Dün yapılan antrenmanda Teknik Direktör Orhan Kapucu ile özel bir toplantı yapan Kırmızı-Beyazlı ekibin başarılı golcüsü, gelecek haftalarda oynanacak kritik karşılaşmalar düşünülerek Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı kadrosundan çıkarıldı. Serkan Aykut'un burada kendisine verilen antrenman programında çalışmalarına devam edecek. Bir hafta sonra Samsun'da oynanacak Mardinspor karşılaşmasına konsantre ettiğini ifade eden Kırmızı-Beyazlı ekibin başarılı futbolcusu, "Daha önümde bir haftalık bir zaman var. Bu süreyi çok iyi değerlendirip, kendimi tam olarak müsabaka oynamaya hazır hale getirmeyi hedefliyorum" diye konuştu.

AlıntıG.Antep'i yenmeliyiz

Samsunspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu, Elazığspor galibiyetinin bir anlam ifade edebilmesi için yarın oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından da üç puanla ayrılmaları gerektiğini söyledi

GALİBİYET ŞART
Teknik Direktör Orhan Kapucu, Elazığspor maçını kazanarak moral bulduklarını belirterek, Büyükşehir maçında da galibiyetten başka seçenek düşünmediklerini söyledi. Kapucu, tam kadro olarak G.Antep maçına hazırlandıklarını belirterek, "Elazığspor deplasmanında alınan 3 puan bizim için çok önemliydi. İkinci yarıda deplasmanda alınan bu ilk galibiyet takıma büyük bir moral oldu. Şu anda takımların puanları birbirine çok yakın, bir an önce üst sıralara tırmanmamız gerekiyor" dedi.

TEK SEÇENEK VAR
Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Kapucu, "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasından üç puan almaktan başka şansımız yok. Takım olarak en iyi şekilde hazırlanarak alacağımız iyi sonuçlarla ligin üst sıralarına çıkmak istiyoruz. Artık ligde kolay maç kalmadı. Her takım birbirini yenebilecek güçte. Bu anlamda yarın oynayacağımız Büyükşehir Belediyespor karşılaşması bizim için çok önemli. Benim oyuncularıma güvenimn sonsuz gerekeni sahada yapacaklardır" şeklinde konuştu.

AlıntıTaraftar yalnız bırakmayacak

Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, yarın deplasmanda oynanacak G.Antep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında da takımlarını yalnız bırakmayacak.
Samsunsporlu taraftarlar, her zaman olduğu gibi Gaziantep deplasmanında da takımlarını yalnız bırakmayacak. Yarın oynanacak kritik Büyükşehir Belediyespor deplasmanında takımlarını desteklemeye gidecek Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, yoğun bir hazırlık içerisinde.
Samsunsporlu taraftarlar, "Böylesine kritik bir süreçte takımımızı yalnız bırakamayız" dediler.

55__Gurbet__55

haha serkan yapti yine yapacani simdi sakatlik degil dinlediriliyormus haha hic gülesim yokdu

celebi

bu maçta kritik daha ne kritiği anlamış değilim. mardin maçından sonra malatya deplasmanı var.bu maçtada orhan kapucu ile özel görüşüp gidemesse hiç şaşırmam.

SaMsUnSpOr 55

SaMsUnSpOr 55

hakan55

yarın sbk nın macı var yaa serkan ondan gitmıyor anlayan anladı...

GençKozluklu

Süper bir haber. Bence artık ömür boyu dinlendirilirsin. Önümüzdeki yıllarda olacak kritik maçlarda oynar!!.

Gençler adına sevindim. Gidip hasbel kader bir gol atacak. Gene KRAL!!! naraları atacaktık belkide. İnşallah hiç oynatmazlar. Gidipte son maçta oynaıtrlarsa çok üzülürüm. Buda bir nevi Serkan'a iadei itibar olmuş olur.

Serkan cehenneme kadar yolun var. Bundan daha krtiik maçlar mı var? Geçen hafta ve bu hafta yenilsek zaten artık hiçbir kritik maçımız kalmayacak. Bunu anlamayacak kadar bu insanlar geriz zekalı mı?

Şu anda çok daha ağır sözler söylemek isterdim ancak, buna terbiyem ve forum ahlakına saygısızlık etmek istemediğim için söylemiyorum.

Allah seni bildiği gibi yapsın.

yaman55

Kadir ÇELEBİ

Elazıgspor 1 K.Erciyesspor 1 Mac sone Erdi

Yarın alıcagımız 3 puan ilac gibi gelicek insallah oyle olur.. daha iki gun once serkan G.b.B macında oynayacak sakatlık durumunun iyi oldugunu soylemislerdi bugun ne olduda bu degisti.. herkes anlıyor farkında olan bitenin..

cembaba

yaRın ki 3 puan herkese gercekten de ilaç gibi gelicek. inş. alırız yarınki maçı ya :(

atakumlueray

yine tekrarlıyorum bizim sonumuzu elazığın maçları belirlicek.2_3 maç alırsa elazığ işimiz çok zor.Allahtan bugün alamadı.her hafta elazığ yenemesin diye dua etcez

yaman55

anket sonucu
Kazanırız(54.4%)
Kaybederiz (10.3%)
Berabere biter (35.3%)

commander

merhaba arkadaşlar ben antep de okuyorum..
samsundan gelecek arkadaşlarla birlikte gitsek iyi olur...

veis

serkan riske edilmeyecek de nedemek çıkıp medya önünde tüm türkiyeye bizi rezil ederken iyimiydi.çıkacak bacagı kopsada oynayacak.