Bank Asya 1.Lig, 26.Hafta | G.Antep BŞB.spor - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan yaman55, 09 March 2008, 15:48:43

« önceki - sonraki »

maviay55

alayı yalan dümen abi yaa ne dinlendirilmesiymis...antep bld.gibi önemli maçta dinlendirilcekse şüphe ederim ben bu teknik ekipten!

bizi yenen boluyu deviren erciyes gitti elazığa puanı hediye etti...yok böle bişi!

yarınki maçı kaybetmemeliyiz..celil den çok şey bekliorum bu maçta sercanla ikisi güldürcek yüzümüzü inş..

GençKozluklu

Bu takımda Celil yeter. O ağabeylik yapıyor. Serkan'ın canı cehennem. Gitsin o barlarda oynasın.

Bu zamana kadar SAMSUN'a katkısı olmuştur. Karşılığınıda almıştır. Bugün görevini yerine getirmiyorsa, Allah bildiği gibi yapsın. Kğüme düşmemeye oynuyoruz. Beyefendi dinlendiriliyormuş.

Sonsuza dek dinlensin.

Bize adam gibi futbolcu lazım. Serkan'ın kaprisleriyle uğraşacak halimiz yok. Gençlere yazık. Onlar bu işi baraşaracaklardır.

55__Gurbet__55

serkan iyiki dinlendiyor cünkü bidaki hafta barcelonaya karsi oynicagiz o macta illa oynamasi lazim yaw ne dinlendirmesi ne kritiki ya adam gibi ciksin desin da oynamak istemiyom diye ne bu yok sakatlandi yok dinlediriliyor

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: piskopat samsunsporlu - 15 March 2008, 21:59:25
serkan iyiki dinlendiyor cünkü bidaki hafta barcelonaya karsi oynicagiz o macta illa oynamasi lazim yaw ne dinlendirmesi ne kritiki ya adam gibi ciksin desin da oynamak istemiyom diye ne bui cok sakatlandi cok dinlediriliyor

bence gelcek haftada oynamasın malatya maçında oynasın  ;D

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: ekn - 15 March 2008, 22:00:10

heralde mardin maçında oynucak yine roveşata golü atacak  >:(

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: ekn - 15 March 2008, 22:00:10

dogru barcelona kimki o kritik mac degil malatya daha önemli  :)  :)  :)  :)

sbc_emo

Antepe Gitme İşi Yalan Oldu..Ümit Abi Otobüs Ayarlayamadı..

:-X :-X

ozkan17

beyefendi ne zaman teşrif edecekler acaba.benım deıdgım cıkdı ısde.kadrodan cıakrcaklar dedım cıkdı.beyefendı musaıt degıl mac gunu heralde.

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: ozkan17 - 15 March 2008, 23:37:35
beyefendi ne zaman teşrif edecekler acaba.benım deıdgım cıkdı ısde.kadrodan cıakrcaklar dedım cıkdı.beyefendı musaıt degıl mac gunu heralde.

sekretarine soralim serkan beyfendi ne zaman müsait diye

ozkan17

iddda oynamakdan içkili içkili antrenmana gelmekden adam maca cıkamıyoki.salla gitsin alla alla bosuna para verıyoz adama ne hayrı var.tamam serkan aykut bi yerde ancak bisey vermedıkden sonra takımada dursa ne işe yarıyo.zarar işde

55__Gurbet__55

abi herkesi kadro disi birakiyorlar bunu niye birkmiyorlar anlamis degilim adam resmen bizle alay ediyo

SaMsUnSpOr 55

serkan aykutu kovsunlar takımdan böyle yapacaksa

veis

olurmu serkan aykut artık samsunsporrun basın danışmanı olucak alıştı kameralara konuşmaya.bu saatden sonra serkanın atdıgı gole sevinmeyi bırakın yerimden bile kalkmam.

Sadece Samsunspor

radyo yayınları yok  heralde gerçi doğru dürüst siteleri bile yok gaziantepsporun forumunda çok küçük bi yer ayırmışlar belediyespora kimse tıklamıyor anlaşılan belediyesporu

radyo linki bulan eklesin geçen hafta ben eklemiştim şimdi sıra sizde ben bulamadım  :)

ozkan17

evett saatler 11,29 sökeden hava durumu veriyorum ;D hava yaklasık 20 derece sıcak bir ortam ınsallah samsunsporumuzunda galibiyetiyle ortam dahada sıcak olacak!!! ;D