Bank Asya 1.Lig, 26.Hafta | G.Antep BŞB.spor - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan yaman55, 09 March 2008, 15:48:43

« önceki - sonraki »

sbc_emir

Alıntı yapılan: 55emo1985 - 14 March 2008, 18:06:32
slm beyler antebe gitmek için nereye baş vurcaz bi numara yazarmısınız acil şekilde kıral samsun kimin ne dediği önemli değil

kardeşim samsunspor taraftarlar dernegine(söğütlübahçeli çılgınlar)yani bizden başka kimsenin gidecegini sanmıyorumm bizden kesin otobüs kalkıyorda ggemek isteyenler dernegimize gelip ismini yazdırabilir cumartesi akşam9yada10gibi kalkacak otobüss

55emo1985

eyvallah bilader görüşmek üzere

@Tek cümleli ve gülücüklü muhabbetlerinizi özel mesaj yoluyla halletmenizi rica ediyoruz.

Lütfen bundan sonra
- Tamam ahmetciğim görüşürüz
- ok  görüşürüz abicim ..........................

gibi chat sohbetlerinizi özelden halledin. Sizleri seviyoruz, Samsunsporluluğunuza inanıyoruz ama lütfen... Aksi takdirde bu tür mesajlarınızı silmek zorunda kalacağız.

Sercan

Arkadaşlar biz antepte okuyoruz. okuldaki karadenizliler olarak 10-15 kişi falan gelcez burdan maça

ozkan17

Alıntı yapılan: maximum_55 - 14 March 2008, 18:03:08
Hakemin TrabRUMlu olması kötü, kazanacağımıza dair ümitlerim bir anda sıfıra indi.
asıl bu guzel haber maxımum.cunku cok emın duyumlarım var hakemler konusunda.gorur bakarsınız hakem sayesınde kazanırsak yada paso lehımıze duduk calarsa sasırmayın ;)

55__Gurbet__55

bu mac bizim hic beraberlik falan yok maci alacagiz hakem isterse antepli olsun

jean

piskopat samsunsporlu bu lafin bana bir seyi hatirlattison hafta ercanin malatyaya attigi golle ligde kaldigimiz sene anteple oynuyorduk bayagi yenilmistik o maci alip rahatlamamiz lazimdi ilk yari 1-0 bitti ondeydik ikinci yari antepli oyuncular formalarini degistirmisti adamin biirde isterse donlarini degistirsinler yenecez demisti maci 2-1 almistik amcamin yaninda sovmustum bayagi o macta anneme sikayet etmisti beni

King Of The North

Ankete kazanırız oyu kullanmıştım ama bu TrabRUMlu hakem canımı sıktı gerçekten,adamlar her yerde bizi ezmeden rahat edemiyorlar,kimbilir belki de seneye Arsin,Akçaabat,Değirmendere gibi takımlarına rakip olmamızı istemezler,

gyuksel55

15 March 2008, 01:31:09 #127 Son düzenlenme: 15 March 2008, 01:35:01 gyuksel55
inşallah kazanırız..

seckin55

Alıntı yapılan: kral samsunlu - 14 March 2008, 13:04:22
merak etme arkadaşım eğer ercüment burda ercüment olursa ilhan cavcav bize yedirmez bundan emin ol.
ercument ercument olsunda ilhan cavcav da yedirmesin.sorun degıl.turk futbolu kazansın..samsunspor da para kazansın:D:D:

samsun155

abi bu gece uyurken rüya gördüm.SAMUSUNSPOR şampiyonlar ligine çıkmış.PSV ile hollandada maça çıkıyor.PSV takımı 7.dk da 10 kişi kalıyor.sonra SAMSUNSPOR 1-3 öne geçiyor.sonra bizde 10 kişi kalıyoz.maç 5-5 bitiyor

samsun155

tV kanalları helal olsun diyor.ama kendi liginde hiç gol atamıyor diyor.sonra fenerbahçeyle maç yapıyoz.farklı yeniliyoz

commander

antep de okuyan arkadaşlar bildiğiniz üzere gaski tesisleri biraz şehre uzak merkezde toplanarak toplu gitme şansımız olmaz mı

55__Gurbet__55

jean abi alacagiz bu maci hickimse dert etmesin vallah icim öyle rahat ki ben asinda böyle banko kazaniriz veya beraber demem ama niyese bu mac da cok eminim bide turgut gol atacak mis gibi geliyo bana hadi insallah öyle olur