Şok İSTİFALAR !!

Başlatan MeL_55, 06 March 2008, 15:38:02

« önceki - sonraki »

MeL_55

Alıntıİstifa ettiler

Hüseyin Başgöl ile Aykut Çepni, kendilerinin yaptığı özverili davranışlar karşısında futbolculardan gerekli desteği göremedikleri gerekçesiyle dün şok bir kararla istifa ettiler. Başgöl ile Çepni, takımın kritik durumunu da gözönünde bulundurduklarını ve istifalarını Elazığspor maçı sonrası resmiyete kavuşturacaklarını dile getirdiler

ŞOK İSTİFALAR
Samsunspor´da dün şok istifalar yaşandı.Bugüne kadar takıma özellikle maddi anlamda büyük destek sağlayan Teknik As Başkan ve Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl istifa etti. Başgöl ile birlikte Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Çepni de istifa etti. Dün Samsun bu istifalarla çalkalandı. Başgöl ve Çepni kendilerinin yaptığı özverili çalışmalar karşısında futbolculardan gerekli desteği alamadıkları gerekçesiyle istifa ettiklerini açıkladılar.

ELAZIĞSPOR SON MAÇLARI
Hüseyin Başgöl ve Aykut Çepni, Samsunspor için çok önemli olan Elazığspor maçına kadar görevlerine devam edeceklerini belirterek, "Elazığspor maçı sonrası ise istifalarımızı resmiyete kavuşturacağız" dediler. Öte yandan dün öğle saatlerinde kulübe giden Başgöl ile Çepni futbolculara duygusal bir konuşma yaparak vedalaştılar. Hüseyin Başgöl´ün futbolculara, "Elazığspor maçında bizim için değil, kendiniz ve gururunuz için oynayın" dediği öğrenildi.

GURURUNUZ İÇİN OYNAYIN
Başgöl, kendisi ve Çepni adına yaptığı konuşmada futbolculara şunları söyledi: "İyi ve kötü günleri ile birlikte 4 aydır beraberce Samsunsporumuzun başarısı için mücadele etmiş bulunmaktayız. Elimizden geldiğince sizlerin dertlerine derman bulmaya çalıştık. Ama anlaşılıyor ki, sizlerin dertlerine, ihtiyaçlarına derman olamadım. Başarılı olamadığım bir grupta durmanın benim yapıma sığmadığını bilmenizi isterim. Hiçbir zaman yaşamımda başarısız olmak için mücadelem olmamıştır. Ama, 43 yıllık yaşamımda bu dört ay başarısız olduğum tek zaman dilimi olarak hayatımda yerini almıştır.

BECERİKSİZLİKLE ANILMAK İSTEMEM
Şimdi anladım ki, sizlerin benim başarılı olmam için gerekli desteğiniz yetmemiştir. Bu nedenle futbol şube sorumluluğu görevimi de başarıyla yerine getiremedim. Bu takımda olmazsa olmazların gerekli desteğini bugüne kadar alamadım. Samsun kamuoyu önünde başarısız, bilgisiz, beceriksiz futbol şube sorumlusu olarak yer almayı ve bu suçlamaları hak etmediğimi zannediyorum. Bu nedenle başarılı olamadığım bir göreve devam etmem düşünülemez. Başkanımızın Samsun´da olmayışı ve final maçı niteliğinde olan Elazığspor deplasmanı öncesi yalnız bırakmamak için karşılaşma sonrası görevimi bırakacağım. Elazığspor maçı benim ve Aykut Çepni kardeşimin sizlerle beraber olduğumuz son maçı olacaktır."

celebi

ACABA ŞAFAK GEDİKOĞLUNUN YAZDIĞI MESELENİN BİR PARÇASI OLABİLİR Mİ ::)

berusa55

milinkoviç55

;) arkadaşlar berusanında dediği gibi bende hiç şaşırmadım aslında çoktan beri beklenen bir şeydi sonunda oldu bizler bu konuyu fazla tartışmayalım ve vardır bundada bir hayır diyelim ve bu zamana kadar bu yönetimde  iyi yada kötü  kim görev yaptıysa şu anda yönetimde olanların allah yardımcısı olsun  istifa edenlerede bundan sonraki hayatlarında başarılar diler vermeye yada vermiş oldukları hizmetler için teşekkür ederiz, unutmayalımki bizim asıl sevdamız samsunspor kalanlarla aslanlar gibi devam.....

tolga

06 March 2008, 17:00:53 #4 Son düzenlenme: 06 March 2008, 17:49:40 berusa55
Başkan istifa etse şaşırıdınız asıl maddi anlamda kulübe katkısı olan lar istifa ediyor şaşırmıyorsunuz ve beklenen bir şeydi falan işin rengi bu siteden dahada iyi anlaşılıyor şimdi çoğu taraftarlarımızın şehir dışında kimlerle beraber olduğu kimleri desteklediği bence salt olan samsunspor olmalı kişler değil ve bizler samsunspor sevdalısıyız onun bunun değil kendi adıma konuşuyorum ve bu saatten sonra sadece izlemeye geçiyorum zamanı yakındır zamanı geldiğinde konuşacağım kimse bu takım ALLAH korusun kötü şeylerle krşılarşırsa ah vah etmesin hepinize saygılar ve sevgiler

@tolga

üyelere ve siteye laf etmeden yazacaksan yazıyorsun yoksa gercekten burda işin yok.
"işin rengi bu siteden daha iyi anlasılıyor" lafın Samsunspor.biz sitesine hakaret ve karalama olarak kabul edilmiştir... Bundan sonra yazacaklarında siteye, sitede bulunan değerli üyelere dokundurmaların yer almayacaksa basımızın üstünde yerin var. Ha ama yok ben basıma buyruk hareket edecem diyorsan o zaman gercekten izlemede kal kardesim.

veis

sevgili tolga eskiden yönetimde olan ama istifa eden şahıslarla ilgili yorumunu alabilirmiyim.

misafir

Alıntı yapılan: veis - 06 March 2008, 18:13:26
sevgili tolga eskiden yönetimde olan ama istifa eden şahıslarla ilgili yorumunu alabilirmiyim.

özellikle ilk istifa edenler hakkında da yorum yaparsa iyi olur

King Of The North

Futbolculardan gerekli destek ve özveri gelmedi,hem şehir zaten ölmüş,topçular da ruhsuz ruhsuz oynuyolar,herkes gidecek sanırım yakında,tek kalan biz olacağız.
İsmail başkanın dediği gibi biz de bırakırsak Samsunspor asıl o zaman ölmüş o olur.Bırakmadık,bırakmayacağız,elbet güneş doğacak.

veis

Bırakmadık,bırakmayacağız,elbet güneş doğacak.

tolga

06 March 2008, 19:32:23 #9 Son düzenlenme: 06 March 2008, 21:39:46 tolga
kesinlikle üyelere herhangi bir lafım ve hakaretim olmadı ve olamazda kendini bilen ve ne yazmasınıda ölçen biçen birisiyim hiç bir zaman karalama olarak algılamayın bu duyarlılığınızı saygıyla karşılarım ama siz üzerinize almayın lütfen neden hep pembe tablolar çiziliyor  takımın hali belliyken neden insanlar evet başkanında hataları var demeyip demeleride gerekmez gerçi görünen köy kılavuz istemez takım kötü durumda  hala sahip çıktı kimse yoktu kayyum v.s ya zorlamı gel dediler zorlamı takımın başına getiirdiler yakasına mı yapıştılar takımın borcu ve durumu ortada sağır sultan biliyor.başarısız bir ortam var ama bakıyorum herkes görmemezlikten gelir gibi en ufak bir tepki yok  ya sevgili arkadaşkar düşüyoruz ya bu kadarmı duyarsız kalabiliriz insanlar parasızlıktan kıvranıyor sizler bile bişeyler yapmaya çalışıyorsunuz adamın kılı kıpırdamıyor.ya tesislere ait özel araçlar varmış 2 tane benim arkadaşıma satmışlar adam geçende  anlattı kulübün mal varlıklarınamı sıra geldi ayıp denen bişi var madem başkan oldun sırtındaki ceketi sat bu durumlar düşme  tabiri caizse .Ama hala hiç bir şey yokmuş gibi. lale devri bitti arkadaşlar gerçekleri görün ben bunları dile getirirken birilerinin zoruna gidecek gitsin abi takımım eriyor üstelik şafak diye bahsediyorum şafak benim liseden 19 mayıs tanışırız nasıl konuşacağımı bana bazıları hatırlatmasın  ha şu da var bir yanlış anlaşılmam varsada özür dilerim ben takımım için üzülüyorum ama tekrar söylüyorum inşallah elazığ maçı iyi biter Allah korusun aksi bir durumda her şeyi açıklayacağım tabiki ahlaki kurallar içinde

sevgili veis istifa edenler için söyleyeceğim tek şey atı alan üsküdarı geçti geç alınmışş bir karar ama yinede helal olsun adam diyorki başarısız bir ortamm var kabul ediyorum ve istifa etti onurlu bir davranış yanlız bu yakın zamanda edenler için söylüyorum ilk yarıda takımı bırakıp gidenler için değil

sbc_emo

06 March 2008, 22:36:45 #10 Son düzenlenme: 07 March 2008, 00:07:09 edmontdante
Alıntı yapılan: tolga - 06 March 2008, 17:00:53
Başkan istifa etse şaşırıdınız asıl maddi anlamda kulübe katkısı olan lar istifa ediyor şaşırmıyorsunuz ve beklenen bir şeydi falan işin rengi bu siteden dahada iyi anlaşılıyor şimdi çoğu taraftarlarımızın şehir dışında kimlerle beraber olduğu kimleri desteklediği bence salt olan samsunspor olmalı kişler değil ve bizler samsunspor sevdalısıyız onun bunun değil kendi adıma konuşuyorum ve bu saatten sonra sadece izlemeye geçiyorum zamanı yakındır zamanı geldiğinde konuşacağım kimse bu takım ALLAH korusun kötü şeylerle krşılarşırsa ah vah etmesin hepinize saygılar ve sevgiler

@tolga

üyelere ve siteye laf etmeden yazacaksan yazıyorsun yoksa gercekten burda işin yok.
"işin rengi bu siteden daha iyi anlasılıyor" lafın Samsunspor.biz sitesine hakaret ve karalama olarak kabul edilmiştir... Bundan sonra yazacaklarında siteye, sitede bulunan değerli üyelere dokundurmaların yer almayacaksa basımızın üstünde yerin var. Ha ama yok ben basıma buyruk hareket edecem diyorsan o zaman gercekten izlemede kal kardesim.

bilader senin ne zaman mesajını okusam samsunspor   aleyhine yada üyelerin  aleyhine konusuyorsun.

ne ayaksın sen ? burayı karıstırmayamı geldin?

ÖLÜMÜNE SAMSUNSPOR..

veis

yüregini samsunspora ayıran hangi yönetici olursa olsun hiçbirini degilde sadece samsunspora aşık olan arkadaşlar biz samsun luyuz ve samsunsporluyuz.

milinkoviç55

07 March 2008, 14:42:25 #12 Son düzenlenme: 07 March 2008, 16:47:55 berusa55
:( arkadaşlar artık sadece samsunsporumuza kilitlenelim kişileri bırakalım lütfen samsunspora kim hizmet ettiyse iyi yada kötü herkeze teşekkürler ama unutmayalımki samsunspor baki  insanlar yani görev alanlarsa gidici o yüzden hep beraber gelin elazığspor ve diğer maçlarımıza konsantre olalım söz konusu samsunsporsa  gerisi tefarruattır............

MeL_55

AlıntıGeri dön çağrısı

Önceki gün şok bir kararla istifa ederek herkesi üzüntüye boğan Samsunspor Teknik As Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl ile Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Çepni´nin geri dönmesi için taraftarlar ayaklandı. Kulübe en fazla maddi katkıda bulunan iki yöneticinin istifa etmesiyle çalkalanan Samsun´da, onları bu kararlarından vazgeçirmek için herkes harekete geçti. Taraftarlar, bugün Başgöl ile Çepni´nin geri dönmesi için kulüp önünde toplanacak.

KULÜPTE TOPLANACAKLAR

Hüseyin Başgöl ve Aykut Çepni için pankart açarak tezahüratlar yapacak olan taraftarlar, onları bu kararlarından vazgeçirmek için çaba harcayacaklar. Samsunspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ümit İren, Şirinler Grubu Lideri Murat Aktürk ve Canikli Mekansızlar Samsunspor Taraftarlar Derneği Başkanı Kenan Karpuzoğlu, Hüseyin Başgöl ile Aykut Çepni´nin görevi bırakmasını istemediklerini belirterek, "Onların tavırlarından vazgeçmelerini istiyoruz" dediler.

celebi

BENCE SADECE AYKUT ÇEPNİ GERİ DÖNSÜN DERİM.