Şok İSTİFALAR !!

Başlatan MeL_55, 06 March 2008, 15:38:02

« önceki - sonraki »

ss

http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=11191
burda okudugum kadarıyla yarın resmıyet kazanacakmıs ıstıfalar ıns elazıg mac da kazanılıp yukselıse gecılecegı bu donemde ıstıfa kabul edılmez...

pitbul055

sen gercekten saf bırısın galıba kurtulduk senden dedıgın adamın yerıne gececek bırı bılıyormusun ve basgol olmasa deplasmana maca bıle gıdemeyecegımızın farkındamısn son bısey daha sen salakmısn _?     
BAK SS,BENİM ÖZELİMDEN BU MESAJI GÖNDERMİŞSİN.SAF DEDİĞİN KİŞİNİN İSMİ ARİF ŞAHİN, 30 YAŞINDA KİMYA MÜHENDİSİ.YAZMADAN ÖNCE 2 KERE DÜŞÜN ÖĞLE YAZ..NE OLDUĞU BELİRSİZ İNSANLARLA BURDA POLEMİĞE GİRMEM AMA YAZDIKLARINA DİKKAT ET.DELİKANLIYSAN KLAVYE BAŞINDA DEĞİL YÜZÜME SÖYLERSİN O KELİMELERİ

körfez55

istanbul grubundan kimsin kardeş.bizim grupta seni tanıyan yok

cenkturgut

nasıl iş anlamadım ercüment coskundere istifa eder 1 hafta sonra cenkturgut nickli arkadas sitede onu övüp yönetimi karalamaya baslar sonra imran okumus istifa eder siteye tolga nickli biri girer o zamana kadar yönetimi öven adam her msjın sonuna sezgin gümüş istifa yazar şimdide hüseyin basgöl istifa etti ss nickli arkadasımız geldi o da hüseyin basgölü yere göge sıgdıramamaya basladı sırada aykut cepniyi destekleyen biri olmalı onunda siteye üye olması yakındır bide yanlıs hatırlamıyosam can aydın diye basın sözcümüz vardı onuda bekliyoruz neler oluyor samsunsporumuzda daha önemli onca sorunumuz ortak sevadamız samsunsporumuzun çöküşü lig b ye düşme durumları varken biz hala kişiler arasındaki anlasmazlıklardayız herkes kendini haklı cıkarma yüceltme derdinde işimiz cok zorrr

bak sayın kardesım o kısı hala burada.Soylemlerın farklıda degıl.Ben sadece o zamankı durumu anlatmıstım o kadar.SAyın Basgolun takıma  yaptıkları asıkar ınkar edılemez.Ama  hıcbır yonetıcı  bır kulupte transfer konusunda bılgılı becerılı futbolcudan anlayan futbolcu ruhunu bılen kıs olamaz.SAyın basgol maadııı  anlamda  buyuk destek olmustur yerıne gelecek adamda yoktur dogru ama buradakı arkadasların elstırı noktası futbol namına bırsey katmadıgıdır.Artık tum buyuk kulupler GEnel Menajerlık sıtemını benımserken sen kapatıp Genel Mudur alıyorsun.BEn yojnetım ıstıfada  demıyorum yonetım devam dıyorum .Cunku baska  yonetım yok.Samsunsporun kaderı sadece ve sadece  bu yonetımın elınde.

celebi

Alıntı yapılan: ss - 10 March 2008, 00:18:43
pıtbull055 sacmalıyorsun resmen ben ıst grubundanım

SS SEN KİMSİN TANIT BAKALIM KENDİNİ KİMSİN TANIMIYORUZ BİZ SENİ.

cenkturgut

CElebi katılıyorum sana  kesınlılle  tanıtsın arkadas tam olarak kendını

MeL_55

AlıntıHÜSEYİN BAŞGÖL OMUZLARDA

Alınan önemli galibiyet sonrası teknik heyet ve futbolcular sevinçlerini taraftarla paylaştılar. Maçın başarılı isimlerinden Ramazan, Hüseyin Başgöl'ü taraftara omuzlarda götürdü

BAŞGÖL'E SEVGİ SELİ
Bu karşılaşma öncesi istifa ettiğini açıklayan Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl, alınan önemli galibiyet sonrası omuzlarda taşındı. Elazığspor galibiyetinin ardından futbolcular ve teknik heyet galibiyeti taraftarla kutlarken, maçın başarılı futbolcularından Ramazan, Hüseyin Başgöl'ü taraftarın yanına omuzlarda götürdü.

PRİM 4.500 BİN DOLAR
Başgöl, "Bütün futbolcularımıza bizlere böylesine önemli bir galibiyet aldıkları ve bu sevinci yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Bu maç için açıkladığımız galibiyeti primini 4.500 Bin Dolar'a çıkarttık. Bunu da hafta içi futbolcularımıza dağıtacağız" dedi. Öte yandan maçtan önce istifa edeceğini açıklayan Başgöl, karşılaşma sonrası kafileyle değil, özel arabasıyla Samsun'a döndü.

veis

grup istanbulun adını kullanmazsak sevinirim helede içinden degilsen arkadaşım.

pitbul055

10 March 2008, 16:32:02 #38 Son düzenlenme: 10 March 2008, 16:34:03 pitbul055
Alıntı yapılan: ss - 10 March 2008, 00:18:43
pıtbull055 sacmalıyorsun resmen ben ıst grubundanım
sözcülüğün yanında yalancılıkda var

ozkan17

ya isteyen istedigi yere uye olsun..kimin ne b.. oldugunu kimin nasıl bir samsunsporlu oldugunu bu büyük taraftar biliyoo...kimse kasmasın kendini ;)

cenkturgut

Herkes bırbırını bılıyor SAmsunda  herkes herkesı  tanır gerısı yalan.GErcek SAmsunsporlu gercek  samsunludur  gerısı yalan.

Sadece Samsunspor

arkadaşlar bende şahsen başgölün kalmasını istiyorum nedeni ise kulüp içinde en büyük ekonomik desteği sağlayan kendisidir  ;)

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: cenkturgut - 10 March 2008, 18:31:16
Herkes bırbırını bılıyor SAmsunda  herkes herkesı  tanır gerısı yalan.GErcek SAmsunsporlu gercek  samsunludur  gerısı yalan.

cenkturgut senin her yazını okuyorum ve benim dikkatimi çeken şey şu her samsunspor yazmanda  '' SAmsunspor  '' böyle oluyor nedeni ne ik ??????????

MeL_55

Alıntı yapılan: 16 SS 1965 - 10 March 2008, 19:56:13
cenkturgut senin her yazını okuyorum ve benim dikkatimi çeken şey şu her samsunspor yazmanda  '' SAmsunspor  '' böyle oluyor nedeni ne ik ??????????

SA = Sabanci  ;D ;D ;D

SaMsUnSpOr 55