Şok İSTİFALAR !!

Başlatan MeL_55, 06 March 2008, 15:38:02

« önceki - sonraki »

pitbul055

şahsım adına başgölün gitmesine sevindim.bu adamın futbol şube sorumluluğu yapması faciaydı bence.futbolun F  sinden anlamayan biriydi.çepninin gidişi üzücü.taraftarın abisiydi.işini bilen bir insandı.

celebi

Alıntı yapılan: pitbul055 - 07 March 2008, 20:47:36
şahsım adına başgölün gitmesine sevindim.bu adamın futbol şube sorumluluğu yapması faciaydı bence.futbolun F  sinden anlamayan biriydi.çepninin gidişi üzücü.taraftarın abisiydi.işini bilen bir insandı.

hüseyin başgçl gerçekten meseleden anlayan biri değildi gibime geliyor fakat aykut çepni işini iyi yapıyordu.

MeL_55

AlıntıGeri dön çağrısı

Samsunspor Taraftarlar Derneği, Canikli Mekansızlar ve Şirinler Taraftar Grubu, Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl ile yönetim kurulu üyesi Aykut Çepni için dün ´Başgöl ve Çepni Bizleri Bırakma´ yazılı pankart açarak tezahüratlar eşliğinde geri dön çağrısında bulundular

ÇAĞRIDA BULUNDULAR
Dün Nuri Asan Tesisleri´nde bir araya gelen Samsunspor Taraftarları Derneği, Canikli Mekansızlar ve Şirinler Taraftar Grubu geçtiğimiz günlerde istifa ettiklerini açıklayan Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl ile yönetim kurulu üyesi Aykut Çepni için pankart açarak tezahüratlar ile geri dön çağrısında bulundular.

GÖREVLERİNE DEVAM ETSİNLER
Taraftarlar adına bir konuşma yapan Samsunspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ümit İren, Samsunspor´a maddi manevi yönden büyük hizmet veren Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl ile Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Çepni´nin tekrar görevlerinin başına geçmesini istediklerini söyledi. Başkan İren, "Taraftarlar olarak onların bir an önce verdikleri karardan vaçgeçmesini bekliyoruz" diye konuştu.

ss

09 March 2008, 02:25:22 #18 Son düzenlenme: 09 March 2008, 03:48:49 berusa55
H . BASGOL OLMASA TAKIM ANTALYAYA KAMPA BILE GIDEMIYORDU YAA YONETIMDE MADDI ANLAMDA HERSEYI ILE DESTEK VEREN TEK KISI BAŞGOL GERI DONMEZSE TAKIM ONUMUZDEKI HAFTA DEPLASMANA BILE GIDEMEZ DURUMDA SAKASI YOKK BU ISIN DUSUYORUZ PARA YOK FUTBOLCULARIN MAC PRIMLERI 4 BIN DOLAR YAPILDI AMA COCUKLAR MAC KAZANAMIYOR KAZANSALAR BILE VERILECEK PARA YOKK.

ss

Alıntı yapılan: celebi - 06 March 2008, 15:40:02
ACABA ŞAFAK GEDİKOĞLUNUN YAZDIĞI MESELENİN BİR PARÇASI OLABİLİR Mİ ::)

SAFAK BEY NE MESELESI YAZI BULAMADIM GONDERRIMISINZ_?

ss

Alıntı yapılan: pitbul055 - 07 March 2008, 20:47:36

SEVINDIM DIYORSUN FUTBOL SUBESI YAPMASI FACIAYDI DIYORSUN YAA KARDESIM YAPACAK BIRI VARDIDA BU ADAM ONUNU MU KESTI YOKK KIMSE. SEHIRDEN KIMSE GELMEK ISTEMIYOR YONETIME BORC KORKUTUYOR HERKESI. BASGOL YUREGIYLE GELDI VE BUTUN IMKANSIZLIKLARA RAGMEN SAVASTI MADDI ANLAMDA YAPMADIGI KALMADI. YAA GELMESEYDI... UNUTUYORUZ GALIBAA BU TAKIM KAC KONGRE YASADI GECEN YAZ KIMSE GELMEDI KAYYUMA KALIYORDU KULUP. EEE SEHRIN BELEDIYE BASKANININ SAMSUNSPOR DIYINCE MIDEM BULANIYOR DEDIGI VE GRAM YARDIM ETMEDIGI BI KULUP NE OLABILIR ANCAK

körfez55

sayın başgol veya sözcüsü hoşgeldiniz :)

ss

basgolun degerını bılen desek daha dogru olur

körfez55

09 March 2008, 13:49:47 #23 Son düzenlenme: 09 March 2008, 15:48:53 samsuni
başgöl ün yaptıklarını kimse inkar edemez.ama buraya gelip bişeyleri anlatmaya çalışmak anlamsız geliyo.

ss

anlatmasak da yargısız ınfaz oluyor okumuyormusun yukarıda yazanları yok bence yapamıyordu yok o yerın adamı degıldı falan yaa varmıydı bırı o gorevı ustlenecek veya sımdı varmı sasıyorum walla boyle bısey bılmeden konusanlara

körfez55

burda birçok eski ve yeni yöneticinin sözcüsü var.o yüzden son derece normal bence şuan konuşulması gereken kişiler değil SAMSUNSPORUMUZ dur.onun değerini bilen yine bu cefakar taraftardır.

cem 55

nasıl iş anlamadım ercüment coskundere istifa eder 1 hafta sonra cenkturgut nickli arkadas sitede onu övüp yönetimi karalamaya baslar sonra imran okumus istifa eder siteye tolga nickli biri girer o zamana kadar yönetimi öven adam her msjın sonuna sezgin gümüş istifa yazar şimdide hüseyin basgöl istifa etti ss nickli arkadasımız geldi o da hüseyin basgölü yere göge sıgdıramamaya basladı sırada aykut cepniyi destekleyen biri olmalı onunda siteye üye olması yakındır bide yanlıs hatırlamıyosam can aydın diye basın sözcümüz vardı onuda bekliyoruz neler oluyor samsunsporumuzda daha önemli onca sorunumuz ortak sevadamız samsunsporumuzun çöküşü lig b ye düşme durumları varken biz hala kişiler arasındaki anlasmazlıklardayız herkes kendini haklı cıkarma yüceltme derdinde işimiz cok zorrr

ss

benım kımsenın sozculugunu yaptıgım yokk sadece gordugum haksızlıga karsı cıkıyorum bu kadar maddı yardım yapan bırıne boyle davranılması ne samsunsporluluk vefasına nede samsunspor sevgısıne yakısmadıgını dusunuyorum
lutfen farklı yerlere cekmeyelım konuyu

pitbul055

Alıntı yapılan: ss - 09 March 2008, 14:06:22
benım kımsenın sozculugunu yaptıgım yokk sadece gordugum haksızlıga karsı cıkıyorum bu kadar maddı yardım yapan bırıne boyle davranılması ne samsunsporluluk vefasına nede samsunspor sevgısıne yakısmadıgını dusunuyorum
lutfen farklı yerlere cekmeyelım konuyu
HÜSEYİN BAŞGÖL HOŞ GELDİN SİTEYE.ALLAHA ŞÜKÜR KURTULDUK SENDEN.İNŞALLAH GERİ DÖNMEZSİN

ss

pıtbull055 sacmalıyorsun resmen ben ıst grubundanım