Şok İSTİFALAR !!

Başlatan MeL_55, 06 March 2008, 15:38:02

« önceki - sonraki »

MeL_55

ss

11 March 2008, 02:09:08 #46 Son düzenlenme: 11 March 2008, 02:13:49 berusa55
Alıntı yapılan: pitbul055 - 10 March 2008, 16:32:02
sözcülüğün yanında yalancılıkda var
ıst grubundayım derken sızın grubunuzdan bahsetmedım ıstanbulda olan elınden geldıgınce samsun maclarına deplasman pek olmasa gıden bırıyım ıstanbuldayım ok
grup ıstanbul adını da kullanmadım ıstanbuldayım dedım ben

berusa55

11 March 2008, 02:15:34 #47 Son düzenlenme: 11 March 2008, 02:21:01 berusa55
@Değerli Üyeler,

Birbirimize söyleyeceklerimizi lütfen özel mesaj bölümünde halledelim!
Bakınız: http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=3616.0

celebi

Alıntı yapılan: ss - 11 March 2008, 02:09:08
ıst grubundayım derken sızın grubunuzdan bahsetmedım ıstanbulda olan elınden geldıgınce samsun maclarına deplasman pek olmasa gıden bırıyım ıstanbuldayım ok
grup ıstanbul adını da kullanmadım ıstanbuldayım dedım ben

Alıntı yapılan: ss - 10 March 2008, 00:18:43
pıtbull055 sacmalıyorsun resmen ben ıst grubundanım

demedim demişsin ya ben başka bir şey demiyorum. admin kusura kalma özel gibi oldu ama özür dilerim . arkadaşların ne yazdıklarını bilmesi açısından yazdım. bu şekilde.

cenkturgut

cenkturgut senin her yazını okuyorum ve benim dikkatimi çeken şey şu her samsunspor yazmanda  '' SAmsunspor  '' böyle oluyor nedeni ne ik ?

SA = Sabanci   

ARkadaslar bu kadarda  laflarımın altında  bır hınlık aramayın .Sadece klavye azızlıgı dıyelım buna . Aslında    bu sekılde  yazmamız  lazım  .ARkadaslara esprılı yaklasımlarından dolayı  tesekkur ederım.

SAMSUNSPOR

ss

12 March 2008, 00:50:44 #50 Son düzenlenme: 12 March 2008, 00:52:43 berusa55
Alıntı yapılan: VATAN55 - 11 March 2008, 19:07:32
arkadaşlar tekrar yorumlarım ile birlikteyiz kimse kimseyi suclamasın bu yönetim de eğer birileri bu kulübün üzerinde oyun oyunuyor ise niçin hiç kimse sessiz kaldı da sayın hüseyin başgöl e suclamalar yapıyor ben diğer arkadaşlarımıza katılıyorum madem ki hüseyin başgöl ü sucluyorlar o halde kendileri gelsin yönetsinler bu kulübü kayyuma gdeceği anda b kulübü kurtaran onlardı ve onlar yüreklerini koydu sayın  başkan sezgin gümüşten şefak gedikoğluna cepni ten başgül e istifa eden etmeyen bu dönemki bütün yönetim kurulun daki abilerimiz yürekleri ile geldi ve kaldırdı bu kulübü bir iki cabulcu da gelmiş yok o suclu yok bu suclu  si mi masum sunu yeter be yeter hanginiz kulübün kapısına geldiniz allah aşkına yapmayın yazıktır günah tır arkadaşlar bir başka cevabım ise  samsun spor un üzerine isim yapmak için gelmedi bu arkadaşlar yüreklerini ortaya koyarak geldiler tşk ederim sevgiler saygılar

dedıklerıne tamamıyla katılıyorum kardesım ve bugunde bısey cıkmadı gerı donmelerı ıcın somut bı habere rastlamdım.bu arada bu borc batagı nedenıyle kulubumuzun bası oldukca dertte en son bı adana fırması kulube hacıze gelmıstı bu basındada haber oldu bahadır sarac onları gondermıstı bı sekılde ancak sımdı adanadakı fırma samsunsporun ısım hakkını borclarına karsılık almak ıcın dava acmıs ve sanırım 1.3 mılyon ytl ıle satısa cıkarmaya hazırlanıyormus arkadaslar olay cıddı kulubu satısa cıkarıyor nerdeyse borclu oldugumuz fırma.
yanı satılırsa bu ısım hakkı artık samsunspor amblemlı urunler satılamayabılecek

nomak55

Benim anlamadığım bu adamlar bi sekilde tasın altına elini sokuyorlar bir seyler yapmaya calısıyorlar futbolcular paralarımızı alamadık diyorlar Galip ozturk maddi desteği sağlayacağınad dair soz veriyor...Ama futbolcular para alamadık diyorlar bir taraf yalan konusuyor yok topcular haklı ise Galip bey nerde acaba merak ediyorum..Ayrıca Galip bey sampi yi alıp samsun markası ypacakmıs once samsunspora verdiği sozlerin arkasında dursun

celebi

bu haberlerin kaynakalrı ile birlikte verirseniz arkadaşlar sevininriz  ya yazılı bşir kaynak yada güvenilir birsinin simi falan. yoksa bakıyorumda herkes birşeyler yazıyor.

ss

bı ay flan once kulube ıcra geldıgını herkes bılıyor gazeteler yazdı bahadır sarac bey bununla ılgılendı ve alacaklı olan fırmanın avukatlarını nasıl yaptı bılmıyorum yolladı bu olay onun devamı...

ss

galıp oz
Alıntı yapılan: nomak55 - 12 March 2008, 01:41:37
Benim anlamadığım bu adamlar bi sekilde tasın altına elini sokuyorlar bir seyler yapmaya calısıyorlar futbolcular paralarımızı alamadık diyorlar Galip ozturk maddi desteği sağlayacağınad dair soz veriyor...Ama futbolcular para alamadık diyorlar bir taraf yalan konusuyor yok topcular haklı ise Galip bey nerde acaba merak ediyorum..Ayrıca Galip bey sampi yi alıp samsun markası ypacakmıs once samsunspora verdiği sozlerin arkasında dursun

galıp ozturk galıp ozturk kardesım adam galatasaraya samsundan fazla yardım edıyoo hadı kendısı cok yogun ıs guc falan ama kardesı talıp ozturk galatasaray yonetımıne gırmeye calısmayı bırakıp samsunsporu dusunce ıyıy olurdu ama nerdeeeee...

deplasmanda falan takıma tahsıs edılen metro otobuslerının bıle kıralama parası alınıyorken bız daha neyı konusuyoruz kı.

MeL_55

AlıntıKeleşoğlu görevi bıraktı

Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Feraye Kefeli Keleşoğlu istifa etti.Halkla İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Keleşoğlu, işlerinin yoğunluğu nedeniyle istifa ettiği öğrenildi. Bilindiği üzere Keleşoğlu, geçtiğimiz günlerde Demokrat Parti Samsun İl Başkanı olmuştu.

Alıntıİstifaları ne oldu?

Bir süre önce görevi bıraktıklarını açıklayan Samsunspor Teknik As Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl ileYönetim Kurulu Üyesi Aykut Çepni´nin durumu belirsizliğini koruyor. Aradan yaklaşık iki hafta geçmesine rağmen yönetim kurulu bir türlü toplantı yapıp Başgöl ve Çepni´nin istifalarını değerlendiremedi. Samsun kamuoyuda iki önemli ismin istifalarının ardından durumun ne olacağını merakla bekliyor.

MeL_55

AlıntıSAMSUNSPOR'DA İSTİFA

Sezon başından bu yana 13 kişinin istifa ettiği Samsunspor'da son olarak da Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Kemal Bayraktar da istifasını verdi

KİŞİSEL NEDENLER

Kırmızı- Beyazlılar'da istifalar bitmek tükenmek bilmiyor. Bu zamana kadar 12 yönetim kurulu üyesi ve 1 yedek üyenin istifa ettiği Kırmızı- Beyazlılar'da bu kez de Kemal Bayraktar görevinden ayrıldı. Yönetim Kurulu Yedek Üyesi olan Kemal Bayraktar istifasını noter kanalıyla kulübe gönderdi. Bayraktar, işlerinin yoğunluğu nedeniyle istifa ettiğini açıkladı. Bu istifanın ardından Kırmızı- Beyazlılar'da görevinden ayrılan kişi sayısı 14'e yükselirken, bazı yöneticilerin de istifa edeceği öğrenildi.

İSTİFA EDENLER
Samsunspor'da bu zamana kadar kişiler nedenlerini öne sürerek istifa edenler: As Başkan İmran Okumuş, Mali İşler Sorumlusu Cahit Kaya, Genel Sekreter Ertan Avcı, Mustafa Güneş, Amatör Spordan Sorumlu Hakan Yavuz, Futbol Şube Sorumlusu Şükrü Koç, Altyapı Sorumlusu Şener Aydın, Halkla İlişkiler Sorumlusu Feraye Keleşoğlu Kefeli, Basın Sözcüsü Can Aydın, Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl, Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Çepni, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Titiz ve yedek üye Kemal Bayraktar ile Metin Karabulut.