Baba En Sonunda "Samsunsporluyum" dedi.

Başlatan King Of The North, 10 February 2008, 22:45:02

« önceki - sonraki »

MeL_55

ozkan17

17 February 2008, 21:54:55 #61 Son düzenlenme: 18 February 2008, 04:25:36 ozkan17
bı ses yok daha yaw

Kadir ÇELEBİ

Sunucu bir ara afiş'i ters tutuyosun diyerek duzelttirdi ama kameralar goruntuyu vermedi.. bu programda samsunspor namına kucuk bir tezahurat dısında bisey gormedim suana kadar ama bunun nedeni giden arkadaslarımızın degil yapımcıların buna izin vermemeleri soz konusu bence..

SaMsUnSpOr 55

orhan gencebayın eşinin arkasında istanbul grubunun armasını gördüm

King Of The North

Yav ben de pek bişey göremedim programın büyük bölümünü izledim.

Sadece Samsunspor

bence program sonunda söyleyecekler nasıl olsa orhan gencebayon karısının arkasına oturmuşlar bırakırlarmı  :)

Sadece Samsunspor

şimdi çıktı bizimkiler orhan baba teşekkür etti çiçekler için samsunu ve samsunsporu çok sevdiğini söyledi

bizimkilerde samsun seninle gurur duyuyor dedi yardım işini program sonrasına bırakmışlardır  ;)

SaMsUnSpOr 55

helal olsun orhan babaya samsunspor ve samsunlulara slm yolladı samsunspor u övdü

King Of The North

Evet söyledi,Samsunlu hemşehrilerime ve Samsunsporlu taraftarlara candan teşekkür ediyorum bana çicek getirmişler dedi,o arada bizim çocuklar Samsun seninle gurur duyuyor diye bağırdılar.Olay budur sesimizi Orhan baba aracılığıyla duyurmuş olduk,umarım para babası tüm Samsunlular da duyar.

Alemci İsmail

Samsuna ve Samsunsporlulara selam gönderdi,çok teşekkür ediyorum dedi.Çicek için teşekkür etti.sesimizi bundan böyle daha gür duyuracağız.Biz Samsunsporluyuz kimseye benzemeyiz.

gnc bengülü

arkadaslar orhan babanın samsunspor dedıgı yerlerı bır vıdeo hazırlayıp sitemize koyarmısınız

Alemci İsmail

Alıntı yapılan: gnc bengülü - 18 February 2008, 01:35:52
arkadaslar orhan babanın samsunspor dedıgı yerlerı bır vıdeo hazırlayıp sitemize koyarmısınız

Evet gayet güzel olur.

ozkan17

evet yaa on saatdır onu beklıyodum bende tam kanal degıstırım az dedım o ara solemıs xD vıdeosunu hazırlasak arkadaslar yaa

MeL_55

Alıntı yapılan: ozkan17 - 18 February 2008, 01:39:01
evet yaa on saatdır onu beklıyodum bende tam kanal degıstırım az dedım o ara solemıs xD vıdeosunu hazırlasak arkadaslar yaa

bende kapatim göremedim video hazirlasak iyi olur.

Alemci İsmail

Beni de Tuğberk uyandırdı program sonunda söylerler deyince izlemeye devam ettim yakaladım o anı ;)