Baba En Sonunda "Samsunsporluyum" dedi.

Başlatan King Of The North, 10 February 2008, 22:45:02

« önceki - sonraki »

King Of The North

Alıntı yapılan: BİTMEZ BU SEVDA - 11 February 2008, 13:29:29
evet arkadaslar dedıgımız gıbı bız orhan babamızın katıldıgı yarısmaya gıtmeye karar verdık allah nasıp ederse...gelmek ısteyen bızle beraber olmak ısteyen varsa yazsın lutfen buaraya...bu arada bsey daha orda ızın verırlerse orhan babamızın boynuna bıde atkı takacagız... ;) ;D

Atkı fikri de süper olur inşallah kabul eder,hiç değilse 1 hafta bizden bahsetmesi çok iyi olur.

onurbas

KONSER İŞİ ÇOK İYİ BENCE  BİLET FIYATLARI BELIRLENIP SAMSUNA VERILIR VE COK İYİ BİR ORGANIZE OLUR KORFEZ SEN HALLET BU İŞİ

onurbas

veis

ben orhan gencebayın samsunspora bi getiri saglayacagını düşünmüyorum ece erkende samsunsporluyum dedi levent kırca da dedi eeeeee ben kocaeline yenilirken veya küme düşerken şirin ana ölürken teoman abi samsunspor için yaşarken nerde bu konser verecek adamlar...hepsi hikayeden ibaret.

Sempatik Bengülü

aslında
Alıntı yapılan: veis - 11 February 2008, 17:20:38
ben orhan gencebayın samsunspora bi getiri saglayacagını düşünmüyorum ece erkende samsunsporluyum dedi levent kırca da dedi eeeeee ben kocaeline yenilirken veya küme düşerken şirin ana ölürken teoman abi samsunspor için yaşarken nerde bu konser verecek adamlar...hepsi hikayeden ibaret.

aslında veis haklı ben bugüne kadar orhan gencebaydan samsunluyum dışında bişey duymadım yani samsunsporluyum diye.yenimi aklına gelmiş samsunsporlu olduğu.peki ne yapmış bize bi düşünün ya en azından bi kampanya başlatabilirdi.yada bir konser verip burdan gelicek parayı samsunspora bağışlayabilirdi.bir düşünün arkadaşlar bu olay bukadar zormu özellikle orhan baba için.şimdi beni eleştirende olucak ama benim fikrim bu bizim bizden başka kimsemiz yok tamam orhan babayı severim ama bizim için ne yaptı??

veis

başlıkdan belli baba sonunda samsunsporluyum dedi.oldu ama geç olmadımı zaten sonumuz geliyor.ama sivas gibi şampiyonluga oynasak daha ne samsunsporluyum diyen çıkar.

red_white

öle yada böle bişeyler yapmamız lazım durumumuz çok kötü bizim elimizden başka ne gelir:S

Kadir ÇELEBİ

Nuri Asan

Orhan Gencebay konser vermiyor sevgili kardeşlerim.Orhan Gencebay'dan Samsunsporluyum kelimesini duymak güzel,hele hele bu kötü günlerde bile TR'nin gelmiş geçmiş en büyük sanatçısından Samsunsporluyum lafını duymak apayrı bir olay.

Veis biz Sivasspor gibi şampiyonluğa oynasak dediğin gibi ne Samsunsporlular çıkar ama biz onlardan değiliz iyi gündede kötü gündede Samsunsporluyuz ve bununlada gurur duyuyoruz,bazıları gibi 2.lig takımı değilmi o bırak Allah aşkına diyenlerden değiliz.

Saygılar

veis

onurum haklısın biz samsunsporluyuz amatörde bile samsunsporluyum derim tıpkı 5 yaşındayken oldugu gibi ama ne acılar çekdik ne sıkıntılar çekdik gördük en kral samsunspoırluları ben maça gelen ve samsunspor sitelerine yazı yazan arkadaşlarımdan başka samsunsporlu tanımam tanımadımda.

Tribün_ali

istanbul grupdaki abilerimiz atkılarınızı formalarınızı giyin gidin ;) pankartta açın baba yap bir güzelik

ozkan17

yayında aslında zorlucann onu yardım yapması ıcın ;D

celebi

Lazoli

Alıntı yapılan: veis - 11 February 2008, 17:20:38

katiliyorum sana abi. dogru söze ne gerekir?

King Of The North

Alıntı yapılan: celebi - 12 February 2008, 15:02:30
bu program ne zamanmış ya
Pazar akşamları saat 20.00 da Star TV'de kardeşim.
Biz onlara gitmezsek onlar bize hiç gelmez,her ne kadar Samsunsporlu olduğunu geç olsa da söylemesi önemlidir.Programa katılabilirsek konuk olarak atkılarla kesinlikle kayıtsız kalamayacaktır.