Baba En Sonunda "Samsunsporluyum" dedi.

Başlatan King Of The North, 10 February 2008, 22:45:02

« önceki - sonraki »

körfez55

18 February 2008, 04:14:11 #75 Son düzenlenme: 18 February 2008, 04:33:11 kuzey55
programdan simdi geldim.8 kişiydik.malesef daha kalabalık olamadık.yapımcılar canlı yayında çiçekvermemize izin vermedi.ama reklam arasında orhan babayla ve eşiyle birebir görüştük.kendisi her zaman samsunsporlu oldunu ve her zaman yardıma hazır oldunu söyledi.zaten sam-sev üyesiymiş.kendisinden söz aldık herhangi bir organizasyonda şartlar elverdiği sürece irtibata geçtiğimiz takdirde elinden geleni yapmaktan onur duyacağını belirtti.ayrıca sabah gazetesinden fotograf ceken oldu inş.arkadasa ulaşırsak fotoları paylasırızçbize foto yasak diye çektirmediler.son olarak oraya gelen 7 kardesime beni yalnız bırakmadıkları için tesekkür ediyorum.son olarak orada samsun diye bağırmak son derece mutluluk vericiydi.samsunsporumuzun bu zor günlerdee böyle şeylere ihtiyacı var.ayrıca son derece keyifli ve eğlenceliydi... :)

ozkan17

bravo mustafa abı sana..bıkez daha gosterdın ıstedgnde heryere ulasabılecegını..kutluyorum sızı

ahmet55

Tebrikler mustafa.Teşekkürler diğer arkadaşlarımıza.

mehmet yılmaz

18 February 2008, 11:36:15 #78 Son düzenlenme: 18 February 2008, 11:39:13 samsuni
Böyle bir progrmın varlığından haberdar idim. Ancak bu güne dek hiç izleme gereği duymamıştım. İlk defa bu vesileyle ara ara da olsa göz attım. Özellikle Samsun-Çarşambalı Cemal Safi üstadın o unutulmaz parçası "Vurgun" bana 1980'lerin Samsunspor'unu hatırlattı.

Ne kadar zulmetsen ah etmem sana
Her iki cihanda gül kana kana
Seninle cehennem ödüldür bana
Sensiz cennet bile sürgün sayılır (İyi bir pankart olabilir son mısradan... )

Maalesef ilgili bölümü ekranda göremedim; kaçırdım ancak Samsunsporlu birlerinin orada olması, Orhan Gencebay'a Samsunlulardan da öte Samsunsporluların varlıklarını hatırlatması... Bunlar hakiki güzellikler ve sembol değeri yüksek şeyler. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Samsunspor'u yürekten ve karşılıksız seven insanlar Allah'a şükür var ve ve olmaya da devam edecek.

King Of The North

Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler arkadaşlar,başlığı açtığıma hiç pişman olmadım,bu tür organizasyonlarda her zaman kazanan taraf Samsunspor olacaktır.
Tekrardan oraya giden 8 arkadaşıma yürekten şükranlarımı sunarım.

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: ozkan17 - 18 February 2008, 01:39:01
evet yaa on saatdır onu beklıyodum bende tam kanal degıstırım az dedım o ara solemıs xD vıdeosunu hazırlasak arkadaslar yaa

biraz zaman geçsin öyle ben bulurum siteye koyarım

METE

evet arkadaslar program cok guzel gectı dedıgınız gıbı atkıda salladık orhan babanın esının arkasındaydık bı ara muhabbetım gectı cok ıyı vee cok hos tam orhan babanın esı denılecek bır bayan ...sesımızı samsunlulara uyurabıldıysek ne mutlu cunku burda hava kosulları cok kötuydu az sayıda gıttık ama öz oldu sanırım  ;) cok eglencelı ve guzeldı kısaca ...

Tribün_ali

Organizeyi yapan ve giden herkeze teşekkürler

Lazoli

yaw link verebilecekmisiniz arkadaslar. bi link versenizde youtube dan izesek kacirdim programi cünkü :(

körfez55

dün program için buluştuğumuzda sadece 3 kişiydik.yine gidicektik ama saolsun cafekar samsunsporlu kardeşlerimizi aradık bizi kırmadı ve bizle beraber geldiler.çok zor şartlarda gittik ama değdiğine inanıyorum.bizim için en büyük onur orhan babayla tanısmak sohbet etmek samsunsporumuzun adını biraz olsun duyurmaktı bunu sayımız çok az da olsa yaptığımıza inanıyorum.gece saat 2 civarı saatlerce bizle beraber istanbul sokaklarında yürüyen kardeşlerime bir kez daha tesekkür ediyorum.

MeL_55

arkadaslar kimse video hazirliyamazmi ?

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: MeL_55 - 18 February 2008, 15:38:15
arkadaslar kimse video hazirliyamazmi ?

bu kadar kısa sürede sitelere koyamazlar ama biraz zaman geçsin ben bulmaya çalışacam ve siteye atarım

MeL_55

US

bütün emegi gecen arkadaslara cok teşekkürler ..

samsunsporun bole şeylere ihtiyacı var...

Çaðrý55

Tamam babanın yanına gidildi ama acaba kendisinin ne gibi katkıları olacak çevresi geniştir babayı kıracak adam olacağını sanmıyorum yardım filan işadamlarını toplasa hatta gelsemaç öncesi ve ya sonra bizim stadda küçük bi konser verse şehri havaya soksa sagopa filan katılsa stad full çekse bunları yapmamız lazım.