Baba En Sonunda "Samsunsporluyum" dedi.

Başlatan King Of The North, 10 February 2008, 22:45:02

« önceki - sonraki »

celebi

körfez55

pazar aksamı için 20 kişilik rezervasyon yaptırdık bize katılacak arkadas varsa haberleşelim...

south_london

dedide nooldu samsunspor ligdemi kaldi daha onemli isler var bence

körfez55

daa önemlisini siz yaparsınız biz basit olanı yapıyoruz.

south_london

hemen alinma arkadas kotu bise yapiosunuz demedimde destekleinde orhan gencebay bunca yil nerdeydi

veis

vallaha şu saatden sonra başkan olsada gözümde yok.orhan gencebaymış ece erkenmiş bana göre pasif samsunlular.

celebi

YA VEİS ŞU AVATARINI DEĞİŞTİR YA.HAÇLI ORDUSU MUSUN SEN

veis

BOŞVER ABİ SEN BENİM AVATARI ORHAN BABAYI KOYACAM OLMAZSA SAMSUNSPORLUYMUŞ YAA.

ahmet55

Arkadaşlar organizasyonu sağlam bi şekilde yapmalıyız.Bunun için veis abi çelebi abi selahattin abi başımızda olmalı'ki orhan babaya atkı verme sırasında abilerimiz birebir muhatap olurken bizlerde tezahüratlarla destek olmalıyız diye düşünüyorum.kuzey55 arkadaşımız 20 kişilik rezervasyon yaptırmış limiti doldurmak şart.Cumartesi halı saha maçına gelecek arkadaşlarla bu konuyu konuşup karara bağlayalım.

körfez55

Alıntı yapılan: ahmet55 - 13 February 2008, 11:09:55
Arkadaşlar organizasyonu sağlam bi şekilde yapmalıyız.Bunun için veis abi çelebi abi selahattin abi başımızda olmalı'ki orhan babaya atkı verme sırasında abilerimiz birebir muhatap olurken bizlerde tezahüratlarla destek olmalıyız diye düşünüyorum.kuzey55 arkadaşımız 20 kişilik rezervasyon yaptırmış limiti doldurmak şart.Cumartesi halı saha maçına gelecek arkadaşlarla bu konuyu konuşup karara bağlayalım.

bikaç arkadaşımızla atkı işini falan konuştuk biz gdicez inşallah gelmek isteyn olursa gelebilir.

METE

valla arkadaslar öle böle burda yorum getırmenın anlamı yok bız hem zevkıne hemde eglencesıne hemde orhan baba ıcın bı gdelım dedık gelmek ısteyen varsa sölesın... ;) :D

bregenz

13 February 2008, 22:59:18 #41 Son düzenlenme: 13 February 2008, 23:34:56 admin_
Dostum burada hacli resimi koyma  hilal  koy ..... >:(

@bregenz
ifadelerine dikkat etmen için son ikazımız, aksi halde nopost cezası alacaksın.

Alemci İsmail

İstanbulda olsam giderdim kesin,artık bizimde kendi çapımızda bişeyler yapmamız lazım,Orhan babadan başlayalım ziyarete,20 kişilik rezervasyonu dolduramazsak kimse konuşmasın artık çünkü taraftarda bitmiş demektir,büyüklerimizin ayağına biz gideceğiz durumu anlatacağız,gerekirse Samsunsporumuz için yardım talebinde bulunacağız gurur yapmanın,küsmenin sırası değil takım kümeye gidiyo.

celebi

Alıntı yapılan: bregenz - 13 February 2008, 22:59:18
Dostum burada hacli resimi koyma  hilal  koy ..... >:(

@bregenz
ifadelerine dikkat etmen için son ikazımız, aksi halde nopost cezası alacaksın.

bregenz şu sert ifadelerini bırakır mısın.sürekli birilerine gider yapıyorsun. :D

veis

saglık olsun diyorum ne diyeyimki.bregenz rica etsem bana bi ulaş olurmu.