Baba En Sonunda "Samsunsporluyum" dedi.

Başlatan King Of The North, 10 February 2008, 22:45:02

« önceki - sonraki »

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: Çağrı55 - 18 February 2008, 19:10:38
Tamam babanın yanına gidildi ama acaba kendisinin ne gibi katkıları olacak çevresi geniştir babayı kıracak adam olacağını sanmıyorum yardım filan işadamlarını toplasa hatta gelsemaç öncesi ve ya sonra bizim stadda küçük bi konser verse şehri havaya soksa sagopa filan katılsa stad full çekse bunları yapmamız lazım.

çağıracan samsunlu sanatçıları bak stad nasıl tıklım tıklım oluyo hasılatta samsunspor kulübüne verilecek

King Of The North

Arkadaşlar baba konser falan vermez hayatında hiç konser vermemiş adam tv'lerde hiç canlı söylemiyo şu an 64 yaşında hiç vermez bence ancak çağrıda bulunup sürekli bizden bahsederse bişeyler olabilir,Samsunluluk yarım bişeydir Samsunsporluluk olmayınca.

Alemci İsmail

Baba bi organizasyon yapsa yıkarız ortalığı

ozkan17

e zaten demedimi herturlu organızasyonda yardımcı olacakmıs baba..bunun sozunu almıslar zaten programa gıden arkadaslar hazır bole bsey varken sıcagı sıcagına bence bıseyler uretılmeli..

red_white

arkadaşlar yazamadım bil çöktüğü için gereçketn süper geçti orhan babayı orda samsunspor dedirttirdik artı konuşmaya zaten mustafayla birlikte gittik we çok olumlu geçti ilgisinden dolayı orhan babaya çok tşk izin almaya çalıştı kulisteydik osman tan geldi ama program akışana ters diyerek çıkamadık ama yinede o kadar kişinin içinde samsun we samsunspor geçti gururluyuz wideo çekmek yasaktı ama aklımızada gelmedi 6 kişi felandık ama yüreğimiz yetti keşke daha kalabalık olsaydık ama azda olsak amacımıza ulaştık bence

CeLiL_55

Senelerdir Hep kendi kendime düşünürüm Samsunlu Orhan Babamız neden hiç SamsunSPora Yardım için konser vermiyor yardımda bulunmuyor işte bu hayatta paramız yok keşke trilyoner olsakta SamsunSPora Para yardımı yapabilsek

hakan55

noldu bu iş ben istanbulda olsam coktan gıtmıstım burdan konusmayalım ıstanbulda oturan renktaşlarımız daha ne beklıyorsunuz

King Of The North

Gidildi zaten Hakan gerekeni yaptı arkadaşlar.

Çaðrý55

Anlaşılan baba sadece Samsunsporluyum demiş.Başakada bişe yok oraya giden arkadaşlarım keşke bir proje konuşsaydılar ciddi olarak çünkü takım batık durumda babanın Samsunsporluyum demesi değil Samsunspor için yapacakları önemliydi bizim için ondaki çevre,karizma bende olsun varyaa...

jean

abiler iyide orhan gencebayin bjk li oldugunu bilmeyen mi var sanki yinede agzina samsunsporu almasi guzel birsey tabiki

gyuksel55

orhan gencebayında bu yardım kampanyasına katkısı olması lazım

MeL_55

orhan baba en az 50.000 ytl istiyoruz..

Pergani 55

Orhan Baba Samsunspora marş yazacaktı güya önce onu yapsın. kampanyaya destek vermesi de iyi olur tabi

jean

0212 263 80 30  abiler bu orhan gencebayin ev numarasi ne zaman arasam erkek sekreteri evde yok diyor tabiki yalan bir konusabilsem mavi karadeniz deki gurbetten samsuna programina katilmasini isteyecem

kumkoylu ahmet

Orhan Gencebay Galatasarayli
bulent ersoyla program yapinca isim olmaz o orhan gencebay o programa katilmakla cooooook buyuk yanlis yapdi..