Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

jean

16 ss 1965 senin kafanmi iyi sen once kendine bak diyorsun beni sen debo ya sor sonra gel

ozkan17

allahımya biri dışardan geldı ıcımıze girdi karıstırdı ortalıgı gitti..samet abi(jean) bursalı kardesım(16 ss 1965) lutfen tartısmayın sizde..sevgılı admın tmac konusundada cezasının kalkması yonunde gorusum

samsunengelligücü

TÜRKİYE TEKERLEKLİ BASKETBOL LİGİNDE PAZAR GÜNÜ BİR SAMSUN DERBİSİNE SAHNE OLACAK MAÇ SAAT 12 DE YAŞARDOĞU SPOR SALONUNDA SAMSUN BASKET MACINDAN ÖNCE HERKESİ SALONA BEKLİYORUZ.

SAMSUN ENGELLİGÜCÜ :(Hedef Süper lig olan Samsun ekibinde bu maçı farklı kazanıp averajını düzeltmek ve haftaya oynayacağı lider Adanaya moralli gitmek.)

SAMSUN BESK:(Hedef ligde kalmak. Çıkış macı olarak görüyorlar. tabiri uygunsa yenelim küme düşersek düşelim.)

yaman55

Alıntı yapılan: samsunengelligücü - 15 March 2008, 16:49:06
TÜRKİYE TEKERLEKLİ BASKETBOL LİGİNDE PAZAR GÜNÜ BİR SAMSUN DERBİSİNE SAHNE OLACAK MAÇ SAAT 12 DE YAŞARDOĞU SPOR SALONUNDA SAMSUN BASKET MACINDAN ÖNCE HERKESİ SALONA BEKLİYORUZ.

SAMSUN ENGELLİGÜCÜ :(Hedef Süper lig olan Samsun ekibinde bu maçı farklı kazanıp averajını düzeltmek ve haftaya oynayacağı lider Adanaya moralli gitmek.)

SAMSUN BESK:(Hedef ligde kalmak. Çıkış macı olarak görüyorlar. tabiri uygunsa yenelim küme düşersek düşelim.)

yaman55

engelligücü kazanır gibi inş süper lige çıkarlar

veis

ya aşşagı sakal bıyık muhabbetine dönmüş yenilen için üzücü olucak bitaraf ligde kalmak bi taraf üst lige çıkma derdinde.hangisi hayırlıysa o  kazansın demekden başka da bişey gelmiyor elden.

aaxiss

yahu 3-5 gün forumdan uzak kaldık ne olaylar olmuş. hepsini okudum. arkadaşlar keşke
kimse cevap yazmasaydı. burada yazılan eleştirilerden rahatsız olanların planladıkları ve yaptıkları bir hareket olduğu çok belli. halbuki burada yorum yapan arkadaşlarım, hata yaptılarsa bile bunuda açıkça belirtmekten çekinmemişlerdi. özellikle de hiç isim vermeden yazıyorum. en azından kendim adıma yaptığım eleştirilerde, tamamen basketbol ile ilgili gördüğüm yanlışlıkları belirttim. bunuda basketbolu çok iyi bilen birisi olarak yaptım. ama burada son gelişen olaylar çok canımı sıktı. belki artık birşeyler yazmam. nasıl olsa takımımız artık 1.lige çıktı.  :(
başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum.

veis

sitede öyle aman bi sıkıntı yok sadece t maç ın yoklugu ortamı yumaşattıiee artık geride gelmesi gerekiyor

esedullah

pegasus

sbk ya bol şans dilerim gerçi bugün fazlaca şansa ihtiyaçları olmayacak ama :)

esedullah

valla kimin yenmesini isteecğimi şaşırdım valla inş. berabere biter :D:D:D

yaman55

mehmet yılmaz

Bedensel Engelli takımlarımızın oynadığı Samsun Derbisi uzatmalara gittiği için Samsn BK-Yahya Kaptan maçı henüz başlamamış.

mehmet yılmaz

16 March 2008, 15:05:40 #794 Son düzenlenme: 16 March 2008, 15:12:30 samsuni
Maç berabere bitmiş :)
Ama haliyle uzatmalar oynanıyormuş şu anda.

engelligücü 53
samsun besk 49 maç sonucu