Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

jean

bu fark belliydi olacagi onemli olan supriz bir maglubiyet almamak inslalah sonu gelir aksilik cikmazssada gelecek

jean

yav gelde kafayi yeme ne guzel mersini yenip erkeklerde 1.lige cikmistik o gun cok mutluydum sevincten trene atlayip paris merkeze gittim o gun erkan ocaklinin kasedini almaya iki karidan iyi bir samsun sigarasi diye sarkisi cikmisti neyse inslalah yenip cikariz

jean

kime daha cok lazimsa o alsin

celebi

sanırım en çok lazım olan maçı almış gibime geliyor.

celebi

veis

abi kızlar coşmuş gidiyor.artık 1.ligde ve şampiyonluk şarkıları söylenmeye çalışıyor.

yaman55

engelligücü çıkacak inş

edmontdante

Alıntı yapılan: samsunengelligücü - 16 March 2008, 20:52:31
.YANİ SAMSUN ENGELLİGÜCÜ ŞU ANDA SAMSUN ŞEHRİNİ VE SAMSUNSPORU TEMSİL EDİYOR.EĞER DUYDUYSANIZ SAMSUN ENGELLİGÜCÜ OYUNCULARI HEP BERABER BAĞIRIRKEN SAMSUN ENGELLİGÜCÜ DEMİYOR SAMSUNSPOR DİYOR.BU KELİMEYİ HER İLDE GALİB GELDİKTEN SONRA SAMSUNSPORUN SESİNİ DUYURUYOR

Benim de dikkatimi çekti.Maçtan sonra  toplandıklarında "HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SAMSUN " diye bağırdılar.SAMSUNSPOR tezahuratları oldu.

MeL_55

AlıntıSBK ZAFERE DOYMUYOR

Samsun Basketbol Kulübü, evinde Kocaeli Yahya Kaptan İlköğretim Okulu'nu da sahadan silerek bir zafere daha imza attı. Karşılaşmayı 111-54 kazanan Potanın Prensesleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi maçı öncesi moral depoladı

BÜYÜK MORAL
Türkiye Bayanlar Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden ve sezona damgasını vuran Samsun Basketbol Kulübü (SBK), bir zafere daha imza attı. Evinde Kocaeli Yahya Kaptan İlköğretim Okulu'nu 11-54 yenen Potanın Prensesleri, önümüzdeki hafta yine evinde oynayacağı İzmir Büyükşehir Belediyesi maçı öncesi moral depoladı. Karşılaşma boyunca etkili oynayan Kırmızı- Beyazlılar'da, Antrenör Cantuğ Keskindemir, sık sık yedek oyuncularına yer verdi.

RAHAT OYUN
Zayıf rakibi Kocaeli Yahya Kaptan İlköğretim Okulu karşısında oyuna etkili başlayan Samsun Basketbol Kulübü, ilk periyotta Selvin ve Latasha'nın harika performansıyla farkı açmaya başladı. Çeyreği 31-11 önde geçen Kırmızı- Beyazlılar üstünlüğünü diğer periyotlarda da sürdürdü. İkinci periyotta Selvin ve Latasha'nın performansına Cansu'da katkı yapmaya başlayınca, ilk yarı 62-21 Samsun Basketbol Kulübü'nün üstünlüğüyle geçildi.

YEDEKLER ÇOŞTU
Açılan farkın ardından Antrenör Cantuğ Keskindemir, yedek oyuncularına yer vermeye başladı. Ancak buna rağmen disiplinli ve etkili oyununu sürdüren Kırmızı- Beyazlılar üçüncü periyotu, 94-36 önce geçti. Son periyotta iyice oyundan düşen rakibi karşısında, Nihal, Deniz Cansu ve Selvin'le üst üste üçlükler bulan Samsun Basketbol Kulübü, sahadan 111- 54 galip ayrıldı. Öte yandan karşılaşmada sakatlanan Tuğba'nın önemli bir sakatlığını olmadığı öğrenildi. Selçuk KAYA

SALON: YAŞAR DOĞU
HAKEMLER: ÖZLEM RENKSOY, YUSUF ŞENOL
SAMSUN BASKETBOL: CANSU (22) *****, SELVİN (22) *****, TUĞÇE (5) ***, FADİME (5) ****, ÜLKÜ (2) ***, DENİZ (7) ****, NİHAL (10) ****, TUĞBA ( 8 ) ***, LATASHA (20) ****, BELGİN (6) ****, MÜRÜVVET (5) ***
YAHYA KAPTAN: DİDEM (3) **, BURCU (11) ***, MERVE (13) ***, AYNUR (2)**, BAHAR (2) **, PELİN (2) **, İREM (11) ***
PERİYOTLAR 31-11 (SBK), 62-21 (SBK), 94-36 (SBK), 111-54 (SBK)

O'neal

Gerek maçlardaki gözlemlerim gerekse sitede yazılanlardan okuduklarım sonucu sbk'nın iki oyuncusunu kendimce değerlendirdim bakalım bu iki oyuncu kim bulabilecekmisiniz.Bu oyunculara x ve y dedim.

X VE Y ARASINDAKİ 10 FARK

1) X asık suratlı mağrur bir kızken Y güleryüzlü bir kendini beğenmiştir.
   2) X katı ve kinci iken Y boşvermiş ve umursamazdır.
   3) X sevgisinide nefretinide açıca ortaya koyan içi dışı bir kızken   Y kimi sever kimden nefret eder bilinmez.
   4) Y kendini yıldız sanarken X gerçek bir yıldızdır.
   5)  X taraftar arasında popüler olmasını birazda Tmac e borçlu iken Y nin popileritesi havasından gelmektedir.
   6)  Y takımın baş aktristi olarak kendini görüp diğerlerine figüran muamelesi yaparken X İse  Y öncesi günleri mumla aramaktadır.
   7)  X dikbaşlı haksızlıklara tahamülsüz bir delifişek iken Y her daim gemisini yürüten kaptandır.
   8)   Y sürekli kendini yenileyen avangrad bir tip olarak hava üstüne hava atarken X bir istikrar abidesi olarak aynı tarzı koruyan bir klasiktir. Yani Y ajda PEKKAN ise X Türkan ŞORAY'dır.
   9)   X Ferdi TAYFUR'un ''susadım çeşmeye'' adlı şarkısı ise  Y Teoman'ın ''Aşk kırıntıları'' adlı şarkısıdır.
   10)  Y şekilse X özdür.

Çaðrý55

Sende hoşgeldin O'neal kardeş ya bu aralar basketbol bölümü için üye olan ne kadar çok kişi var sadece basketbol kısmıyla ilgilenen neyse :) bu haftayı sabırsızlıkla bekliyorum inşallah çok güzel olacak

körfez55

veis

sevgili jean erkan abiye hayranlıgın aşırı derecede sanırım.benim yan komşumdur.isteseydin ben sana kasedini gönderirdim.

edmontdante

Alıntı yapılan: O'neal - 17 March 2008, 17:09:28
   Gerek maçlardaki gözlemlerim gerekse sitede yazılanlardan okuduklarım sonucu sbk'nın iki oyuncusunu kendimce değerlendirdim bakalım bu iki oyuncu kim bulabilecekmisiniz.Bu oyunculara x ve y dedim.

Yine Selvin ve Tuğba  konusu galiba.Selvin böyle Tuğba şöyle!!!!Konu ve üslup hiç yabancı değil.

Takımın içinde olmadığımdan  ve takım içinde tanıdığım olmadığından kim kincidir,kim kendini baş aktrist olarak görür,kimin içi dışı birdir bilememem.Sadece sahadaki performansa ve davranışlara göre yorum yapabilirim.

Sadece   Y nin popülaritesinin havasından gelmesi hususuna katılıyorum.Tamamen bu işin dışında olan ve sadece 4 maç izleyen ben  bile  sahada stili ile dikkat çeken sadece  tek bir kişi gördüm.Latasha 'yı bu  noktada ayrı tutuyorum.Çünkü  gördüğüm kadarıyla Latasha sonuca gidebilen etkili bir isim  ve bence tam manasıyla iyi sporcu.

Ama Y   dikkat çekici ,estetik stiline rağmen çok etkili olamıyor.Buna ilişkin  futboldan örnek vermiştim.Sağa sola  klas paslar atan,koşması karizma olan,topa vuruşunda,topu stoplamasında  estetik olan ama   sonuca gidecek işleri çok sık yapamayan,güçlü takımlar önünde etkili olamayan  futbolcular mesela.Bence Y de  böyle.Havası,estetiği fazlasıyla var ve ilgi çekiyor.Yahya Kaptan yada diğer müsabakalarda  bu stili çok hoş geliyor ama Tarsus maçında stilin önemi kalmıyor.İşte Latasha'nın farkı bu noktada ortaya çıkıyor.Herşeye rağmen  o,sonuca gidebiliyor.

X'e gelince ,daha çok amatör erkek futbolcularda gördüğümüz davranışlarıyla antipatik geldi bana.Koşma tarzı,hareketleri,jest ve mimikleri.Ama tabiki bunlar sadece  izlediğim 4 maçtan edindiğim izlenimler.Belki de  ilk izlenimler beni yanıltıyordur.

Biz takım içindeki durumları bilemeyiz ve kim takım için daha önemli yada kim daha etkindir diye düşünürsek bunu  SBK'ya rakip olabilecek kapasitedeki takımlarla yapılan maçlarda değerlendirmek gerekiyor.Play-Off a kalan Yahya Kaptan'ın durumu buysa bunu değerlendirebileceğimiz tek maç  Tarsus kalıyor ve kaldı ki  Tarsus maçlarında takımı taşımayı başaramadılar.

Bence  kinmiş,gemiyi yüzdürmekmiş,figüranlıkmış,yıldız sanmaymış,hava atmaymış bunları bırakıp kendilerine denk yada daha iyi oyunculara karşı neler yapabildiklerine yada yaptıklarına bakmaları lazım.Yoksa çoluk çocuk karşısında  şov yapmanın kimseye kazandırdığı birşey yok kendi egolarını tatmin etmekten başka.Acaba  "Karşımda  şu oyuncu olsaydı bunları yapabilir miydim?" diye düşünüyorlar mı?

Bu arada bunlar benim x ve y olarak düşündüğüm kişiler.Belki başka birinin x 'i başkasıdır.