Celil Malatyaspor'da..

Başlatan MeL_55, 04 July 2006, 20:13:11

« önceki - sonraki »

MeL_55

Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Fahri Kara, Samsunsporlu Celil ve Kenan ile görüştüklerini belirterek, ''Celil ile her konuda anlaştık. Samsunspor ile sözleşmesi feshedilirse onu transfer edeceğiz'' dedi.

Fahri Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni yönetimin farklı bir çalışma metodu uygulayacağını dile getirerek, şunları söyledi:

''Bizim yönetim anlayışımız biraz farklı olacak. Yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızla üstlendiğimiz görevleri yerine getireceğiz. Yani tam bir ekip anlayışı ile kulübü yöneteceğiz. İstanbul'da her hafta bir yöneticimizin ev sahipliğinde toplanıp gündem değerlendirmesi yapacağız. Ayrıca ayda bir yöneticiler olarak bir araya geleceğiz. Böylelikle tüm yönetim işin içinde olacak, sorunlar daha kolay çözülecek.''

yani bunu yaptiysan celil helal olsun diyorum ya bukadar da olmaz yaa ... malatya ya gidecek... inanamiyom.... adnan da gidiyormus trabzona aha haber i _-_ http://www.superspor.com/detail.php?Type=1&kategori=29&takim=116&go=26306

yeter artik yaaa... yeni baskan geldi dedik adam herkezi satiyo adnan i trabzona 900 bin $ satiyormus

AllydeenleaR

celilin allah bealsını versin!!!!

MeL_55

Alıntı yapılan: "allydeenlear"celilin allah bealsını versin!!!!
kusura bakmayın

yaz yaz kusura bakma deme yaz celil **** *****

mehmet yılmaz

öbür topice de yazmıştım ama...

hakikaten şok bir haber bu...

Celil'in gitme isteğinin son derece normal ve anlaşılabilir olduğunu düşünüyordum. Neticede kalmak da gitmek de insanların kendine kalmıştır.

Şayet gidecekse hizmetleri için teşekkür etmek gerekirdi.

Ancaaak!..

Eğer Celil gerçekten de Malatyaspor'a giderse çok büyük bir ayıp etmiş olur. Tamam, Süper Ligde oynama arzusunu bir yere kadar mazur görebilirdik lakin Lig A'da ve bilhassa da Malatyaspor'da oynayacak olması herşeyden evvel beni yaralamıştır.

Şöyle bir örnek verelim; nişanlınız sizden ayrılmak istiyor; olabilir bu... Ama sizden ayrılıp gidip sizin hasmınıza ya da sizden daha olumsuz birine varıyor...

Demek ki gitmekten çok nereye gittiğin de önemliymiş.

Fikrimi halen koruyorum; Celil elbette gidebilir ama gittiği yer bizce çok önemli!

Ha, bu durum onu hain falan da yapmamalı; o da ayrı bir mevzu.

south_london

celil malatyaya giderse kendisi için çok kötü olur.yönetime tepki veriyor olabilir ama kendisinin ait olduğu şehri kendisinden nefret edicek şekilde ayrılmasını gerektirmez.başka takıma gitsin 1.ligde takımmı yok.samsun malatya maçını bekliyoruz.

cem and naz55

ALLAH BELANI VERSİN GEÇEN SENE MALATYA DA YAPILANLARI NE ÇABUK UNUTTUN Ş......

cem and naz55

celil i her konuda savunanlar şimdide savunsun serkan da bu takımdan etimesgut a gitmesini bilirdi serkanla aynı şartlar sunulmuş serkan kabul etti O MALATYAYA GİTTİ           KİMSE SAMSUNSPOR DAN BÜYÜK DEĞİL

55samsunlu55

e-mail adresini bilen varsa Allah aşkına yazsın arkadaşlar

AllydeenleaR

Alıntı yapılan: "55samsunlu55"e-mail adresini bilen varsa Allah aşkına yazsın arkadaşlar

celilsagir@hotmail.com

Shane_Falco

AYIP ULAN ADAM RESMEN GEÇEN SENE BİZİ KÜMEDE BIRAKAN TAKIMA GİDİP İNTİKAM ALIYO BİZDEN AYIPP BE CELİL SENDEN BEKLEMEZDİK BUNU NASIL GELİCEKSİNN SAMSUN A Bİ DAHA ÇOK MERAK EDİYORUMM

tuzlalı

Bu haber kesin mi? arkadaşlar. Ben bu habere pek inanmadım açıkçası.

jean

gercekten ayip etmis o kadar kendisni sevdiren bir futbolcu bare 1.lige transfer ol sen git yazik

developer

Arkadaslar biraz ticari dusunmek gerekirse Celil 475.000 $ alacagina karsilik bonservisini aldi. Peki ne oldu???
Kisacasi eger sebep maddi ise Celil'in Samsunspordan aldigi tekliften 475.000 $ civarinda (3 asagi, 5 yukari) daha fazla bir teklif almasi gerekir. Buda 800-900.000 $ yapar ki birde bunu Celil in istedigi gibi pesin yada en azindan buyuk bir kismini pesin vermeleri gerekir. Bunu 2. ligde bir kulubun verecegine pek ihtimal vermiyorum. Bu durumda aklima su geliyor,

1-Celil'i mecbur biraktiklar
2-Celil'in matematigi yeterince kuvvetli degil
3-Celil'Samsunspor'dan nefret ediyor intikam almak istiyor (Yazarken bile gulerek yazdim)

Benim fikrim Celil'i mecbur biraktiklari yonunde. Onune sunduklari sozlesmenin pek cazip oldugunu sanmiyorum oynarsan oyna gidersen git gibi... Bunuda ADNAN OLMEZ HAKKINDAKI ACIKLAMALARINDAN DOLAYI yaptilar bence. Dikkat ettimde yonetim belli olmadan once herkes bu yonetim gelirse Celil gider derken artik kimse bundan behsetmiyor. Bence hersey ortada

MeL_55

Lig A'da şampiyonluk hedefleyen Malatyaspor, olaylı bir şekilde Samsunspor'dan ayrılan Celil Sağır ile anlaşmaya vardı. Alacaklarına karşılık, kulübünden bonservisini alan tecrübeli futbolcunun önümüzdeki günlerde yeni takımıyla 2 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edildi. Celil ise dün düzenlediği basın toplantısında, 14 yıl formasını giydiği kulübünden ayrıldığı için çok üzgün olduğunu ve Samsunspor'a bir gün yeniden dönerek, görev almak istediğini dile getirdi.

Karaman'dan çağrı var

Bir taraftan da kamp çalışmalarına devam eden Malatyaspor'da, teknik direktör Hikmet Karaman, izleyenlere keyif veren bir takım oluşturmayı hedeflediğini söyledi. Tecrübeli hoca, "Tüm hazırlıklarımızı, iyi futbol oynayan bir ekip yaratmak için yapıyoruz. Malatyaspor kesinlikle İkinci Lig'de olmayı haketmiyor. Biz de taraftarımızla bütünleşip, kulübümüzü layık olduğu yere getireceğiz. Tabii ki bu hedefte Malatyasporlular'ın desteğine ihtiyacımız olacak" diye konuştu.

bu dogru bir haber cünkü malatyaspor.org.tr de yaziyor ki prensip te mehmet polat ve celil len anlasmislar !!

supporter

Alıntı yapılan: "MeL_55"malatyaspor.org.tr de yaziyor ki prensip te mehmet polat ve celil len anlasmislar !!

Mehmet Polat ile anlaşmaları çok ama çok ilginç!  :evil: