Celil Malatyaspor'da..

Başlatan MeL_55, 04 July 2006, 20:13:11

« önceki - sonraki »

berusa55

celil iyi niyetli değil istese bal gibi kalırdı!bir de düsmanımıza gitti!dicek sözüm yok!yazık!

cem and naz55

kimse celilin malatyaya gitmesini savunmasın serkan da kenan da adnan da m.çiçekte  ve diğerleride gitmesini bilirdi

berusa55

celilin savunulacak neyi kaldı!samsunspor taraftarının celili bagrına basacagını hic sanmıyorum!!!hem de malatyadayken!samsunsporumuz 4 gözle malatyayı bekliyor!!!celil de bundan nasibini alcak!!!

55samsunlu55

Önce Ertuğrul, sonra Celil. Yazıklar olsun. İkinizi de adam sanmıştım.

vezirköprü

bizi satanın bizde istemeyiz

jean

1 yilligina 1 trilyon alacaksa laf soylenemez bence iki kati neredeyse samsundan alacaginin su serefsiz malatyaya bak nerden buluyor bu kadar parayi

mican 55

dostum malatyanın hiç borcu yok biz ise borç ödemekten elimizdeki adamı tutamıyoruz samsunsporu bu hale getirenlerin allah belasını versin :o  :evil:

yaman55

bu   adam samsunspor için milli takıma gitmedi malatyaya gitmesi düşündürücü

oğuzhan55

Uzun zamandır forumda yer alamamıştım ve bu haber beni çok şaşırttı.Diyecek pek bişey bulamıyorum ama süper ligde bir takıma gitse bu kadar şaşırmazdım.Üstelik bu takım Malatyaspor ve geçen sezon yaptıklarını nasıl olurda unutur hemde en büyük tepkiyi kendisi vermiş birisi olarak bunu akıl erdiremedim.

mican 55

giderse gitsin işin aslını tam olarak bilmiyoruz niye gitti. ama samsunspor için bir kayıp degil bence sürekli azalan form grafiği ile kulübümüze pek yararı olmazdı fizik gücüne dayalı futbol oynanan liğ A'da genç ve güçlü oyunculara ihtiyacımız var yeni celil serkan cenk tanju ertuğrul vb yetiştirmemiz lazım o potansiyelinde samsunda oldugunu tüm türkiye biliyor. genç milli takımımıza üç futbolcu göndermemiz bunun ispatıdır

tuzlalı

oğuzhan55

Neden kimse bu konuda açıklama yapmıyor?Yardımcı antrenördü genel kaptandı ve takım kaptanıydı derken giden gidiyor.Acaba neler olup bitiyo herşey sessiz sedasızca oluyorya hadi hayırlısı.

mavi__ruya

ark. bizim takımımızın içinde bizim bilmediğimiz bişeyler dönüyo ama hayırlısı eski sevdiklerimiz tek tek gidiyo ne oluyo bi ze

çılgın55

yazacak bişey bulamıyom :evil:

cem and naz55

gidenler paraya gidiyor celilde dahil serkan aykut olmak üzere gerçek samsunluları şimdi daha iyi görüyoruz