Celil Malatyaspor'da..

Başlatan MeL_55, 04 July 2006, 20:13:11

« önceki - sonraki »

çerkez55

rüyamızda görsek inanmazdık bize yaptıgını düşmanımız yapmaz be...bu şehire gircek o yüzü nerden bulcan bidaha.canını verirdi bu taraftar senin için bize yaptıgına bakın.ulan gidecek başka takımmı bulamadın!!!nedir bu taraftara çektirdiğiniz ulun bi defada güldürün yüzümüzü...son olarak celil *******

MeL_55

Alıntı yapılan: "supporter"Mehmet Polat ile anlaşmaları çok ama çok ilginç!  :evil:

bence de mehmet polat extra yapti o hareketi kardesim hale da anlamadiniz mi maci oyuncularimizi satin aldilar !!!!!!!!!!!!

cem and naz55

celil malatyaya 1 yıllık resmi imza attı
yazıklar olsun malatya ne kadar para verdi bilmiyorum ama şunu biliyorum celil malatyaya para için gitmedi :?:  :?:

cem and naz55

ne çabuk unuttu malatya maçını nasıl yedirdi kendisine yapılan tacizleri nasıl yedirdi taraftarımıza yapılan okadar zulümleri nasıl yedirdi o kadar küfürleri nasıl sindirebildi  kimse ama hiç kimse bu form da celili bana savunmasın gerçek samsunlu istiyorsanız ALIN SİZE SERKAN AYKUT
bu adamın sorunu para değil düzenlediği basın toplantısında garanti para istediğini söylüyor diğer yandan ise bana 1 tirilyon verseler yine oynamam diyor bence söyleyin55 numarayı da giymesin çünkü bu takımı bu halde bırakıp giden insanlar giymesin o numarayı bu takımdan adnan da serkan da mustafa çiçekte ve diğerleride gitmesini bilirdi
yazıklar olsun....

kadir55ist

selam
malatyaya gitmemeliydi yazık çok yazık celil başka takım mı kalmadı.

kerem55

AlıntıCelil Sağır imzayı attı..

İddaa Lig A takımlarından Malatyaspor, daha önce anlaşmaya vardığı Celil Sağır ile 1 yıllık sözleşme imzaladı..

6 Temmuz 2006,   17:19

Başkan Haşim Karadağ'ın İstanbul'daki ofisine gelen Celil, burada kendisini 1 yıl için Malatyasporlu yapan sözleşmeye imza attı.

Celil, imzanın ardından yaptığı açıklamada, ''Çok mutluyum. İkinci Lig'de şampiyonluğa oynayan, çok iddialı bir takım olacağız'' dedi.

ajansspor.com

Çok üzgünüm... Celil'in Malatya'ya sadece para için gittiği çok açık! Belki haklı olduğu yönler vardır ama kendimi aldatılmış hissediyorum.

Demek ki paranın satın alabileceği şeylerin listesi hayli uzunmuş.

jean

hicbir seye  uzulmuyomda cok mutluyum demsine uzuldum

Shane_Falco

Malatyada 2.Lig de çok merak ediyorum nasıl gelicek samsun maçlarında ssamsun'a kesin ben profesyonelim ayağı yapcak tek kaçış yolu artık arkadaşlarımın sratına bakmaya utanıyorum bumu en samsunlu oyuncunuz diyolar ayıppp Celilllll ayıppppppp bize bunları yapma hakkın yokkkk

kadir55ist

selam

Celil, imzanın ardından yaptığı açıklamada, ''Çok mutluyum. İkinci Lig'de şampiyonluğa oynayan, çok iddialı bir takım olacağız'' dedi.

hadi samsunu terkettin tamam bize her rezilliği yapan takımla anlaştın birde bu sözleri söyledin keşke hiç samsun lu olmasaydın malatya maçından sonra göz yaşları döktük ama delikanlı gibi düştük
ama celil sağır çok kötü bir yola düşmüş

55.hakan

samsun bir de başkan olacakmış ne yüzle..bu yaptığınla ne yüzle daha samsun un adını alıyosun...

kerem55

Yönetim konusunda Celil haklıydı diyelim
ama şimdi haklıyken haksız konuma düştü

Serkan

yanlış yaptın celil... başka söze gerek duymuyorum gözümde tümer ilhan neyse celilde odur artık...

dr_ahmet

Arkadaşlar bu malatya bir kez daha dayağı hak etti.
Bu çakallar seneye 1.lige çıkmak için önlerindeki en büyük engelin samsunspor olduğunu biliyor ve kaleyi içten fethetmek düşüncesiyle celil gibi bir dinoya o kadar para verdi. Gerçi Allah'ı var celil de 2. ligde iş yapar hani.. Ama bu olay bizi daha çok kamçılayacak bence. Tek üzüldüğüm dayak yiyecekler listesine celilinde girmesi. Yıllar önce tanju cincon formasıyla samsunda maça çıktığında adamın ve sülalesinin sövülmedik yeri kalmamıştı. Celil de aynı statüye düştü. O kadar küfürü yedikten sonra da değil samsunspora başkan olmak samsunun semtine uğramayacak...

ngonge

yazık çok yazık oldu. 1.ligde o kadar takım isterken gide gide malatya ya gitti...

malatya sırf samsun u elemek için kim bilir ne kadar para teklif etti celil e?

celil de parayı görünce kandı tabii ki.

King Of The North

Samsun_mal at ya maçında Celil ne yapsın etsin cezalı duruma düşsün oynamasın yoksa bunca yıllık kariyerinde geri dönülmez bir biçimde nefret odağı haline gelir.Bir zamanlar Tanjular,İlhanlar,Tümerler,Ertuğrullar da aynı duruma düşmüşlerdi.