Celil Malatyaspor'da..

Başlatan MeL_55, 04 July 2006, 20:13:11

« önceki - sonraki »

Tribün_ali

samsunu satanı bizde satrız celil sana söyliyecek laf bulamıyorum başka takım bulamdın mı gidecek

darknESS

celil bugunde bizim canımızı sıktı. oynadığımız hazırlık maçında 1-1 berabere kaldık. 1-0 öndeyken defans hatasından dolayı malatyanın beraberlik golünü attı.

berusa55

celil artık samsunun gözünden düsmüstür!para için samsunu ve bizleri satanı hem de MALatyayla satanı biz de satmasnı çok iyi biliriz!gel 15.hafta gel!kayısım samsunsum seni 4 gözle bekliyor!!!

yaman55

Alıntı yapılan: "berusa55"celil artık samsunun gözünden düsmüstür!para için samsunu ve bizleri satanı hem de MALatyayla satanı biz de satmasnı çok iyi biliriz!gel 15.hafta gel!kayısım samsunsum seni 4 gözle bekliyor!!!

16.hafta

maraton

birader ne kızıyonuz adama adam birgün samsunspora başkan olacağım demiş bazı geçmiş başkanlarımıza bakıyorum da belki celil karakterini kanıtlamak istemiştir eski başkanlarımızı örnek alıp samsunu düşürmeye geldik diyen içinde birtek samsunsporlu olmayan bir yönetimi seçip sonrada görevini başarıp giderken ayakta alkışlayan samsunspor genel kurulunun celil sağırı başkan seçtiği günü görmek için sabırsızlanıyorum ki uzak günler değil..

cem and naz55

Alıntı yapılan: "maraton"birader ne kızıyonuz adama adam birgün samsunspora başkan olacağım demiş bazı geçmiş başkanlarımıza bakıyorum da belki celil karakterini kanıtlamak istemiştir eski başkanlarımızı örnek alıp samsunu düşürmeye geldik diyen içinde birtek samsunsporlu olmayan bir yönetimi seçip sonrada görevini başarıp giderken ayakta alkışlayan samsunspor genel kurulunun celil sağırı başkan seçtiği günü görmek için sabırsızlanıyorum ki uzak günler değil..
sen rüya görüyorsun celil tepkilerden korktuğu için böyle bir açıklama yapmak zorunda kaldı samsun u para için sattı hemde kime sattı.....

berusa55

baslarım böyle baskana!olmasın baskan falan!gidecek takım mı yoktu karaktersiz adam!celili baskan falan istemiyoruz kardesim!malatyaspora baska olursa sasırmayın!!!

kadir55ist

selam
celil in sitesine ne oldu samsunlu hacker lar çökertimi yoksa samsun sevgisi(!) sitesine sığmadımı
bizi bırakıp malatyaya gittin şimdi onlara bir site aç belki ileride malatyayla ilgili bir iş bulursun.
ne malum belki başkan belkide teknik adam olursun.
ama geriden senden cacık olmaz...

MeL_55

:lol:  :lol:  :lol:   iyi olmuş

Tribün_ali

lan bir insan bu kadar para manya olur mu para için samsunsporu satan artık ne diyim herşeyi yapar iyi olmuş