Samsuni Bank Asya 1. Lig Günlüğü'nde

Başlatan AntZ, 05 December 2010, 00:02:27

« önceki - sonraki »

Ayberk

mehmet yılmaz

Galiba yanlış anlaşılan bir şey olmuş. Engin abi ile ben tribünü bırakmıyoruz. Yine maçlarımıza geleceğiz, yine maraton tribünde olacağız ancak site olarak herhangi bir toplu faaliyette bulunmama kararı aldık. Yorulduk çünkü, biraz dinlenmek lazım...

epçeli köylü

Mehmet yılmazla samsuni aynı kişimi. Ben yazar olduğunu biliyordum ama samsuni olduğunu yeni öğrendim.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 08 December 2010, 21:24:27
Mehmet yılmazla samsuni aynı kişimi. Ben yazar olduğunu biliyordum ama samsuni olduğunu yeni öğrendim.

evet, teşkilattaki kod adım samsuni :)

Recep

Alıntı yapılan: samsuni - 08 December 2010, 21:28:58
evet, teşkilattaki kod adım samsuni :)
ben tahmin ediyordum zaten senin derin güçlerin adamı olduğunu :D :D

AntZ

08 December 2010, 21:31:23 #245 Son düzenlenme: 08 December 2010, 21:41:20 Ant55
Alıntı yapılan: epçeli köylü - 08 December 2010, 21:24:27

Futbol Ekstra, Zaman Gazetesi, Halk Gazetesinde yazarlık yapan, Samsunspor'luluğun Kitabını yazan adamın bizim aramızda, bizden biri ve böylesine mütevazi olması gerçektende garip değil mi?  ;)

Halk adamı Forza Samsuni  :)

Kadir ÇELEBİ

Ben zaman gazetesinden futbol extradan biliyordum bir müdden aynı kişi olduklarını bende bilmiyordum sonra dedim nasıl olurya adam yazar büyük adam olmuş bide buraya gelip bizler gibi fanatiklik yapıcak çok şaşırdım sonra düşününce asıl büyüklüğün burada olduğunu anladım.. bence Mehmet abide engin abide gerçekten yoruldu ama bundan hiç şikayet etmediler etmezlerde haklı olarak kırıldılar bir değil birkaç defa oldu bu umarım kararları değişir bir büyüklük daha yaparlar değişmezsede sonuna kadar haklılar..