Samsunspor'da İdmanlar Start Alıyor

Başlatan Sadece Samsunspor, 28 June 2008, 17:17:11

« önceki - sonraki »

veis

serkanın kaderi kendi ellerinde bu saatden sonra kimsede almaz oda ne yapıp edip savaşmalı o gençlere abilik yapmalı krala yakışır vedayla liglere veda etmeli.ve ben busene kendine bakarsa çok iş yapar kanaatindeyim.

Kadir ÇELEBİ

Samsunspor'da Eksiklere Rağmen Tempo Hergün Artıyor

Samsunsporlu futbolcular her geçen gün artan çalışma temposuna rağmen istikrarlı şekilde çalışmalarını sürdürüyor

9 Temmuz 2008
Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Şendoğan Çakmaker nezaretinde çalışmalarını sürdüren kırmızı-beyazlı futbolcuların, bir buçuk saat süren antremanda moralli ve hırslı olması dikkat çekti. Sıcak havanın etkisini göstermesi ve artan tempoya rağmen çalışmalardaki hırslı tempoları ile göz dolduran futbolcular sıkı çalışıyor.
Çalışmalar akşam
Antremana verilen aralarda serinlemek için suya koşan futbolcuların performansından mennun olan Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Çakmaker, "Havaların sıcak olmasından dolayı çalışmalarımızı akşam üzeri yapıyoruz. Tabiki sıcaklar çalışmaları olumsuz etkiler. Ancak bizim çocuklarımız istekl ve hırslı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor" diye konuştu
Kıran kırana mücadele
Çift kale maçta ise futbolcuların kıran kırana mücadeleleri ise dikkat çekiyor. Forma savaşının kızıştığı her halinden belli olan çift kalelerde genç futbolcuların mücadeleleri göz dolduruyor.

www.bankasyabirincilig.com.tr

veis

bu takım busene kampa felan gitmesin samsunda kalsın zamanında başarılı hatta şaşalı dönemlerimizde hep samsunda kalmışız ve yine samsunda kamp yapalım hem maddi hem manevi getirisi olucakdır bence.

harbisamsunsporlu5517

Samsunspor'un genç futbolcusu Tanju Çon kendisine çok güvendiğini ve yeni sezonun başlamasını sabırbızlakla bekleğini söyledi

KARARIMDAN DÖNMEM
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da forma giyen Tanju Çon, yeni sezon öncesi iddalı açıklamalarda bulundu. Genç futbolcu yeni sezonun kendisi için patmala yılı olacağını belirtti. Samsun amatör küme takımlarından Pınarspor'un altyapısından yetişen ve Kırmızı- Beyazlı ekibe transfer olan genç yetenek, Samsunspor'un başarısı için herşeyi yapmaya kararlı olduğunu söyledi.

ŞANSINI İYİ DEĞERLENDİRDİ
Geçen sezon son haftalara doğru forma şansı bulan genç futbolcu, bu şansını iyi değerlendirmiş ve oynadığı futbolla herkesi büyülemişti. Özellikle teknik direktörlük görevine Orhan Kapucu'nun gelmesiyle beraber oynadığı futbolla büyük beğeni toplayan genç futbolcu, bu zamana kadar kendisine güvenen bütün antrenörlerine çok teşekkür ederken, "Geçen sezon gençler olarak neler yapabileceğimizi gösterdik" diye konuştu.

GENÇLERE GÜVENİN
Yeni sezonda forma şansı bulacağına inandığını dile getiren genç yetenek, "Kendime çok güveniyorum. Kırmızı-Beyazlı formayı hak etmek için elimden geleni yapıyorum. Gençler olarak bu takımı sırtlayabiliriz. Yeterki bize güvensinler. Benim ve takım arakdaşlarımın tek sevdası var. Oda formasını giymek için can attığımız Kırmızı-Beyazlı renkler. Bize şans verildiğinde kimseyi utandırmayacağımızın bilinmesi gerekir" dedi.

SAMSUNSPOR'DAN AYRILMAM
Samsunspor'da kalmak istediği için gelen teklifleri değerlendirmediğini dile getiren Tanju Çon, "Bazı şeyler sadece parayla çözülmez. İnsanın mutlu olabilmesi için bulunduğu ortam da çok önemli. Ben hayallerim doğrultusunda hareket ediyorum. Samsunspor Süper Lig'e çıkana kadar bir yere gitmeyi düşünmüyorum. Takımıma çok iyi para kazandıracaksam ve kulüpte buna müsade ederse gelen teklifleri değerlendiririm" diye konuştu.

KAPTANLIK YAPACAĞIM
Samsunspor'da kaptanlık yapmayı çok istediğini dile getiren Çon, "Samsun'da doğdum ve bu memleketin ekmeğini yiyorum. Bunun için önce Samsun'a olan vefa borcumu ödemem lazım. Hayat insana neler gösterir bilinmez ama, tek bir amacım var. O da Kırmızı-Beyazlı ekipte takım kaptanlığı yapmak. Bunun için elimden geleni yapıp, çok çalışacağım. Önümde uzun yıllar var ve hedefe ulaşmam açısından da bir zorluk yok" şeklinde konuştu.

SAHİPSİZ KALMAYIZ
Yeni sezon öncesi kulüpte yönetim gibi bazı sıkıntıların oluştuğunu, fakat hiç birşeye aldırmadan sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını dile getiren genç futbolcu, "Samsunspor'un sahipsiz kalacağın aklımızın ucundan bile geçirmiyoruz. Sorunlar olabilir. Fakat herşey bir gün düzelecektir. Biz idmanlarımızı en iyi şekilde sürdürüp forma savaşı vermeye devam edeceğiz. Çünkü herkes gider Samsunspor kalır" ifadesini kullandı.

Çon sözlerini şöyle tamamladı: "Samsunspor eğer bu şehrin bir numaralı takımı ve en iyi reklam kaynağıyla herkesin sahip çıkması gerekir. Ben Samsun'daki işadamlarımıza güveniyorum. Onlar Samsunspor'u sahipsiz bırakmazlar. Bu takım için ne gerekiyorsa yaparlar. Şu anda bir süreçten geçiyoruz. Bu süreci atlattığımız zaman artık sorunsuz ve sıkıntısız bir takım olacağız. İşte o zaman herkes gerçek gücümüzü görecek".

Sadece Samsunspor

AlıntıÜç kağıtçılık yapmayın

Samsunspor´un dün yaptığı antrenmanda futbolcularına sık sık uyarılarda sulunan Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Şendoğan Çakmaker oyuncularını "Üç kağıtçılık yapmayın. İşinizi doğru yapın" diyerek ikaz etti.

İKAZ ETTİ

Samsunspor Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Şendoğan Çakmaker, dünki antrenmanda futbolcularına sık sık uyarılarda bulunarak "Üç kağıtçılık yapmayın. İşinizi doğru yapın" diyerek ikaz etti. Öte yandan Şendoğan Çakmaker nezaretinde yapılan antrenmanda Kırmızı-Beyazlılar top çalışması yaparak idmanı tamamladı. Dünki çalışmaya kulağından küçük bir operasyon geçiren Sefa katılmadı.

Sadece Samsunspor

11 July 2008, 12:19:16 #65 Son düzenlenme: 11 July 2008, 13:12:36 tuqberk
AlıntıÖmür geldi

Bir süredir izin yapan Kırmızı-Beyazlı ekibin genç orta oyuncusu Ömür Ejder, dün takımla birlikte çalışmalara başladı. Hafif sakatlığı bulunan genç oyuncu Ömür, düz koşu yaparak idmanı tamamladı.

AlıntıAslanlar gibi

Samsunspor´un genç defans oyuncusu Hakan Koçaslan, antrenmanlardaki formuyla yeni sezon öncesi umut veriyor.Çalışkanlığıyla tüm dikkatleri üzerinde toplayan genç oyuncu Hakan, "Elime çok büyük bir fırsat geçti. Bunu da en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Çok çalışmam gerektiğinin de farkındayım. Bana güvenenleri asla mahcup etmeyeceğim" diye konuştu.

AlıntıKongreyi bekliyorum

Nuri Asan Tesislerine Samsunspor´un yaptığı idmanı izlemeye gelen genç oyuncu Ramazan Sal, cumartesi günü yapılacak olan kongreyi beklediğini söyledi. Kongreden sonra yeni oluşacak olan yönetimle görüşme yapacağını belirten Ramazan, "Kesin kararımı o zaman açıklayacağım" dedi.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: kaan - 11 July 2008, 13:40:08
Arkadaşlar geçen seneden elimizde kalanlar kimler yaa ben gecen seneki kadroya bile razıyım

Şuan geçen seneden takımda kalanlar şöyle: Serkan Aykut, Sercan Temizyürek, Sefa Aksoy, Hakan Akman, Hakan Koçaslan,Turgut Şahin, Mustafa Hoşoğlu, Ömür Ejder, Serkan Eyüboğlu ,Furkan Baştan, Can Ulun, Tanju Con - Bunların yanında Samsunspor süper genç takımından 13 futbolcuyuda profesyonel yaparak a takıma çıkarttık şuan idmanda 30 futbolcu var (Celil'de en kısa sürede katılacaktır)

harbisamsunsporlu5517

tugberk kenan yelek noldu onu eklememişsin transfermi oldu yoksa

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 11 July 2008, 13:51:24
tugberk kenan yelek noldu onu eklememişsin transfermi oldu yoksa

o belli değil şuan antremanlarda yok, ama gideceğini sanmıyorum kaptan'ın ;)

Kadir ÇELEBİ

Samsun yönetimi idmanda

Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor, yeni sezon hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürüyor. Nuri Asan Tesisleri'nde Altyapı Gençlik Geliştirme Sorumlusu Şendoğan Çakmaker nezaretinde yapılan antrenmanı Kulüp Başkanı Fuat Köktaş ve yönetimin kurulu üyeleri de izledi. Futbolcuların son derece hırslı oldukları antrenmanda, yöneticilerin de neşeli tavırları dikkat çekti. Antrenmanda Kırmızı-beyazlı futbolcular düz koşu ve şut çalışmasının ardından çift kale maç yaptı.

Kulüp Başkanı Fuat Köktaş ve yönetim kurulu üyeleri, idmanı izledikten sonra görev dağılımı yapmak, kamp, transfer çalışmaları ve teknik direktör konusunu görüşmek üzere kulüp binasında ilk toplantısını yaptı.

www.sporx.com

veis

EVET BU HAFTA İÇİ TRANSFERLER VE ÖNCELİKLE HOCA KONUSU ÇÖZÜLECEK.umarım yanılmadan sıfır hatayla yaparız transferleri özellikle hoca konusu çok önemli çünkü resmen harmanlama yapacak bir hocaya ihtiyacımız var ben bülent ünder olsun isterim.

Sadece Samsunspor

AlıntıSamsunspor Çalışmaları'nı Sürdürüyor

Samsunspor, Gençlik Geliştirme Sorumlusu Şendoğan Çakmaker nezaretinde haftanın ilk antremanını gerçekleştirdi

15 Temmuz 2008

Düz koşu ile başlayan antremanın ardından futbolcular kısa süreli top çalışması yaptı. Daha sonra futbolcuları toplayan Çakmaker, oyuncularına çift kale maç yaptırdı. Sıcak havaya rağmen futbolcuların istekli olması yüzleri güldürürken, Şendoğan Çakmaker oyunu sık sık durdurarak futbolcuları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Özellikle yan top çalışması yaptıran teknik adam, kenarlardan gelen toplarda gol bölgesinde oynayan oyuncuların gelen pozisyonları gole çevirmelerini istedi. 1,5 saat süren antreman sonrası ise futbolcular soyunma odasının yolunu tuttu.

Yönetim toplandı
Samsunspor'un çiçeği burnunda Başkanı Fuat Köktaş, takımının ilk antremanını yöneticilerle birlikte izledi. Akşam ise yönetim kurulu, kamp ve transfer konularını görüştü
Antremanın başlamasından kısa bir süre sonra Yönetim Kurulu üyeleri Tahsin Kosif, Erkan Zorlu ile Pınar Marketler yönetim kurulu Başkanı Naci Pınar, SAMSİD Başkanı Hakkı Tomaç, SAMSİD Basın Sözcüsü Eyüp Güler ile birlikte antremanı izleyen Başkan Köktaş, Genel Müdür Bahadır Saraç'tan ise kısa süreli bilgi aldı.

'Daha iyi olacak'
Antremanı büyük bir dikkatle izleyen Başkan Fuat Köktaş, takımın gösterdiği performanstan memnun olduğunu ve daha iyi olacaklarını söyledi. Öte yandan, Samsunspor yönetim kurulu dün toplanarak, kamp, teknik direktör ve futbolcu transferi konularını görüştü. Basına kapalı yapılan toplantı geç saatlere kadar sürdü.

veis

daha geçen hafta bu çocuklarla lige başlayacagız derken şimdi transferde altanmı yoksa yabancımı diye düşünür olduk allahın işi işte :P
ayrıca gençlere güvenen bir hoca gelirse iyi bir karışım sonunda süper bi takım yaratabilir.

jean

veis

altan falan yok zaten olamazda adam senelik 450 bin dolarlardan bahsediyor yazık günah o paralar verilmez.