Samsunspor'da İdmanlar Start Alıyor

Başlatan Sadece Samsunspor, 28 June 2008, 17:17:11

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

28 June 2008, 17:17:11 Son düzenlenme: 30 June 2008, 14:05:32 berusa55
AlıntıSAMSUNSPOR'DA İDMANLAR START ALIYOR

Futbolculardaki form düşüklüğünü önlemek ve lige iyi bir giriş yapmak için İdman tarihini belirleyen Samsunspor önümüzdeki hafta başında çalışmalar start alıyor

İLK İDMAN SALI GÜNÜ
Konu ile ilgili açıklama yapan Samsunspor Kulübü Genel Müdürü Bahadır Saraç idmanlara başlamakta geç kalındığını ve zamanın aleyhte işlediğini ifade ederek 2008-2009 futbol sezon'una iyi bir başlangıç yapmak için Salı günü saat 17:00 idmanlara başlama kararı aldık. Bu kararı alırken önemli olan futbolculardaki form düşüklüğünü, zaman kaybını önlemek ve yapılacak olan Genel Kurul tarihine kadar olan zamanı en iyi şekilde değerlendirmek.

ZAMAN SU GİBİ AKIP GİDİYOR

Zamanın su gibi akıp gittiğini belirten Saraç " Hazırlıklara şimdiye kadar başlamamız gerekiyordu. Fakat istenmeyen bir takım gelişmeler bu süreci uzattı. Artık kaybedecek zamanımız kalmadı. Hocamız Şendoğan Çakmaker nezaretinde idmanlara başlayacağız. Çok iyi hazırlanıp lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Yeni oluşacak yönetim kurulu ile çok iyi bir ekip yaratıp Samsunspor takımını layık olduğu yere taşıma gayretindeyiz.

only55

Kim demiş Bahadır SARAÇ'mı hehehe  ;D . ne hallerdeyiz yaaa...

AllydeenleaR

geçen gün eski stadımız ilkadım stadına gittim koşmak için bizim genç futbolculardan birini gördüm sanırım hakan akmandı resimlerden fln gördüğüm kadarıyla o kadar benzettim.
gençler kendilerini bir türlü hazırlamaya çalışıo ama takımın abileri yine kampa geç mi gelecek çok merak ediyorum...

körfez55

bakalım hangi futbolcular katılacak ilk çalışmaya.

harbisamsunsporlu5517

idmanlara baslansa nolur bu durumda hala yenı yönetım secemedık son 5 sezondur lige galıbıyetle baslayamıyoruz yıne aynısı olacaga benzıyor

veis

ÖMÜR EJDERDEN BEN inanılmaz umutluydum ama pek verim vermedi.ama bu çocuklara can inanılmaz bi şekilde abilik ve önderlik yapacakdır buna eminim.

veis

canı zamanında hagi kaptanlarıyken alıp beylerbeyisporda tutmuşlardı ama sonra gs yönetimi ilgilenmedi ve altay vs.. dolandı.ama hagi iyi çocuk felan demiş olabilirde bukadar büyük lafda etmemişdir bence.

körfez55

ömür ejder artık bir samsunsporlu olduğunu şehri ve taraftarı çok sevdiğini kovulmadıktan sonra samsunspordan ayrılmayacağını söyledi bizzat.takdir ediyorum kendisini.ne olursa olsun sahip çıkmalyız bu genc arkadaşlarımıza.ayrıca ömür boş çocuk değil.

jean

omur ilk yari fena degildi sonra vasata dondu

veis

sakatlıkdan sonra toparlayamadı.yani şu an elimizde ilk 11 de direkt oynayacak bir oyuncu.can samet ömür fatih bunlarla napıcaz bakalım bu sene.

Sadece Samsunspor

01 July 2008, 11:58:19 #10 Son düzenlenme: 01 July 2008, 12:00:19 tuqberk
ömür bu sene çok işe yarayacak

Sadece Samsunspor

01 July 2008, 12:00:26 #11 Son düzenlenme: 01 July 2008, 12:59:17 tuqberk
AlıntıSAMSUNSPOR TOPLANDI

01 Temmuz 2008 Salı 11:52

Kırmızı-Beyazlı takımda sözlemmesi devam eden ve Süper Gençe takımın oyuncuyuncuları dün toplandı. takımı çalıştıracak olan Çakmaker,"Sadece idmanı düşünün ve herkese örnek olun" uyarısında bulundu

İLK BULUŞMA GERÇEKLEŞTİ
Samsunspor'da sözleşmesi devam eden, kiralık olarak başka takımlarda oynayan ve Süper Genç takımın oyuncuları dün Nuri Asan Tesisleri'nde yeni sezon için toplandı. Takımı şimdilik çalıştıracak olan Gençlik Geliştirme Merkezi sorumlusu Şendoğan Çakmaker, futbolcularla kısa süreli bir toplantı yaptı. Futbolcular daha sonra bugün topbaşı yapmak üzere tesislerden ayrıldı.

SÜPER TAKIM GİBİ
Sözleşmeleri süren Can, Sefa, Furkan, Serkan Eyüpoğlu, Eren Ünlütürk ve Ertan Aktepe ile Süper Genç takımda oynayan Hakan Akman, Tanju Con, Hüseyin Öztürk, Samet Uzun, Caner Çolak, Mehmet Kahvecioğlu, Atalay Demirbağ, Hüseyin Canbaz, Yusuf Can Bahtiyar, İsmail Hacıhafızoğlu, Yunus Uzun, Hakan Cındık, Yunus Emre Dumanoğlu, Emre Özdil ile Eren Yılmaz saat 17.00 tesislerde hazır bulundu.

SADECE İDMANI DÜŞÜNÜN
Futbolcularla toplantı odasında kısa bir görüşme yapan Gençlik Gelişterme Merkezi Sorumlusu Şendoğan Çakmaker,"Yeni yönetim ve hoca gelene kadar sizlerle ben ilgileneceğim. Herkesin kafasının rahat olmasını istiyorum. Sadece ve sadece idmanları düşünün. Samsunspor'un bünyesinde bulunmak herkese nasip olmaz. Yapacağımız çalışmalarla herkese örnek olalım"diyerek futbolculara moral verdi.

AlıntıSERCAN İDMANA ÇIKACAK

01 Temmuz 2008 Salı 11:51

Sözleşmesini tek taraflı olarak fesh eden Sercan Temizyürek, bugün takımla birlikte idmanlara çıkacak. Federasyonla olan problemini büyük bir aksilik çıkmadığı taktirde çözdüğünü bildiren Sercan Temizyürek,"Samsunspor'da oynamayı çok istiyorum. Federasyonla bir problem yaşayacağımı zannetmiyorum. Bugün arkadaşlarımla birlikte idmanlara çıkacağım" diye konuştu.

AlıntıYeni Kaptan Can Ulun

Yönetim oluşana kadar geçici olarak Samsunspor´u çalıştıracak olan Gençlik Geliştirme ve Program Sorumlusu Şendoğan Çakmaker, takımın kaptanı ilan ettiği Can Ulun ile bir süre sohbet etti.

Can Ulun'un geçen seneki performansı çok iyidi inş. bu senede öyle oynar onun ortalarında çok gol attık

MeL_55

nerde kenan,celil,serkan ?? kaptanlik can uluna düstüyse
gitmis onlar !!

körfez55

evet nerde imparatorumuz kralımız.bu zor günlerde neden yalnız bıraktılar bu takımı ??? göklere çıkardığımız samsunlu! futbolcularımız nerdeler???

Sadece Samsunspor

AlıntıBank Asya 1. Lig Takımlarından Samsunspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları Başladı.

Kırmızı-beyazlı takım, Gençlik Yetiştirme Merkezi Sorumlusu Şendoğan Çakmaker yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'nde 2008-2009 sezonunun ilk antrenmanını yaptı. Ekonomik kriz ve olağanüstü kongrelerde yeni yönetimin seçilememesi nedeniyle idmana sadece geçen sezon değişik takımlarda kiralık olarak forma giyen genç futbolcular katıldı. A takımdan sadece birkaç futbolcunun katıldığı idmana Turgut ve Ömür'ün perşembe günü katılacağı bildirildi. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda futbolcular kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı.

Gençlik Yetiştirme Merkezi Sorumlusu Şendoğan Çakmaker, kulüpte yaşanan bazı olumsuz gelişmelere rağmen hazırlık dönemi boyunca tüm oyuncuların özveri içinde çalışacaklarına inandıklarını söyledi. Çakmaker, yeni yönetim kurulu oluşuncaya kadar takımı kendisinin hazır hale getirmek için çalışacağını belirterek, "Yönetim kurulu oluştuktan sonra kulübün anlaştığı teknik direktörü takımı bırakacağım. Ancak o zamana kadar takımı ben çalıştıracağım" dedi.

Haydi aslanlarım benim çok çalışın siz bize lazımsınız