Samsunspor'da İdmanlar Start Alıyor

Başlatan Sadece Samsunspor, 28 June 2008, 17:17:11

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Sadece Samsunspor

05 July 2008, 12:11:02 #46 Son düzenlenme: 05 July 2008, 12:56:43 tuqberk
AlıntıSüper Turgut geliyor

Samsunspor´un bu sezon gol yollarındaki umudu olan Turgut Doğan Şahin, antrenmanlarda oldukça istekli çalışıyor. Geçtiğimiz sezon yıldızı parlayan genç oyuncu Turgut, önümüzdeki sezon patlama yapacağını söyledi.

AlıntıHakan Akman iyi başladı

Samsunspor´un bu sezon kendisinden çok şeyler beklediği genç oyuncu Hakan Akman sezon hazırlıklarına iyi başladı. Antrenmanlardaki hırsıyla göze giren Hakan Akman, sıcaklara aldırış etmeden giderek artan temposuyla adeta göz kamaştırıyor.

AlıntıKafamda sadece futbol var

Kafasında sadece futbol oynamayı düşündüğünü belirten Samsunspor´lu genç oyuncusu Sercan Temizyürek önümüzdeki sezona kendisini en iyi şekilde hazırlayacağını söyledi

HIRSIYLA BÜYÜLEDİ
Bu sezon kendisinden çok şeyler beklenen Kırmızı-Beyazlı ekibin genç oyuncusu Sercan Temizyürek kafasında sadece futbol oynamak olduğunu söyledi. Önceki gün ilk antrenmanına çıkan genç oyuncu dünki antrenmandaki hırsıyla Teknik Direktör Şendoğan Çakmaker´den tam not aldı.

KENDİMİ HAZIRLIYORUM
Samsunspor´un başarısı için vargücüyle çalışacağını söyleyen Sercan Temizyürek, "Samsunspor camiası olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Sıkıntılarımız çok ancak biz futbolcular olarak işimizi yapmak zorundayız. Kendimi önümüzdeki sezona en iyi şekilde hazırlayacağım. Bana güvenenleri de asla mahçup etmeyeceğim" dedi.

AlıntıÇakmaker affetmiyor

Teknik Direktör Şendoğan Çakmaker antrenmanlarda hata yapan futbolcularını hiç affetmiyor. Çakmaker genç oyuncularına şınav çektirerek cezalandırıyor.

AlıntıZevkli çift kale

Yeni sezon hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri´nde sürdüren Samsunspor dünü çift kale maç yaparak geçirdi. Çift kale maçta Kırmızı-Beyazlı futbolcuların oldukça istekli oluşu Teknik Direktör Şendoğan Çakmaker´i oldukça mutlu ederken, idmana izinli olan Ömür ve sakatlığı süren Furkan katılmadı.

AlıntıCAN ABİLİK YAPIYOR

05 Temmuz 2008 Cumartesi 12:33

Samsunspor'da kaptanlık görevine getirilen tecrübeli futbolcu Can Ulun genç takım arkadaşlarının bütün sorunlarıyla yakından ilgilenerek onlara abilik yapıyor

GÖREVİNİ YAPIYOR
Kırmızı- Beyazlılar'da geçen sezonun kaptanları Celil Sağır, Serkan Aykut, Hakkı Hocaoğlu ve Kenan Yelek'in takım ile son durumlarının netlik kazanmamasından dolayı kaptanlık görevine getirilen Can Ulun görevini layıkıyla yerine getiriyor. Bütün genç arkadaşlarının sorunlarıyla teker teker ilgilenen tecrübeli futbolcu, Altyapı Gençlik Geliştirme Sorumlusu Şendoğan Çakmaker'e de bazı konularda yardımcı oluyor.

HEPİMİZİN TAKIMI
Tecrübeli futbolcu, "Samsunspor hepimizin takımı. Bu takımda her türlü görevi yapmaya hazırım. Şu andaki kadromuzda birçok genç ve A Takım tecrübesi olmayan arkadaşlarımız var. Bunlarada bizler yani tecrübeli oyuncular yardımcı oluyoruz. Ancak hepsi birbirinden iyi gençler. Bir dediğimizi iki etmiyorlar. Onlara da bana kaptanlık görevimi yerine getirme konusunda yardımcı oldukları için teşekkür ediyorum" dedi.

Arkadaşlar fotoğraflı koyuyorum ki bazı futbolcuları bilmeyen arkadaşlar öğrensin diye.

Şu takıma bakın bi arkadaşlar hepsi Samsunlu, bu sefer harbiden özümüze döndük.

tolga

imkansızlıklardan özümüze döndük bence ama böyle olmaz ve gitmez bu sene işimşz zor

veis

busene çok rahat geçer siz merak etmeyin yıldızlarıda gördük biz.

MeL_55

Suraya bakinya Hepsi 18-21 yasinda. Bu sene 1. olarak cikacagiz. Bu gencler nerden bakarsan yarisi Milli Takimda oynuyor. BU genclerde is var. Ben cok güveniyorum... Cakmaker bu isi götürsün. Baska birisi gelmesin...

eLLis

Kaynaşırsalar eğer büyük işler yapabililer diye düşünüyorum bu sene kendileri içinde iyi ne kadar iyi performas koyarlarsa ünleri artacaktır fiyatları artacaktır ilk 11 de yer bulacaklar koca sezon az çok diğer takımlara bakarsak bu yaşta 11 de oynayacak adamları kaç kişidirki şuan Samsunda oynamak bence onlar adınada bir fırsat

veis

tecrübesiz degiller geçen sene enzor deolasmanlarda top oynadılar en kritik haftalarda heo onlar vardı.serkan sakartken celil cezalıyken hep oynadılar.paralarını aldılar sezon öncesi ve kafaları maddi manevi rahat.artısında bu çocuklar bu sene kendilerini göstermek zorunda samsunsporu geçin kendileri için bunu yapmak zorundalar.ve YAPACAKLAR.

**KaR6**

arkadaslar durum kotu de olsa kotulemeyelim artık.. iyi düşünelim de iyi olsun.. ben guveniyorum bu gençlere..

MeL_55

Lafin kisasi KIRMIZI SIMSEKLER GERI DÖNÜYOR HEMDE BOMBA BOMBA

red_white

bencede aralarına bir ikitane tecrübeli adamla iş yaparız bu ligde

nomak55

bence şendoğan hoca tam da bu takımın abisi olur zaten cogunu alt yapıdan tanıyor ve butun topcular ustunde belli bir otoritesi var

Cagdas Ünver

Bakin buraya yaziyorum bu sene cok farkli olacak bizim adimiza demedi demeyin ;)

veis

ben artık serkanın sakatlık sorununu canerin beni kudurtmasını veya celilin kaprislerini görmek istemiyorum aslanlar gibi çocuklarımıza inandım ve başaracaklar.ben takımda celiller serkanlar adnanlar varken istanbuldan kalkıp deplasmanlara gidiyordumda neoluyordu.şimdi kendi öz evlatlarımız için heryere giderim yeterki sahada aslanlar gibi çarpışsınlar.

Sadece Samsunspor

AlıntıİKİ GÜNLÜK İZİN BİTTİ

Çalışmalarına önceki hafta başlayan Samsunspor iki günlük aradan sonra yeniden antrenmanlara başladı. Dün Nuri Asan Tesisleri'nde yaklaşık 1,5 saat antrenman yapan Kırmızı- Beyazlılar çalışmasına düz koşu ile başladı. İki grup halinde düz koşu çalışması yapan Samsunspor, daha sonra 5'e 2 ve ardından da maç yaparak antrenmanını bitirdi. Öte yandan Samsunspor'un Kral lakaplı futbolcusu Serkan Aykut da takımdan ayrı olarak çalışma yaptı.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: kaan - 08 July 2008, 11:28:57
Tuğberk serkan aykut oynayacakmı yani :D

Eğer aksatmadan devam ederse bu sene bank asya'da gol kralı olur ve futbolu güzelce bitirir. Sonrada Allahın izniyle teknik kadroda yerini alır. Turgut'u, Hakan'ı falan çalıştırır.