Samsunspor'da İdmanlar Start Alıyor

Başlatan Sadece Samsunspor, 28 June 2008, 17:17:11

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

KocumVolkan

arkadaşlar antremanların başındaki hoca kim ?

veis

kenan ın antremanlara gelmesi çok iyi çünkü hem tecrübesi hemde yıllardır yakımımızda en zor şartlarda görev alması bakımın dan çok sevindirici bir gelişme.

veis

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 16 July 2008, 14:08:17
arkadaşlar antremanların başındaki hoca kim ?

şendogan çakmaker.alt yapıdan hocamız

veis

serkan eyüpoglundan hiç umutlu degilim.emre balak tarzı saldırganlıgı yok umarım yanılırım ama şuan samsunda olan recep asilde defansa takviye olucakdır.

seckin55

Alıntı yapılan: veis - 15 July 2008, 08:28:12
EVET BU HAFTA İÇİ TRANSFERLER VE ÖNCELİKLE HOCA KONUSU ÇÖZÜLECEK.umarım yanılmadan sıfır hatayla yaparız transferleri özellikle hoca konusu çok önemli çünkü resmen harmanlama yapacak bir hocaya ihtiyacımız var ben bülent ünder olsun isterim.
veiscim katılıyorum  bülent ünder konusunda..super olur.tam oturur hemde...geçmiş yıllarda başarılı olmuştu bizde ama bir turlu fatih terimden ayrılmıo sanırım

veis

samsunsporumuza bülent ünder süper bi ivme kazandırmışdı uzun vadeli bi sözleşme ile başarı yine yakalanır.bülent olsunda ünderde olur korkmazda.

seckin55

bülent korkmaz' da iyi isim. bence bu yonde duşnmeliyiz..ne işimiz var bahattinle sadiyle

KocumVolkan

ne bülent korkmazı ünderi arkadaşlar yönetim antrenör işini ucaza getirmek zorunda paramız yok...ki daha transfer yapmadık

veis

ama şuda bir gerçek ki balık başdan kokar hocamız gayet iyi ve hırslı olmalı.muhakkak yönetim ucuz bir hoca getirmek ister haklılar ama kapasitesi 3000 olan pazar statdından adam alıpda 19 mayısa getirmekde hoş olmaz.

Sadece Samsunspor

AlıntıKatkı sağlamak istiyorum

İdmanlarda oldukça hırslı görünen genç golcü Turgut, kadroda kendisine yer bulabilmek için var gücü ile çalışıyor. Formayı hak etmek için elinden geleni yaptığını söyleyen Turgut, "Çok çalışarak takımdaki yerimi almak ve gollerimle Samsunspor´a katkı sağlamak istiyorum" dedi.

AlıntıYağmura aldırmadılar

Samsunsporlu futbolcular dünkü idmanda adeta sırılsıklam oldular. Çalışmanın başından sonuna kadar yağan yağmura aldırmadan Teknik Direktör Şendoğan Çakmeker´in istediklerini yerine getirmeye çalışan sporcular, özellikle ağırlık topu ile yapılan maçta keyifli dakikalar geçirdiler.

Kırmızı-Beyazlılar, dünkü idmanını yağmur altında yaptı. Adeta sırılsıklam olan sporcular, çalışmalara ısınma hareketlerinin ardından beşe iki yaparak başladı. Yapılan beşe ikinin çalışmasının ardından ağırlık topu ile maç eden futbolcular, hem yağmur, hem de topun ağırlığı nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşadılar. Ardından iki grup halinde maç eden futbolcular, düz koşu yaparak idmanı tamamladılar. Bu arada denenmek için idmana gelen iki sporcu, 15 dakika gecikmeleri nedeniyle Teknik Direktör Şendoğan Çakmaker tarafından idmana alınmadı.

veis

BU NASIL İŞTİR YA.denenmek için sen samsunspora gönderiliyorsun ama antramana geç kalıyorsun beni antremana alıcaklar vallaha geceden tesislerde yatarım.

Sadece Samsunspor

HaSaNCaN

Sadece Samsunspor

ve altyapıdan 13 tanede futbolcumuz var yetmez mi ;)

toplamda 25 futbolcumuz var yönetimde 2-3 takviye yapar lig başlasınnnnn ;)