Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

Tiryakiler55

vallah abiler borc morc artik in$allah yakinda birkac geli$me görürüz sezon ba$lamadan önce. yeni ba$kanimiz yönetimimiz hayirli ugurlu olsun

Nuri Asan

13 July 2008, 22:04:40 #1096 Son düzenlenme: 13 July 2008, 22:12:27 coleccionista1965
Ne kadar bir bütçe ile geliyormuş Köktaş'ın ekibi?
4 trilyon gibi bir bütçe ile bu ligten çıkılır 3-4 seneye kalmadanda ödenir bu borçlar düşmemek şartı ile.Bank asyada kalma ile bu borçlar bitmez.Samsunspor'un hedefi süper lige çıkmak olmalıdır.

2008-09 sezonunda umarım bu taraftar hüsran dolu günler geçirmez.Yalnız merak ettiğim bir soru var.Kongre 3-4 kere ertelendi başkan adayı çıkmadı fakat 24 saat kala aday çıktı çıkan adayda bir siyasi partiden ve malum belediye başkanı ile aynı partiden,bizi bu hallere düşüren,Samsunspor tribünlerini satan o belediye başkanının partisinden.

Seneler önce Samsunspor'umun siyasete bulaşmasından,siyasetin sömürüsü olmasından çok korkuyordum.2001 de başlayan o süreç bugün 2008-09 sezonuna gelediğimiz senede de devam ediyor maalesef.

Samsunspor isminin bir siyasi parti ile anılmasından rahatsızlık duyduğumu belirtmek isterim.

Herkeze selamlar.

Edit:Yerel bir gazetede 5 trilyon olarak okudum,umarım doğrudur bu haber.5 trilyon gibi bütçe ile rahat rahat çıkılır.Herzaman ki gibi reklam olmasın yeter

CeLiL_55

13 July 2008, 22:57:21 #1097 Son düzenlenme: 13 July 2008, 23:03:54 berusa55
Bu Trabzonlu yönetimden bi cacık olmaz bu sezon geçen sezondan daha zorlu olucak Bizim için Geçen Sezonki Kadrodan 5,6 Futbolcu gitti yerlerine adam alınmadı bakalım neler olucak..

@celil55

Bahsettiğin yönetim Samsunspor Yönetimi. Trabzon muhabbeti de gerçekten sıktı artık. Üsluba dikkat lütfen!

bodensee55

13 July 2008, 23:20:29 #1098 Son düzenlenme: 13 July 2008, 23:23:15 berusa55
uzun süre sonra tekrar aranizdayim,...dostlari kiramadim 6 ay aradan sonra tekrar aranizdayim........

her zaman ve her yerde.... ;)

jean

celil 55 abi ts yi benim kadar sevmeyen yoktur sen adami trabzonlu diye elestiriyorsun madem o halde ciksin en kral samsunlu takima sahip ciksin varmi adayin yok 5-6 aday olur iclerinde trabzonlu olur o zman istemezssin o ayri konu ama su konumda ters dusmek yersiz tam tersi destek vermeliyiz adam sonucta samsunspor iicn ugrasacak

CeLiL_55

Kardeşim yönetim  başarılı olsun eywallah o zaman tamam saygımız sonsuz

veis

samsunspor yönetimine çatlak seslerin çıkacagını hep söylemişdim ama başarısızlıkda olur diye düşünüyordum.ama biraz erken olmadımı hadi varsayalım adamlar ts li koskoca 1.5 milyon nüfuslu samsun dan bi tane başkan çıkartamadıysak biz utanalım biz aglayalım kaderimize.samsunsporu bitirende bizleriz bugünlere getirende biziz.ya eski yönetime destek vermeyip paralı başkan isteriz yada senin gözünün üztünde kaşın var der yine küstürürüz insanları yapmayın artık yüz yıllık çınar 2.ligde sürünür oldu ve artık çıkma zamanımız geldi bu kokmuş ve ait olmadıgımız yerden süperlige.ve herne olursa olsun ateşden gömlek giyen insanlara az da olsa inananlım ve destek verelim olurmu.

nilsah

Merhaba arkadaşlar.öncelikle yeni yönetimi tebrik etmek dışında desteklemek gibi bir misyonumuz var.unutmayın ki samsunspor adına kim bir iğne ucu kadar iyilik yaparsa bizim için kıymetli bir insan olur.
Bu arada yukarda bazı yorumlar gördüm.Bazı arkadaşlarım telefon ile benden son durumu ögrendi.Artık başkan ve yönetim belli olduğuna göre bazı şeyleri yazmamın sanırım mahsuru yoktur.
1-Cuma günü TFF de idim.(hangi yetki ve pozisyon ile ilgili soru olmasın pls)
2-TFF ye göre türkiyede ekonomik sorunlu olan 2 takım var 1-kocaelispor 2-Samsunspor(kocaelinin borc listesi 3 yaparak bizim 1,5 yaprak.
3-Bizim Cuma günü itibari ile federasyona ulaşmış mahkeme,yada icra üstünden lisans almamızı etkileyen rakam 1.000.000 ytl(maksij dahil)..5.000.000 ytl rakamı aklınızda kalsın ama
4-Elzem borc maksije olan borc uefa dan gelen yazıyı direk karar olarak uyguluyorlar yani 3 puan silme 2 ay içinde ödemezsen ligten düşürme(bakınız aydınspor)
5-30.000.000 ytl borcumuz binen kanuni faizlerden dolayı 33.000.000 ytl olmuştur.En büyük pasta vergi borcudur.sportoto,idea ve yayın hakkı gelirlerimiz buraya gittiği için sistem ödeme yapılıyor görmektedir ve lisans almamıza engel değildir.

GERİ KALAN BİLGİLERİ ŞU NOKTADA YORUMLARINIZDA YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN DİYE BEKLETİYORUM...

veis

14 July 2008, 09:37:49 #1103 Son düzenlenme: 14 July 2008, 11:02:14 berusa55
yani net 5 trilyon varsa bu aşagı yukarı 1.5 trilyonu borçlara gidecek.ama diger kalan 3.5 tirlyon bize yetermi o meçhul.şuda bir gerçekki toplanan altın adamlardan gelen payda deplasmana gidecekse bu para süperlige yeter.ama yinede geri kalan zamanda kulübe bi 5 trilyon daha laazım.

pitbul055

başkaları istedi diye değil,içindeki samsunspor aşkıyla gelmesi daha iyi olurdu..inşallah herşey güzel olur.

CeLiL_55

Alıntı yapılan: kaan - 13 July 2008, 23:59:36
yaa bak celil55 senin bunu soyleme luksun yok ole bi durumda değilsin anlatamadım galiba hangimiz öz samsunluyuz kendini samsunlu hisseden herkes samsunlu bence fuat köktas olmasa ne olurdu bi düşünün resmi başkan yok maksiç para ister transfer yok kalede mustafa 13 süper genç oyuncumuz sercan turgut ve kaptan can ne yaparlardı bizi bi tahmin edin bakıyım telekom hezimetinden sonra çekmediğimiz acıyı cekerdi herkes bu takıma sahip çıktı allah razı olsun
Ya birader tamamda Bu Yönetimde eğer Geçen Sezonki gibi aynı şeyleri tekrarlıcaksa gelmesinler gitsinler daha iyi başkansız kalsın bu takım daha iyi kayyuma gitsin daha iyi kimin ne çaldığı meydana çıksın daha iyi Biz başarı istiyoruz takımda bu yönetimde takımı düzeltemicekse yine düşmeme mücadelesi verdiricekse gelmesinler daha iyi.

Gaziosmanpaşalı3455

65 DEN BUYANA
FORMANDAKİ ARMANA
KIRMIZI BEYAZINA ßu yeter heraLde ! ;)
AŞIK OLDUM SAMSUNUM
BOYNUMUZDA ATKILAR

ÜSTÜMÜZDE FORMALAR
TRUBÜNLER BİR OLDU
SENİN İÇİN SAMSUNUM
HAYDİ BASTIR SAMSUNUM
ÖLÜMÜNE SAMSUNUM
BİZİM İÇİN SAMSUNUM
SALDIRSANA SAMSUNUM

veis

Alıntı yapılan: CeLiL_55 - 14 July 2008, 15:05:21
Ya birader tamamda Bu Yönetimde eğer Geçen Sezonki gibi aynı şeyleri tekrarlıcaksa gelmesinler gitsinler daha iyi başkansız kalsın bu takım daha iyi kayyuma gitsin daha iyi kimin ne çaldığı meydana çıksın daha iyi Biz başarı istiyoruz takımda bu yönetimde takımı düzeltemicekse yine düşmeme mücadelesi verdiricekse gelmesinler daha iyi.

geçen seneki yönetime destek mi verdin sen veya samsunspora nasıl katkı sagladın bunları düşün önce geçen sene şafak gedikoglu ve sezgin gümüş son ana kadar kaldılar bu takımda millet gibi kaçtılarmı veya paramızı gerimi verin dediler yapmayın allah aşkına azda elini vicdanına koy yönetimine kimse sahip çıkmıyor sen neden bahsediyorsun.

Recep

Allah utandırmasın kim ki Samsunsporum için iyi şeyler yapıyorsa hepsine minnetarız

Kadir ÇELEBİ

Yönetim yol haritasını belirledi

Samsunspor yeni Yönetim Kurulu üyeleri, dün ilk toplantısını Nuri Asan Tesisleri´nde gerçekleştirdi. Dün akşam saatlerinde Başkan Fuat Köktaş önderliğinde başlayan toplantıda yol haritası çizildi. Gece geç saatlere kadar süren toplantıda görev dağılımı yapılırken, ayrıca toplantıda teknik direktör, kamp programı, iç ve dış transfer gibi konularda da görüş alışverişinde bulunuldu. Öte yandan ayrıntılı açıklamanın bugün yapılacağı öğrenildi.

www.habergazetesi.com.tr