Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

veis

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 12 July 2008, 16:23:40
Herkes ekmek yediği yerin diyetini ödeyecek. Böylelikle de 2 3 adamın sırtına binmek devri de kapanır umarım. Pamuk eller cebe..

bu mantıkda olursa herkes samsunspor yine eski günlere döner ama banane başkan yapsın veya paralı başkan istiyoruz diyenler olursa veya adamı daha ilk maçdan yiyenler olursa sezonu tamamlamadan gider.

eLLis

12 July 2008, 16:29:00 #1066 Son düzenlenme: 12 July 2008, 16:32:05 eLLis
Başkan buraları okuyorsa lütfen
Alıntı yapılan: veis - 12 July 2008, 16:26:54paralı başkan istiyoruz

bunu diyenleri fazla dikkate almasın onların düşüncesini herkez biliyor 15 yaşındaki çocuklara tezahürat yaptırmak çok kolay

mehmet yılmaz

samsunmania

Alıntı yapılan: veis - 12 July 2008, 16:26:54
bu mantıkda olursa herkes samsunspor yine eski günlere döner ama banane başkan yapsın veya paralı başkan istiyoruz diyenler olursa veya adamı daha ilk maçdan yiyenler olursa sezonu tamamlamadan gider.

Veisim aynı şeyleri düşünüyorum. Sabırlı olmak gerek. İsterse 2 sezon daha Bank Asya'da kalalım ama şu borçlar bitsin.Zaten sıfır borçla çıkarsak bir daha kolay kolay düşmeyiz. Adama ilk maçtan itibaren küfür edilirse yarı yolda kalırız.

berusa55

Sevgili Samsuni'yle beraber kongredeydik. Güzel ve kalabalık bir katılım oldu.

İnsallah güzel bir başlangıça vesile olur yeni Başkan ve Yönetim Kurulu. Samsunspor'umuz için hayırlı olsun...

vanlioglu

Umarım herşey çok güzel olur. Ve bir SAMSUNSPOR lu olarak saç baş yolmayız.

GençKozluklu

İnşallah SAMSUNSPOR'umuz için bugün güzel günlerin başlangıçı olur. İnşallah bu yıl iyi bir SAMSUNSPOR izleriz ligte.
Camiamıza  hayırlı olsun.

Yalnızca BİZ

SAMSUNSPORUMUZ için hayırlı olsun.

Elbet güzel günler gelecek inşallah...

jean

sayin baskanimiza hayirli ugurlu olsun bu gorevi ustlendigi icin tesekkurler son dk ye kadar iicmde bir terslik olacak korkusu vardi ne hallere dusurdu bu takim biiz 3 yildir inslaah bundna sonrasi hayirli olur

ozkan17

ya bıkac soru sordum bı oncekı sayfada bı cevap yokmu bılen arkaadaslar bı ılgılense..

berusa55

Alıntı

SAMSUNSPOR, ARADIĞI BAŞKANINA KAVUŞTU

Samsunspor Kulübü Başkanı Sezgin Gümüş'ün istifasının ardından yaşanan başkanlık krizi 1 ay içinde yapılan 4. olağanüstü kongre neticesinde sona erdi. Atakum Belediyesi Kültür ve Eğlence Merkezi'nde yapılan olağanüstü kongrede AK Parti eski İl Başkanı Fuat Köktaş, tüm delegelerin oyunu alarak başkanlık koltuğuna oturdu. Kongrede konuşan Samsunspor'un çiçeği burnunda başkanı Fuat Köktaş, geçmişte taşın altına eli ile birlikte gövdesini koyarak başkanlık ve yöneticilik yapan herkese teşekkür etti. 
Kongre, bir süre önce ani kalp krizi ile hayatını kaybeden Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan için yapılan saygı duruşu ile başladı. Divan Başkanı Av. Ediz Durmuş Bilgin önderliğinde yapılan kongre, neşeli bir ortamda geçti. Bir süre önce AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç tarafından başlatılan '1000 Altın Adam' kampanyasında istenilen hedefe ulaşılamamasına rağmen, kongrede başkan adayı çıkması delegelerin yüzünü güldürdü. Tek adayın çıktığı kongrede işadamı Fuat Köktaş, bütün delegelerin güvenini kazanarak başkan seçildi. Kongrede ayrıca 21 kişilik yönetim kurulu, genel kurulun oyuyla 11 kişiye indirildi.

Kongrede konuşan Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş, zor bir göreve talip olduğunu kaydetti. Köktaş, "Önümüzde uzun ve engelli bir yolculuk var. Samsunspor'u sürekli yaşanan yönetim krizlerine mali yapıda şeffaflık yaparak son vereceğiz. Birlik ve beraberlik içinde kulübe gönül veren herkesin bizi yalnız bırakmamasını istiyorum." dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç ise kampanyada 200 civarında bir sayıya ulaştıklarını açıkladı. Kılıç, "Kampanyaya katılmayanlar, mazeret olarak yeni yönetimin oluşmamasını göstermişti. Yeni yönetim ile birlikte artık bu mazeret ortadan kalkmış oldu. '1000 Altın Adam' kampanyasında amacımız sadece para toplamak değil, Samsunspor'u şehrin gündemine getirmekti. İşte bu gerçekten hareketle altın bir yönetim oluşturduk. Yeni yönetimin elinde sihirli değnek yok. Mucizeler de sadece peygamberlere nasip olur. Bir mucize olacaksa tüm kentin Samsunspor çakısı altında birleşmesiyle olur." diye konuştu.

Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu da futbolun ilgisiz ve kayıtsız kalınmayacak bir spor dalı olduğuna vurgu yaptı. Samsunspor'un ne büyütülecek ne de küçültülecek kadar sorunu olmadığını ifade eden Güzeloğlu, "Sürdürülebilir gelir kaynaklarıyla tüm sorunların aşılabileceğine inanıyorum. Alınabilecek birkaç galibiyet, hoş görünebilir. Ama buna bakılarak işlem yapılması doğru değildir. Önemli olan güven ve istikrar ortamının oluşmasıdır. Bu ortamın da oluştuğuna inanıyorum." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Samsunspor Eski Yönetim Kurulu başkan ve üyeleri, genel kurula Hasan Doğan'ın anısına kulübe ait tesis veya stadyumda belirlenebilecek bir yere isminin verilmesini teklif etti. Yapılan oylama sonucunda teklif yeni yönetim kurulu tarafından kabul edildi. Kongre, Samsunspor Başkanı Köktaş'ın tebrikleri kabul etmesiyle sone erdi. Yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu; Başkan Fuat Köktaş, Abdi Azgar, Cahit Kaya, Erkan Zorlu, Fazlı Abdik, Fikret Yalçın, Hayati Ergör, İsmail Türedi, Naim Gülçiçek, Ömer Çoruh, Tahsin Kosif.

Kaynak: http://www.haberler.com/samsunspor-aradigi-baskanina-kavustu-haberi/

veis

erkan zorlu ve tahsin kosif isimleri çok önemliydi ikisininde yönetimde olmasına çok sevindim.güzel günler yakındır artık.

veis

çocuklar inanın
inanın çocuklar
güzel günler görecegiz güneşli günler
şampiyonluk şarkıları söyleyecegiz
süperlige busene BİZ GİDECEGİZ.

atakumlueray

ben gidemedim ama babam kongredeydi.çok güzel bi katılımla güzel bi kongre olmuş.taraftar gruplarından da katılım olmuş.yönetimdeki 11 kişinin dışında pınar ve yeşilyurt'ların da katılımıyla destek vereceklerini hissettirmeleri yönetimin sadece bu 11 kişiyle kısıtlı kalmayacağını gösteriyor.kongreden sonra başkan ve yönetim tesislere geçmişler..artık inşallah güzel günler gelir de babalarımızın gençliklerinde yaşadıkları o heyecanları bize de yaşamak nasip olur.

jean

allahim ne olurusn guzle seyle rolsun kaleci tolga suleyman hurma falan heyecan verici takimi atesleyici gelismeler inslalah hayirli olur