Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

MeL_55

hayırlı uğurlu olsun. anca ögrendım

seckin55

buyuksun cemal baba.dewamını galip ozturkten de bekliyoruzz...

ahmet55

Sayın Cemal Yeşilyurt'a sonsuz teşekkürler.

jean

insallah bunlarin devami gelir kulup baskanlarinin destegini alirsabazi topculari katabiliriz kendi kulubumuze

s.b.ç yasin

inş bu başkanımız başarılı olacaktır

King Of The North

Yeni başkanımız hayırlı olsun camiamıza,yeni öğrendim,umarım Süper Lig olayı gerçekleşir bu sene.Artık sahip çıkılsın bu takıma,bizim en büyük markamız o çünkü.

**KaR6**

cemal yeşilyurt ve ailesi daha da fazla yardım yapabilir ama adamların surekli analarına bacılarına kufur edildiği için Allah razı olsun bu kadar verdiklerine..

Sadece Samsunspor

AlıntıPersonele Maaş Dağıtıldı

Samsunspor Taraftar Yönetici ve Sanayici İşadamları Derneği (SAMSİD) tarafından kulüp personeline 1 maaş dağıtıldı. Kulüp çalışanlarının bir aylık toplam olan 35 Bin YTL´lik maaşları, SAMSİD Başkanı Hakkı Tomaç ve Basın Sözcüsü Hacı Eyüb Güler tarafından verildi.Samsunspor´da kulüp personellerinin yüzü güldü. Önceki gün Başkan Fuat Köktaş´ın çalışanlara birer maaş dağıtmasından sonra dün de Samsunspor Taraftar Yönetici ve Sanayici İşadamları Derneği (SAMSİD) tarafından kulüp çalışanlarına maaş verildi. Personel maaşlarını tesislere gelerek personele dağıtan SAMSİD Başkanı Hakkı Tomaç ve Basın Sözcüsü Hacı Eyüb Güler, yapılan maaş ödemelerin ardından Samsunspor´a desteklerinin yine süreceğini belirttiler. Uzun bir aradan sonra iki gün üst üste maaş alan kulüp çalışanları ise dernek üyelerine teşekkür ettiler.

Gerçekten çok sevindim çalışanlar adına

Sadece Samsunspor

Alıntı"Yeni yönetime inanıyoruz!"

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor Yönetim Kurulu'na, AK Parti il yönetimi destek ziyaretinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Ali Akyüz ile Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş ve yönetimini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan AK Parti Samsun İl Başkanı Akyüz, Olağanüstü Kongre'de aday çıkmayan Samsunspor'un başkanlık görevini üstelenen Fuat Köktaş ve ekibini tebrik etti.

Samsunspor'un kentin ortak değeri olduğunu belirten Akyüz, "Herkesimin ittifak ettiği yer Samsunspor. Samsunspor'un yıllardır sıkıntılar yaşadığını biliyoruz. Yeni yönetimin sorunların çözümü noktasında gerekli gayreti sarf edeceğine inanıyoruz. Yeni yönetim Samsunspor'u üst noktalara taşıyacaktır" dedi.

Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş da, Samsunspor'un Samsun'un ulusal anlamda sesini duyurabileceği tek nokta olduğunu, büyük bir marka olan takımın her zaman yanında olduklarını ifade etti.

Samsunspor Kulüp Başkanı Fuat Köktaş ise "Hepimiz biliyoruz ki, Samsunspor şehir için marka. Başarı yakalanırsa şehrin sesinin duyulması ve markalaşması daha kolay sağlanır. Bu ziyaret bize ve arkadaşlarımıza moral verdi" diye konuştu.

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20080719/yeni_yonetime_inaniyoruz.html

recai

Alıntı yapılan: hasselbaink - 16 July 2008, 19:47:02
Futbol Şubesi sorumluluğuna Tahsin Raci Kosif ile Suat Çakır getirilmiş, altyapı sorumlusu da Ömer Çoruh olmuş diye duydum. 

Onlar Bahattin'i getirmezler bence, hele Sadi Tekeliyi hiç...
En büyük aday Hamza Hamzaoğlu'dur. Bülent Korkmaz'ı isteyen arkadaşlar var, Hamza'nın Bülent'ten eksiği yok, adamlıkta fazlası vardır. Bülent'in Samsunspor maçlarındaki pisliklerini, Ertuğrul'a attığı yumruğu, Vural'a ettiği küfüleri unutmadık. Bahattni'ni 1986'daki geçiren kol hareketini unutmadığımız gibi.

Ertugrula yumruk attıysa gelsin.. Ertugrulu hala nasıl seversiniz anşamıyorum.. kayseri macında adam gozumun onunde son dakikada oyundan cıkan oyuncusuna yavas yavas diye el isareti yapıyodu pis herif.. bana ertugrul demeyin .. kume dusecez son dakikalar .. ulan adam acele etse nooolur.. okdadar ekmegini yadigin takım kume dusuyo sen yavas yavas cık diye el işsareti yapıyosun.. ertugurul demeyin bana!!!!!!!!!11 >:(

berusa55

Alıntı

Kulüp Müdürü Tarık KAPTAN
Samsunspor Yönetim Kurulu, Kulüp Genel Müdürlüğü´ne Tarık Kaptan´ı getirdi.Kaptan, geçmiş yönetimlerde de Kırmızı-Beyazlı ekipte görev yapmıştı. Tarık Kaptan´ın Kulüp Genel Müdürlüğü´ne gelişi,spor kamuoyu tarafından olumlu karşılandı.

Kaynak: http://habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=15307

mehmet yılmaz

Genel müdürün Tarık Kaptan yapılması çok isabetli bir karar olmuş; onun olduğu yerde Samsunspor aleyhine bir iş olmaz. İsmail Uyanık döneminin en aktif yöneticilerinden birisiydi Kaptan.

Hayırlı olsun...

körfez55

artık sağlam adamlar samsunsporda görev almaya başladı.trabzonlu cahillerden kurtuluyoruz.bu yönetimden son derece umutluyum.eski günlerimize döneceğiz inşallah...

**KaR6**

Tarık Kaptan ın faal futbol takımıyla bir alakası olmayacak.. şirketleşme surecinde oldugumuz için bir genel mudur olması gerekiyordu ve o getirildi ancak deneyimiyle bu takıma her zaman yön verebilecek bir isim.. hayırlı olsun..

harbisamsunsporlu5517

20 July 2008, 19:56:32 #1139 Son düzenlenme: 20 July 2008, 19:58:22 harbisamsunsporlu5517
haberlerı heyecanla takıp edıyorum olumlu yazılar gormeye basladık sonunda devamı gelır inşallah