Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Kongrede yoğun bir katılım olduğunu gördük. Belki de Samsun şehrinin mevcut şartlar altında çıkarabileceği en iyi yönetim bu oldu. Yönetimde resmen olmasalar dahi maddi-manevi destek verecek önemli iş adamları ve kurumların da varlığını biliyoruz.

En çok hoşuma giden şey, Samsunspor küçülmeli, zaman lazım gibi mazeretlere  sığınmadan Samsunspor kendisine yakışan yerde, Süper Ligde olmalıdır fikrinin dillendirilmesi oldu.

Abdi Azgar, Tahsin Kosif ve Ömer Çoruh gibi her yanlarından Samsunsporluluk akan iş adamlarının varlıklarını bilmek de bizleri rahatlatıyor.

Allah utandırmasın...

Yeni başkanımız boynuna sardığı "Teoman Taş-Timofte atkısına" layık işler yapar inşallah ve onun ruhunu şad etmiş olurlar...

körfez55

tahsin kosif,ömer çoruh ve erkan zorlu isimleri bizi son derece umutlandırıyor.SAMSUNSPORUMUZ için hayırlıs olur inşallah...şimdi daha çok destek zamanı...

**KaR6**

acilen federasyona borcu ödeyip bi iki transfer yapmamız lazım.. 2 tane zenci alsak yeter bize, özledim valla ;D

Baþkent_55

12 July 2008, 19:27:12 #1083 Son düzenlenme: 12 July 2008, 19:40:26 berusa55
ömer çoruh ta yönetimdeymiş helal olsun yaa yaklaşık 10 sene öncesi fabrika çıkışı yolda beni görüp samsuna gidiyosan götüreyim demişti ....araçla yolculuk ederken aynadaki samsunspor flamsını gördüğümde abi fanatiksin galiba dedim ......hemde nasıl dedi samsuna gidene kadar eski zamanlardan konuştuk ......kendisi filiz şekerlemenin sahibidir .........KENDİSİ FİLİZ ŞEKERLEMENİN SAHİBİDİR ASLEN SAMSUNLU OLMAMASINA RAĞMEN HASTA BİR SAMSUNSPORLUDUR.........VE DİĞERLERİ BELKİDE HİÇBİRİNİN DOĞUM YERİNDE SAMSUN YAZMIYOR .......AMA HEPSİNİN İÇİNDE SAMSUNSPOR AŞKI VARDIR.......bunları neden yazdığımı az çok tahmin ettiğnizi düşünüyorum..........SAMSUNSPOR-İSTANBULSPOR MAÇI..........ORDU-SAMSUNSPOR MAÇLARI hatırlayanlar vardır umarım..........arakadaşlar o yüzdendirki samsunspor sevgisi olan herkese sonuna kadar destek vermeleyiz.......SAMSUNSPOR SAMSUNLULARIN MANTIĞI DİYE BİRŞEY YOKTUR ........BU TAKIMI 80-90 YILLARI ARASI GİRESUNLUSU ORDULUSU AMASYALISI SİNOPLUSU KARADENİZİN HER VİLAYETİ DESTEKLEMİŞTİR .......ve halende seviyorlardır .........SAMSUNSPOR SADECE SAMSUNSPOR SEVDALILARININDIR.yeni başkanımızı tebrik eder inşallah sezon sonu şampiyonluk turunda omuzlarda görmeyi umuyorum .......karadenizin deli çocukları geliyor açın yolları

---------------------------------------------------------------------------

bu arada grupçuluk yapan değil sadece samsunsporu destekleyen taraftarları tribünde görmek istiyoruz......aslında şimdi sıra taraftarda dört gözle kombinelerin çıkmasını bekliyorum .......artık 15 günde bir samsundayız........

hasselbaink

Valla zenci olsun çamurdan olsun. Şöyle sağ kanattan bindiren, fuleli, gol atınca takla, parende falan atan, gülünce dişleri sayılan, rüzgar gibi bir forvetimiz olsun.

Özledik valla...

Yönetim gerçekten sağlam. Yeşilyurt ve Metro'nun dışında her ne kadar bizi bu hale getiren isimler olsalar da Ölmez, Başoğlu gibi isimlerin Pınar'ın da dışarıdan destekleyeceği biliniyor.

ozkan17

allahım yaa nası sevınclı br gun bızım ıcın bılemezsın..

Samsunsporlu olmakdan guru duyuyorum..!!!!

Nuri Asan

Şehir dışında olduğumdan uzun zamandır Samsunda değildim ve işlerin yoğunluğundan siteyede giremedim.Yeni Başkan Samsunsporumuza hayırlı uğurlu olsun.

Sizleri seviyorum,selamlar.

varolcan

başkanım hepimize hayırlı olsun.ya başkanım şu celil abiyi ne olur elimizde tutalım.maçlarda bir tek onun şovunu izliyorum.celil türünün son örneği.yaşlandıda nasıl böyle bi adam daha çıkartırız bilmiyorum.bari 1-2 sene daha burda  izlesek bari,yemin ediyyorum yok böyle bi topçu yaaaa

Sadece Samsunspor

13 July 2008, 00:09:50 #1088 Son düzenlenme: 13 July 2008, 00:24:41 berusa55
Kopppp Samsunnnnnnnnnnnnnn Kopppppppppppp

Süper Lig Senin Kölen Olsun Samsunspor'ummmmmm

Kadir ÇELEBİ

Samsunspor'un yeni başkanı Köktaş

Samsunspor Kulübü Başkanı Sezgin Gümüş'ün istifasının ardından yaşanan başkanlık krizi 1 ay içinde yapılan 4. olağanüstü kongre neticesinde sona erdi. 

Olağanüstü kongrede eski AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, tüm delegelerin oyunu alarak başkanlık koltuğuna oturdu. Kongrede konuşan Köktaş, geçmişte taşın altına eli ile birlikte gövdesini koyarak başkanlık ve yöneticilik yapan herkese teşekkür etti.

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=713363

maraton

listede gerçekten samsunsporluluğunu tartışamıyacağımız abilerimizi görmek içimi rahatlattı ve uzun zamandır hasret olduğumuz umut duygusunu yeşertti... umarım beyaz bir sayfa açarız ve yuvamıza ; süper lige döneriz.. sayın başkanda umarım bu şerefe nail olacak güzel işler yaparak tüm şehrin desteği ile efsaneler arasına girer.. allah yüzümüzü güldürür inşallah...

maviay55

13 July 2008, 14:25:20 #1091 Son düzenlenme: 13 July 2008, 14:27:44 berusa55
hayırlı uqurlu olsun..güzel günler bizleri beklior inşallah..

şampiyon olalım bu sene çıkalım süperlige  :P

CeLiL_55

Bakıyorumda bazı arkadaşlarımız şimdiden Süper Lig havasına girmişler Kulübün Durumundan Habersiz....

maviay55

çok mu kardeşim biraz sewinelim başkanımız olmuş 40 yılın başı  :P

sen kadar bilioruz herşeyi merak etme..çok da görme bu mutluluqu

harbisamsunsporlu5517

bu lıgde kalarak borc bıtermi sanıyorsun celil55 bırak millet tadını çıkarsın