Samsunspor'da İdmanlar Start Alıyor

Başlatan Sadece Samsunspor, 28 June 2008, 17:17:11

« önceki - sonraki »

veis

geçen sene diyarbakır diskiye kiraladıgımız furkan daşdanda antremanlara çıkıyor.

Sadece Samsunspor

04 July 2008, 10:16:05 #31 Son düzenlenme: 04 July 2008, 10:19:29 tuqberk
Alıntı yapılan: veis - 04 July 2008, 08:16:18
geçen sene diyarbakır diskiye kiraladıgımız furkan daşdanda antremanlara çıkıyor.

Furkan'ın soyadı "Baştan" yanlış yazmışsın abi.

Furkan'ın geri gelmesi iyi oldu orta sahayı Sefa ile birlikte toplar geçen sene az para alalım diye kiraladık onun yerine Marciel oynamaya başladı.

Furkan'da patlama beklediğim oyunculardan biri.

tolga

furkandan bi cacık olmaz ilk önce ahlak gelir

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: tolga - 04 July 2008, 11:30:07
furkandan bi cacık olmaz ilk önce ahlak gelir

iyi o zaman git futbolcu al bize

harbisamsunsporlu5517

furkan gıbı yetenekli ortasahamız var sankıde bırde begenmıyorsun eger sen daha ıyısını bılıyorsan cık sahaya oyna yasından öturu saygısızlık etmek ıstemıyoruz sana lutfen şu forumda bir kerede olumlu mesaj yaz ortamı germe allah rızası için

Sadece Samsunspor

04 July 2008, 13:42:49 #35 Son düzenlenme: 04 July 2008, 13:56:06 tuqberk
AlıntıKale Mustafa´ya destek

Samsunspor´un şuanki durum itibariyle tek kalecisi durumunda olan Mustafa Hoşoğlu, kendisine güvenilmesini istedi. Çok çalışarak eksiklerini gidereceğini belirten Hoşoğlu, "Elime çok büyük bir fırsat geçti. Bunu da en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum" dedi.

AlıntıSercan Temizyürek idmana çıktı

Alacağındaki pürüz nedeniyle idmanlara çıkmayan Samsunspor´un genç futbolcusu Sercan Temizyürek´in sorunu çözüldü. Aradaki pürüzlerin ortadan kalkmasıyla birlikte Kırmızı-Beyazlı genç oyuncu dün yapılan antrenmana katıldı. Takım arkadaşlarıyla hasret gideren Sercan´ın bir hayli neşeli oluşu dikkatlerden kaçmadı.

AlıntıÇakmaker uyardı

Samsunspor, sezon hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor. Nuri Asan tesislerinde dün gerçekleşen antrenmanda Teknik Direktör Şendoğan Çakmaker, futbolcularına uyarılarda bulundu. Kaptan Can´ı yanına çağıran Çakmaker, disiplinli olunması konusunda arkadaşlarını uyarmasını istedi. Çakmaker, bazı futbolculara da şınav cezası verdi. Yarı sahada yapılan çift kaleyle devam eden antrenman kültür fizik hareketlerinin ardından sona ererken, idmana sakat olan Furkan katılmadı.

AlıntıSEFA: ÇOK MUTLUYUM

04 Temmuz 2008 Cuma 13:41

Samsunspor'un başarılı futbolcularından Sefa Aksoy, takımda kaldığı için çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Aslanlar gibi çalışıp, Samsunspor için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi

Kırmızı- Beyazlı kulüpte birçok takımdan transfer teklifi almasına rağmen, kalmayı tercih eden Sefa Aksoy, çok mutlu olduğunu söyledi. Samsunspor'un yuvası olduğunu dile getiren Sefa, "Sezon başında birçok takımdan teklif almamam rağmen, gitmek istemedim. Çünkü borçlu olduğumz bir takımı bu kötü gününde yalnız bırakamazdım. Sezon öncesi aslanlar gibi çalışarak, Samsunspor için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

veis

öncelikle furkan ayarında adamımız varda kalkıp onu begenmeyeceksini yok böyle bi mantık.ayrıca ahlak demişsinde ben furkanın asla sıkıntı yaratdıgını görmedim.furkan bu sene yaş itibariyle olsun tecrübesiyle olsun yararlı olucakdır.

gyuksel55

furkanın geçen sezon gönderilmesine çok şaşırmıştım bu sene kalırsa çok faydalı olur bence.

arkadaşlar idman saat kaçta başlıyor bilgisi olan varmı?

Tufan

bu gençlere güveniyorum suan idman yapanların çogu benden küçük eğer konsantre olup ciddiyetlerini kaybetmezlerse savarak formanın hakkını verirler
2 maç oynayıp 10 maç yatan değil formanın hakkını veren topçular lazım bu takıma artık çıksınlar bu gençler oynasınlar savaşsınlar mücadele etsin yenilselerde biz onları alkışlarız mustafa hoşoglunun kardeşi takılır bizim cafeye abimi kocaeli çagırdı gitmedi falan dedi istasyon mahallesinin çocugudur tanıyanlarınız vardır

veis

2 maç oynayıp 10 maç yatan değil formanın hakkını veren topçular lazım bu takıma artık çıksınlar bu gençler oynasınlar savaşsınlar mücadele etsin yenilselerde biz onları alkışlarız

işte budur samsunsporluluk ve samsunspor ruhu.bu çocuklar sahada canlarını verene kadar oynayacak yeterki güvenelim.30 yaşındaki adamlardan sa bu çocuklar bizim kaderimizi belirlesin.

Tufan

abi Allah korusun düşersek yine bu cocuklar kalıcak başarıda onların başarısızlıkta yeterki biz onları sahiplenelim bi misafirim geldi arkadaş kasımpaşalı sanat sokagında her yerde gfb yazıyor utandım sehirde takıma ait hiç bişe göremedim dedi cevap verecek halim yok

veis

bize bir kenan lazım defanda.orta sahada yükü çekecek zafer şakar lazım bide eski serkan olucaksa abilik yapacaksa serkan lazım gerisini 20 yaşındaki bu aslanlar yapar deli gibi oynar bunlar.adamlar geçen seneye kadar tanınmıyordu bile bu şansı öküz olsa kullanır ben eminim buna.

celebi

Rabbim gençlerimizin ayaklarına ve yürekler,ne kuvvet versin inşaallah.

veis

gençlerin yanında ercü kenan can serkan kalırsa birazdaha iyi oluruz.ama ercü olmazsa muhakkak bi kaleciye ihtiyacımız var.

Sadece Samsunspor