Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: eLLis - 20 June 2008, 17:03:52
Tüfenk değik sezgin gümüş bu sitede sezgin gümüşe çok destek verildi armağan olayından sonra kimse vermedi ama adamında suçu yokmuş aslında gitmek isteyen onlar

pardon arkadaşım yanlış anlamaşım. evet bende dahil armağan gitti diye kızdık ama işin gerçeği ortaya çıkınca bu eleştrimden vazgeçtim ama ben stadda "parasız başkan istemiyoruz" diye bağaranlardan biri değildim. sezgin gümüş'e şuan medyada bu kampanyada bende varım diyenler destek versin gelsin szegin gümüş'de başkan olsun. ama o staddaki "parasız başkan istemiyoruz" laflarından sonra daha gelmez ama gelirse sevinirim.

eLLis

Onu bağıranlar bizim gibi gündemi takip etmeyenler küçük tayfa ne desen yaparlar dedirtirenlerinde amacını sende bilirsin zaten bizim stadda bağıran profilimiz bu ne yazıkki.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: eLLis - 20 June 2008, 17:12:14
Onu bağıranlar bizim gibi gündemi takip etmeyenler küçük tayfa ne desen yaparlar dedirtirenlerinde amacını sende bilirsin zaten bizim stadda bağıran profilimiz bu ne yazıkki.

haklısın bazı taraftarlarımız biraz daha bilinçli olsa böyle şeyler olmayacak ama yapacak bişe yok ya böyle devam edecek yada kökten bir değişim lazım taraftar profillinde. aslında taraftar bilgilendirme ofisi gibi bişe olsa gerekli bilgiler verilebilir

veis

burada tabiki yeri gelince tepkide verilecek armagan gitdi diye veya sercanda ama zaman kimin haklı oldugunu gösterdi.

berusa55

AlıntıSamsunspor'un bulunduğu mali sıkıntıdan kurtarılması ve kulüp giderleri için kaynak sağlanması amacıyla dernek kurulması kararı alındı.

AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç'ın gündeme getirdiği 'Bin Altın Adam Projesi' kapsamında DSİ 7. Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nın başkanlığında toplantı düzenlendi. Milletvekili Suat Kılıç, oda, birlik, dernek ile ulusal, yerel TV, gazete ile ajans temsilcilerinin katılımıyla geniş çaplı değerlendirme toplantısı düzenlendi. Proje hakkında bilgi veren Milletvekili Kılıç, işadamı, meslek grupları gibi kurum ve kuruluşların yer aldığı oluşumlardan temsilcilerin katımıyla bir dernek kurulmasının planlandığını, oluşturulacak derneğin denetimi altında tahsis edilecek hesaba para toplanacağını, her harcamanın kamuoyuna deklare edileceğini kaydetti. Toplantıda geniş katılımla Samsun'un sahip çıkacağı oluşumun genel taslağının netleştirilmesinin amaçlandığı ifade eden Kılıç, "Samsunspor'un aylık kulüp giderleri 200 bin YTL'yi buluyor. Bin Altın Adam Projesi'yle alt limit 2 bin 500 YTL olmak kaydıyla 2008-2009 sezonu için 2 milyon 500 bin YTL toplamaktır ve devamını sağlamaktır. Tabi bu alt limit, daha çok kaynak ve kişi olabilir" dedi. Toplantıda diğer katılımcıların çeşitli görüşü üzerine Kılıç, "Projenin hiçbir siyasi amacı yok, olmadı. Burada Samsunspor'u kurtarmaya çalışıyoruz. Bu saatten sonra proje devam etsin, benim ismimin geçmesini dahi istemem. Dernek Samsun'a ait olmalı. Rota iyi niyet, polemik itiş kakışları kenara bırakalım. Samsunspor büyük bir risk altında. Geçen sene kayyumdan son anda kurtuldu. Samsunspor'u kayyumdan kurtarmaya çalışıyoruz. Yeni yönetim için sinerji oluşturmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Katılımcıların görüşüne başvuran ve ortak bir karar çıkmasını amaçladıklarını ifade eden Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Samsunspor'un yaşadığı sıkıntıyı birçok kulübün yaşadığını, görev sürelerince Samsunspor'un sıkıntılarından kurtulması için mücadele verdiklerini kaydetti. Projenin amacının kulübün mali sıkıntılarını aşmak ve bir can suyu vermek, geleceğe taşınmasında güven ve maddi kaynak oluşturmak olduğunu ifade eden Güzeloğlu, hedeflenen maddi rakamların büyük olmadığını, elbirliği ile toplanabileceğini vurguladı. Projenin olumlu katkı sağlayacağına inandıklarını dile getiren Vali Güzeoğlu, "Yeni veya ilk olan bir şeyi de yapmıyoruz. Başarılı örnekleri var. Proje kentin ve Samsun'un projesidir. Geniş bir katılım sağlanacak ve herkes taşın altına alını koyacak. Birlik ve beraberlik içerisinde bu sorunu aşacağız" şeklinde konuştu.

Vali Güzeloğlu, katılımcıların görüşünü aldıktan sonra ortak karar doğrultusunda Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Samsun Barosu, Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, Samsun Spor, Eğitim Vakfı (SAMSEV), Samsun Dernekleri Federasyonu'ndan (SADEF) birer temsilcinin katılımıyla dernek oluşturulmasının kararlaştırıldığını açıkladı. 23 Haziran Pazartesi günü dernek tüzüğünün hazırlanarak kurulması, banka hesabının oluşturulması, herkesin destek sağlaması, gerekli duyurunun yapılması gibi konular hakkında da karar alındı.

Bu arada, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, bağışta bulunacağını açıklayarak, banka hesabına bağışçı olarak ilk önce kendi isminin yazılmasını istedi.

Kaynak: http://www.haberler.com/bank-asya-1-lig-679-haberi/

Sadece Samsunspor

20 June 2008, 20:22:53 #725 Son düzenlenme: 20 June 2008, 20:25:19 tuqberk
Alıntı"Kampanya, bireyden bütüne ulaşacak"

Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Samsunspor'un gelecek sezona rahat girebilmesi için başlatılan yardım kampanyasıyla ilgili değerlendirmesinde, ''Kampanya, bireyde başlayıp bütüne ulaşacaktır'' dedi.

Samsunspor'un 2008-2009 sezonuna mali açıdan rahat girmesi için başlatılan kampanya kapsamında, DSİ 7. Bölge Müdürlüğü Salonu'nda bir toplantı düzenlendi.

Samsun'daki sivil toplum örgütü temsilcilerinin de katıldığı toplantıda konuşan Güzeloğlu, Samsunspor'un içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıların çözümü için çaba gösterdiklerini söyledi.

Samsunspor'da, son genel kurulda yeni bir yönetim kurulu oluşturulamamış olmasının sıkıntı yarattığını ifade eden Güzeloğlu, şunları kaydetti:
''Bu bağlamda genel kurul sonrası milletvekilimiz sayın Suat Kılıç'ın ortaya attığı bir proje vardır. Proje, yeni umutlar doğurmuştur. 1000 altın adam projesi, Samsunspor'un yaşadığı mali sıkıntılar adına bir can suyu vermek ve ileriye dönük kaynak oluşturmaktır. Bu meselede geçmişte olduğu gibi bugün de varız. Burada yapılması gereken, ilk adımı atmaktır. Kampanya, bireyde başlayıp bütüne ulaşacaktır. Bugünden sonra yapılması gereken, her katılımcının kendisine düşeni gerçekleştirmesidir.''

AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç da kampanyayla Samsunspor'un sıkıntılarının çözümünde belirli kişiler yerine, kentin geniş katılımıyla bir birliktelik oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.

Herkesin gücü oranında kampanyaya destek vermeye çağıran Kılıç, Samsunspor'un kent adına önemli bir marka olduğunu bu nedenle kulübe sahip çıkılması gerektiğini dile getirdi.

Daha sonra yapılan değerlendirmede, kampanya kapsamında bir dernek oluşturularak toplanan yardımların dernek aracılığıyla Samsunspor'a aktırılması yolunda çalışma başlatılmasına karar verildi.

''1000 Altın Adam'' kampanyası, 1000 kişiden 2 bin 500'er YTL toplanmasını ve bu kaynağın kulübün sigorta primi, maaş ve deplasman gideri gibi cari harcamalarda kullanılmasını amaçlıyor.

Bu kampanya çok güzel ama bunun sürekliliği olması lazım

veis

eee işte paralı başkan isteyenler utansın ne diyeyim samsunspor sevdalısı insanları sogutduk biz şimdide altından medet umar hale geldik.

Sadece Samsunspor

AlıntıSamsunspor´da kalmak istiyorum
Eski Samsunspor yöneticisi Naci Pınar, Sercan´ı asla başka bir takıma göndermeyeceklerini söyledi. Sercan´ın eski futbolcusu olduğunu dile getiren Pınar, "Sercan hiçbir yere gidemez. Gerekirse alacağının farkını ben vereceğim. Menejeriyle konuştum. O Samsun´un çocuğudur. Sercan´ın gitmesine asla müsade etmem"diye konuştu.

Bu medyada bigün gitti yazıyo bigün ben burdayım yazıyo ne bu ya

ozkan17

Alıntı yapılan: tuqberk - 21 June 2008, 12:57:20
Bu medyada bigün gitti yazıyo bigün ben burdayım yazıyo ne bu ya
samsun medyasını savunanlara duyrulur.. >:(

veis

samsunda medya çok basit.para veren herkesin haberi yapılıyor ve hep el üstünde tutuluyor bukadar basit.

SametYılmaz55

ya arkadaş bu ne ya kafam oldu bir milyon...ne olcaksa olsun bir an önce sıkıldım bu belirsizlikten...

jean

bosislerle ugrasiyoz bakalim sonumuz ne olacak

veis

kampanyayla olucak iş degil bizim inanılmaz derecede küçülmemiz lazım gerekirse 3.lige kadar gidelim ama bu borcu kapatalım çünkü sıkdı artık yıllardır borç borç.

bezgınbekır

borç yigidin kamcisidir diycem ama bu bizim için gecerli olmiycak tamam yigidiz ama borç girtlaga dayanmadi girtlagi gecti artık bu borç devrinden kurtulalım  :'(

harbisamsunsporlu5517