Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

veis

offf of artık iş miş kalmadı sevgili jean samsunspor yalan rüzgarı diyorum size anlayın artık.

celebi

Alıntı yapılan: veis - 19 June 2008, 22:32:29
beter olsun samsunsporun kaderi ve ekmegini çalan ve yiyenler.ben kayyuma kalmakdan huzursuz degilim bilhakis görelim bakalım samsunsporluları.

maalesef ortalıkta yoklar daha göremeyiz biz onları kardeşim

körfez55

20 June 2008, 13:32:18 #707 Son düzenlenme: 20 June 2008, 13:38:20 berusa55
AlıntıTÜFENK'TEN 7 HEDİYE

İşadamı Turgut Tüfenk, futbolculara verdiği sözüne yerine getirdi. Tüfenk 7 futbolcuya geçmişe yönelik alacağını ödedi. Verdiği sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşayan Tüfenk,"Şimdilik Samsunspor ile olan defterimi kapatıyorum. Ne zaman başarı gelir, 1-2 futbolcu benden" dedi

GÜNLÜK ÇEK VERİLDİ
Samsun spor kamuoyunun son günlerde en çok konuştuğu konuların başında gelen,"Turgut Tüfenk genç futbolcuların geçmişe yönelik borçlarını ödeyecek mi" sorusu, dün İşadamı Turgut Tüfenk'in 7 futbolcuya geçmişe yönelik paralarını ödemesiyle son buldu. İşadamı Tüfenk, dün Başkan Sezgin Gümüş nezaretinde fabrikasına gelen Hakan koçaslan, Can Ulun, Fatih Aytekin, Ömür Ejder, Serkan Eyüpoğlu, Sefa Aksoy ve Turgut Doğanşahin'e hakettiği parayı noter huzurunda çek keserek verdi.

PARA BAĞIŞTIR
Başkan Gümüş ve futbolcularla uzun uzun sohbet eden İşadamı Turgut Tüfenk, verdiği sözü yerine getirmenin huzuru içinde olduğunu belirterek,"Benim reklam yapmak gibi bir düşüncem kesinlikle olmaz. Çünkü ben Türkiye pazarına iş yapmıyorum. Bütün işim yurtdışında. Nasıl Samsunspor'a geçmişte yardım ediyorduysam, şimdi de aynısını yapıyorum. Gençlerimizin bu takımdan uçup gitmesine içim razı gelmemişti ve bu sözü vermiştim. Şimdi yerine getiriyorum. Verdiğimi kesinlikle de geri almayacağım, para bağıştır" dedi.

FUTBOLCU SÖZÜ VERDİ
Samsunspor defterini kesinlikle kapattığını da ifade eden Tüfenk,"Samsunspor'un içinde asla olmayacağım. Bu değiğim yönetici anlamındadır. Tabiki maddi manevi yardımda bulunacağım. Bu Samsun'da yaşayan herkesin öncelikli görevidir. Ben sadece yöneticilik defterini kapattım. Kulübümüz başarılı olur, adama ihtiyaç duyulur, o zaman bende 1-2 tecrübeli futbolcu alma sözünü veriyorum. Yeterki başarılı olalım. Bu başarıda herkesin payı, olmalı kentin payı olmalı" diye konuştu

Kaynak: www.halkgazetesi.com.tr

körfez55

20 June 2008, 13:36:01 #708 Son düzenlenme: 20 June 2008, 13:38:58 berusa55
AlıntıSERCAN'DA GİTTİ
Kırmızı-bayazlı takımın başarılı genç oyuncusu Sercan Temizyürek, samsunsporla olan sözleşmesini..
20 Haziran 2008 Cuma 10:16
Kırmızı-bayazlı takımın başarılı genç oyuncusu Sercan Temizyürek, samsunsporla olan sözleşmesini tek taraflı fesh etti. Genç oyuncu, dün İşadamı Turgut Tüfenk'in vereceği parayı da kabul etmedi

TEK TARAFLI FESH
Samsunspor'da en çok transfer teklifi alan futbolcular arasında bulunan sol kanat oyuncusu Sercan temizyürek, geçmişe yönelik alacaklarının ödenmediğini öne sürerek federasyona başvurmuştu. Bu yüzden sercan kulaple olan sözleşmesini tek taraflı olarak fesh ettirdi. Sercan'ın bu durumu dün işadamı Turgut Tüfenk'in yanına gidileceği anda öğrenildi.

MENAJER DEVREDE
Sercan bunu yapmak zorunda olduğunu belirterek,"Bu zamana kadar bizimle kimse ilgilenmedi. Bende kendime bir yol çizmek zorundaydım. Menajerim federasyondan sözleşmemi tek taraflı olarak fes ettirdi. Bu nedenle işadamımız Turgut Tüfenk'in yanına gitmedim. Şu anda birçok takımla görüşmem var. Samsunspor'da kalmayı çok istiyordum. Benim için hayırlısı ne ise onun olmasını istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: www.halkgazetesi.com.tr

al sana bi şrfsz daha..defol git...Samsunspor senin gibilerin eline kalmaz...yediğin kaba pislemek bu oluyo demekki karaktersizler defolun gidin.diğer gidenlere söylediğimi tekrarlayacağım.inş başarısız olup samsunspora muhtac kalırsınız...

veis

olacagıda buydu.lafa gelince gelecegimizi satdılar diye yırtınıyordunuz ya alın işte gelecek zaten kişiliksiz

körfez55

20 June 2008, 13:44:26 #710 Son düzenlenme: 20 June 2008, 13:49:15 berusa55
armağan ben artık kayserinin geleceğiyim diyor.sercan emre ve samet zaten karatersizin önde gideni...sezgin gümüşe şimdi daha çok kızıyorum bu karaktersizleri bu takımda bu kadar tuttuğu için.

bu yönetime baştan beri destek veriyodum zaten gencleri sattıkları için kızmıştım ama anladım ki bizim genc futbolcularımızın malesef karakteri zayıfmış...

veis

daha düne kadar gelecek ve satılma derdindeydik hatta paralı başkan istiyorduk d,imi şimdi yönetim haklı çıkdı celil abileri varken daha niceleri kaçar bu takımdan.

berusa55

Gidenlere "yolunuz acık olsun, umarız Samsunspor'umuza muhtac kalırsınız bir gün" dileğiyle. Samsunspor'umuz günlük menfaat peşindeki vefasız topçulara asla muhtaç değildir, olmayacaktır.

veis

20 June 2008, 13:53:26 #713 Son düzenlenme: 20 June 2008, 13:55:17 berusa55
Samsunspor'umuzda daha nice sercanlar nice emreler çıkacak ama karakter araştırması yapılması gerekiyor.

ozkan17

hey allahım ya..para adamın k..cını harbıden kaldırıyor..senı sen yapan samsunspor degılmıydı eyyy sercann?  ..Yazıklar olsun hepınıze..giden gıder

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: kuzey55 - 20 June 2008, 13:32:18
TÜFENK'TEN 7 HEDİYE

İşadamı Turgut Tüfenk, futbolculara verdiği sözüne yerine getirdi. Tüfenk 7 futbolcuya geçmişe yönelik alacağını ödedi. Verdiği sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşayan Tüfenk,"Şimdilik Samsunspor ile olan defterimi kapatıyorum. Ne zaman başarı gelir, 1-2 futbolcu benden" dedi

GÜNLÜK ÇEK VERİLDİ
Samsun spor kamuoyunun son günlerde en çok konuştuğu konuların başında gelen,"Turgut Tüfenk genç futbolcuların geçmişe yönelik borçlarını ödeyecek mi" sorusu, dün İşadamı Turgut Tüfenk'in 7 futbolcuya geçmişe yönelik paralarını ödemesiyle son buldu. İşadamı Tüfenk, dün Başkan Sezgin Gümüş nezaretinde fabrikasına gelen Hakan koçaslan, Can Ulun, Fatih Aytekin, Ömür Ejder, Serkan Eyüpoğlu, Sefa Aksoy ve Turgut Doğanşahin'e hakettiği parayı noter huzurunda çek keserek verdi.

PARA BAĞIŞTIR
Başkan Gümüş ve futbolcularla uzun uzun sohbet eden İşadamı Turgut Tüfenk, verdiği sözü yerine getirmenin huzuru içinde olduğunu belirterek,"Benim reklam yapmak gibi bir düşüncem kesinlikle olmaz. Çünkü ben Türkiye pazarına iş yapmıyorum. Bütün işim yurtdışında. Nasıl Samsunspor'a geçmişte yardım ediyorduysam, şimdi de aynısını yapıyorum. Gençlerimizin bu takımdan uçup gitmesine içim razı gelmemişti ve bu sözü vermiştim. Şimdi yerine getiriyorum. Verdiğimi kesinlikle de geri almayacağım, para bağıştır" dedi.

FUTBOLCU SÖZÜ VERDİ
Samsunspor defterini kesinlikle kapattığını da ifade eden Tüfenk,"Samsunspor'un içinde asla olmayacağım. Bu değiğim yönetici anlamındadır. Tabiki maddi manevi yardımda bulunacağım. Bu Samsun'da yaşayan herkesin öncelikli görevidir. Ben sadece yöneticilik defterini kapattım. Kulübümüz başarılı olur, adama ihtiyaç duyulur, o zaman bende 1-2 tecrübeli futbolcu alma sözünü veriyorum. Yeterki başarılı olalım. Bu başarıda herkesin payı, olmalı kentin payı olmalı" diye konuştu

Helal olsun adama başkan olmadı ama 7 tane futbolcumuzu takımda tuttu. sercan'a güle güle diyorum yapacak bişe yok.

eLLis

Yav arkadaş ne ddiğiniz belli değil adam bi tutamadı diye kızarsınız bi helal olsun dersiniz başkanında yapacağı bişe yok durmuyorlar işte

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: eLLis - 20 June 2008, 16:55:44
Yav arkadaş ne ddiğiniz belli değil adam bi tutamadı diye kızarsınız bi helal olsun dersiniz başkanında yapacağı bişe yok durmuyorlar işte

ya kardeşim kim kızmış tüfenk'e ben öyle bir yazı göremiyorum adam söz verdi ve 7 tane adamımızı takımda tuttu helal olsun desteğininde devamını bekliyoruz. Sercan'ın gitmesinde tüfenk'in suçu yok ki o sercan'ın sorunu kimse tüfenk!e kızmıyor bunada hakkı yok zaten

eLLis

Alıntı yapılan: tuqberk - 20 June 2008, 17:01:18

ya kardeşim kim kızmış tüfenk'e ben öyle bir yazı göremiyorum adam söz verdi ve 7 tane adamımızı takımda tuttu helal olsun desteğininde devamını bekliyoruz. Sercan'ın gitmesinde tüfenk'in suçu yok ki o sercan'ın sorunu kimse tüfenk!e kızmıyor bunada hakkı yok zaten

Tüfenk değik sezgin gümüş bu sitede sezgin gümüşe çok destek verildi armağan olayından sonra kimse vermedi ama adamında suçu yokmuş aslında gitmek isteyen onlar

Cagdas Ünver

Giden gider bizide cok arar.Önümüze bakacagiz.Beni tek üzen giden futbolculardan tek kurus para kazanamamiz.Sayin Tüfenk'e tesekkürler , digerlerindende gereken destegi bekliyoruz.