Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

samsunmania

Tahsin Kosif yönetici vasfı gelişmiş ve yüreği Samsunspor sevgisi dolu bir şahıstır. Aday olursa gerçekten kaliteli bir liste yapacağına inancım tam. Ama korkum kongre günü geldiğinde yukarıda sayılan kişilerin hiçbirisinin aday olmaması ve Samsunspor'un karanlığa doğru gitmesidir. Yıllardır güçlü bir yönetim olmadığı için bu hallere geldik.
Ayrıca dikkat ederseniz Bank Asya Birinci Ligin popülaritesi artmaya başladı. Televizyonda reklamlar, TFF başkanının ziyaretleri derken insanlar bu lige de alıştı. Bir şansımız da bu olabilir. Gelirler artarsa ki artacakmış insanların işi kolaylaşır. İyi bir yönetimle süperlige çıkarsak borçları temizleyebiliriz. Ama inşallah iyi bir yönetim gelir ve bizi sıkıntılardan kurtarır.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 22 May 2008, 00:09:38
Tahsin Kosif yönetici vasfı gelişmiş ve yüreği Samsunspor sevgisi dolu bir şahıstır. Aday olursa gerçekten kaliteli bir liste yapacağına inancım tam. Ama korkum kongre günü geldiğinde yukarıda sayılan kişilerin hiçbirisinin aday olmaması ve Samsunspor'un karanlığa doğru gitmesidir. Yıllardır güçlü bir yönetim olmadığı için bu hallere geldik.
Ayrıca dikkat ederseniz Bank Asya Birinci Ligin popülaritesi artmaya başladı. Televizyonda reklamlar, TFF başkanının ziyaretleri derken insanlar bu lige de alıştı. Bir şansımız da bu olabilir. Gelirler artarsa ki artacakmış insanların işi kolaylaşır. İyi bir yönetimle süperlige çıkarsak borçları temizleyebiliriz. Ama inşallah iyi bir yönetim gelir ve bizi sıkıntılardan kurtarır.

Evet ya bank asya 1.lig süperligden daha kaliteli bir hale geldi, her gün reklamları görüyoruz hasan doğan bütün kulüpleri geziyor, giderleri düşürüp gelirleri arttırmaya çalışıyor helal olsun, tabii bank asyanın bu kadar popülarite olmasının bir başka nedenide 15-16 tane şehir takımının bu ligde mavcut olması  ;)

veis

tahsin kosif in adaylık için hummalı çalışdıgını çok iyi biliyorum hatta 2 ay önce başladı.ama her adayda oldugu gibi destek isteyecekdir şehirden halkdan siyasilerden.çünkü kolay degil o borcun altına girmek bu sefer ciddi anlamda oluşumları var.ama samsun buna hazırmı bilmem çünkü direkt samsun degilde istanbul kanadından yürütülecek bu işler.tek sıkıntıda buzaten.umarım herşey samsunsporumuz için hayırlı olur.

Tamer55

Şehirden destek sözü verirler ama yerine getirirler bilmem ama belediye seçimlerinden dolayı biraz da olsa yardım alabilir ama oda şeçimlere yakın tarihlerde şimdi kimseden bir hayır geleceğini sanmıyorum Samsun halkı da Samsunspor konusunda duyarsızlığı devam ediyorr

yusuf celebi

Yaklaşan kongre nedeniyle kamuoyunda isimleri geçenlerden Tahsin Kosif'in ve ekibinin kongrede aday olması durumunda rahatlıkla seçileceğini düşünüyorum.

Geçmiş dönemlerde yöneticilik yapmış bu kişilerin futbolu bildiklerini,şehrin genel atmosferini en iyi bilenlerden olduklarını düşünüyorum.

Tahsin Kosif ve ekibi şehri yönetenlerden gerekli desteği aldıklarında Samsunspor'u kısa,orta ve uzun vadede yine o eski parlak günlere taşıyabileceklerini düşünüyorum.

Samsunspor'u yönetmenin ağırlığını bilen Samsunspor'un bir marka olduğunun farkında olan bu kişilerin önüne siyasi çıkar düşünceleriyle engel çıkarılmadan siyasi mülahazalara girilmeden destek olmaları halinde bana göre Tahsin Kosif ve ekibinin en uygun kişiler olduğunu ifade etmek isterim.

Ekonomik çıkmazda olan kulübümüzün bir anda bu çıkmazdan kurtulmamızı beklememek gerekir.
Önemli olan kulübü kısa,orta ve uzun vadede sabırla doğru temeller üzerinde yönetmek ve taraftarında takımına her şartta kendi imkanları ölçüsünde destek olmaktır.

Benim temennim bu kongrede Samsunspor'un gerçek Samsunspor'lular tarafından yönetilen bir ekibin iş başına gelmesidir.

Şehri yönetenler bu kongredede müdahale edip,işi bilmeyenleri göreve getirme yanlışında bulunmaları halinde Samsunspor'un geri dönüşü olmayan ortama sürüklenmesi kaçınılmaz olacaktır.

Kongre üyelerinden bir ricam, daha önce tekrarladığım gibi 7 Haziran'daki ilk turda çoğunluğun sağlanması ve yönetimin bir an önce iş başı yapmasıdır.

Samsunspor'un bir saat bile boşa harcayacak zamanı yoktur,dolayısıyla kongre üyelerinin gerekli hassasiyeti göstermelerini bekliyorum.

Nuri Asan

7 Haziran çok geç bir tarih,o tarihtede büyük ihtimal çoğunlık sağlanamayacak 14'üne ertelenecek.Anlamadığım bu yönetim zaten bitmiş hayır bekleyen yok bu kişiler neden ısrarla duruyor yada bu kongre kararı neden 7 hazirana alındı.biraz daha erken olamazmıydı?kardeşim şu takıma sevginiz olmadığını biliyorum da biraz saygınız olsun.millet transfer yapmaya başladı bile korkuyorum son anda (7-14 Haziranda) bir yamuk olacak kendi isdediklerini getirecekler diye.Bize paralı,taraftar ile irtibat halinde ve eli sopalı başkan lazım

SEZGİN GÜMÜŞ İSTİFA

jean

allaha sukur isimler geciyor biran once biri secilsinde tansfere baslayalim

fanatik

ÖZTÜRK BAŞKAN PEŞİNDE
AKP Milletvekili Fatih Öztürk, Samsunspor'a başkan adayı bulabilmek amacıyla harekete geçti.
22 Mayıs 2008 Perşembe 12:13
AKP Milletvekili Fatih Öztürk, Samsunspor'a başkan adayı bulabilmek amacıyla harekete geçti. Öztürk, eski yöneticilerden Kosif, Çakır ve Sam-Sev Başkanı Sadi Subaşi ile görüştü

KRİZ İSTEMİYORUZ
Samsunspor'un 7 Haziran tarihinde yapacağı olağanüstü kongreye sayılı günler kala başkanlık için kulüs çalışmaları da başladı. Geçen sezon yaşanan yönetim krizinin tekrar yaşanmasını istemeyen Adalet ve Kalkınma Partisi Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, bir dizi görüşmeler yapıyor. Öztürk, dün bir dönem Samsunspor'da yöneticilik yapan işadamı Tahsin Kosif, Suat Çakır ve Sam-Sev Başkanı Sadi Subaşı ile görüştü.

GÖRÜŞMELERE DEVAM
Samsunspor'un başkansız kalmayacağını belirten Milletvekili Fatih Öztürk, nabız yokladığını belirterek,"Görüştüğümüz arkadaşlarımız geçmişte Samsunspor'a hizmet veren değerli kişilerdir. Çok yararlı bir görüşme oldu. Bununla sınırlı kalmayacak değişik kesimlerle görüşeceğim. Burada amaç ortak bir noktada buluşmak ve Samsunsporumuz'u sahipsiz bırakmamaktır. İnşallah kongreye kadar bir sonuç alırız" dedi.

berusa55

Fatih Öztürk de olmasa Samsun'umuzun milletvekili var diyemeyecektik.

Tesekkürler Sayın Öztürk...

HeLKeR55

Başkanlığa kim gelirse gelsin parayla gelsin.İsmail başkandan sonra klübün mali düzeni sıfıra indi.
Burada ki amacım her şeyin para olduğu değildir.Ama para da lazım klübümüze.

misafir

22 May 2008, 13:26:41 #145 Son düzenlenme: 22 May 2008, 13:37:55 berusa55
acaba diğer vekiller ne yapar bilen var mı..

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: misafir - 22 May 2008, 13:26:41
acaba diğer vekiller ne yapar bilen var mı..

çalışıp çabalayanın işine comak sokar..

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: berusa55 - 22 May 2008, 13:02:56
Fatih Öztürk de olmasa Samsun'umuzun milletvekili var diyemeyecektik.

Tesekkürler Sayın Öztürk...

memleketim terme ilk defa bir milletvekili çıkardı o da samsunspor için elinden geleni yapıyor, mutluyum gururluyum samsunsporluyum  ;)

cem and naz55

her kongrede ayrı entrakilar dönüyor inşallah bu sefer ki kongremiz eski kongreler gibi olmaz gerçek samsunsporlular çıkar ve aday olurlar bizde rahat bir nefes alır 2 senede çektiğimiz bu eziyet biter

Sadece Samsunspor

22 May 2008, 21:05:11 #149 Son düzenlenme: 22 May 2008, 21:10:54 tuqberk
samsunspor için güzel günler yakın kongre iyi geçecek !!

lütfen özel mesaj falan atmayın bişey söyleyemem kesin değil zaten görüşmeler var neyse hayırlı akşamlar