Bank Asya 1.Lig 34. Hafta | Diyarbakırspor - Samsunspor'umuz

Başlatan körfez55, 04 May 2008, 22:43:18

« önceki - sonraki »

kumkoylu ahmet

3-1
yazik samsunspor rezil oldu ve rezil etti tum turkiyeyi

mehmet yılmaz

4-1 oldu

Yazıklar olsun, A'dan Z'ye emeği geçen herkese...

YaşarDoğu

yk55

bide 10 kişi kalmışız, böyle giderse 10 tane yeriz

kumkoylu ahmet

4 oldu
serefsizler
adiler
utaniyorum be sizin gibi bir takimi destekledigime neyaparsin isde bunun adina ask diyolar biz birkere renklerine senin sevdana vurulmusuz...
maca cikman adiler paf takimi oynasin .
paramizi alamiyoruz diye otuyonuz ne yapdinizda para alacaksiniz ne basari nerde az daha dusuyoduk celile dua edelim.sizin gibi futbolcunun ben tahhhh

tolga

orhan hoca gençler ayağına iyi kandırdı milleti yazıklar olsun bu gençlerlemi seneye oynarız diyor bu adam hoca falan değil çocuklarında suçu yokkişi onları hedefe attan bir hocadan bu yaşta üzerlerine bu kadar yükü koyan adam dan ne beklenir

kumkoylu ahmet

10 kisi degil 20 kiside olsak biz mac alamayiz ruh yok bunlarda

kumkoylu ahmet

ben cikiyorum arkadas ne halleri varsa gorsunler eger vicdanen rahat ilerse
onlar kazandigi ekmegin hakkini vermediler

MeL_55

MeL_55

16 SS 1965

allah hepsinin belasını versin yedikleri para boğazlarında kalır inşallah

erkan55

mehmet yılmaz

5-2 kaybettik.

Izdırap bitti artık ama yine acı çekerek bitirdik. İnşallah önümüzdeki sene herşey çok farklı olur bizim açımızdan.

Bu arada Samsunspor tarihinin sportif açıdan en kötü sezonu oldu bu; daha kötüsünü hiç yaşamamıştık. Bu yüzden kimse mazeret üretmesin. Yönetim de futbolcular da kulübe de başarısız oldu!

hakan55

arkadaslar futbolcuların samsuna nezaman gelecegını tam olrak saatını solersenızz yumurta atmaya gıdecemm ruhsuzlara.. biri ögrenırse sevinirim....

yk55

kocaelispor bile çıktı yaaa hayret bişe. diyecek hiçbir şey bulamıyorum.

bizim futbolcuların 3 trilyon alacağı var puanımız 38,
diyarbakırlı futbolcuların 2,5 trilyon puanı 57.

bizim futbolcuların ruhu bu kadar. hepsine tşk ediyorum bizi bu hallere düşürdükleri için.
ayaklarınıza sağlık