Bank Asya 1.Lig 34. Hafta | Diyarbakırspor - Samsunspor'umuz

Başlatan körfez55, 04 May 2008, 22:43:18

« önceki - sonraki »

Çaðrý55

Gençlerle çıktık maça diyarda iddialı yenilirdik ama böylede fark yemeseydik iyiydi biz bu şehirde başkalırnı istedikleri gibi sevindiyorsak tribünde destek olamıyorsak takımda bu halde olur...

16 SS 1965

samsunsporumuzun 2 golünüde hakan akman atmış  yeni bir yıldız dahamı doğuyor ne  ;)

Sadece Samsunspor

evet 2 golüde genç oyuncumuz hakan akman atmış kutluyorum kendisini , bu arada 5 gol yememiz normal yani kalece mustafa vardı ilk profesyonel maçına çıktı olur o kadar

ohhhhhh beeee lig bitti dicektim yine sıkıntı başlıyor

veis

Alıntı yapılan: yk55 - 11 May 2008, 17:06:03
kocaelispor bile çıktı yaaa hayret bişe. diyecek hiçbir şey bulamıyorum.

bizim futbolcuların 3 trilyon alacağı var puanımız 38,
diyarbakırlı futbolcuların 2,5 trilyon puanı 57.

bizim futbolcuların ruhu bu kadar. hepsine tşk ediyorum bizi bu hallere düşürdükleri için.
ayaklarınıza sağlık

tek kelimeyle bravo usta.adam olan anlar zaten.

oguz_5528

hakan akman tebrikler,demekten başka bişe bulamıyorum,,(lanet olsun içimdeki samsunspor sevgisine;))yazıklar olsun samsun sana yazıkkk.

oguz_5528

verilen uçak parasına yazık yemek parasına yazık verdiğimiz desteğe giden sesimize ve 3 gün yerine gelmeyen sesimize yazık,maça hiç çıkma ha 5-2 ha 3-0 ne fark eder.

55__Gurbet__55

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh be bitdi be sezon bitdi ambi ne beklediniz yedik 5 tane gidiryoruz ohh 3 ay futbolsuz yasam ne güzel olcak yedi bitirdi bu samsunspor beni futboldan da bikdim usandim bee olsun 3 ay tatil bize

selahattin55

ŞÜKÜRLER OLSUN YARABBİ  bu seneki işkence bitti seneye allah yardımcımız olsun.bizim laukların hedefi zaten ligi 15 sırada bitirmekmiş.nedersin onlar erdi muradına bize ise yine hüsran ve matem.

körfez55

giresun maçından sonra ligi bu puanla bitireceğiz demiştim öyle de oldu...bu ruhsuz heriflerle 3 maç daha oynasaydık kanser olurduk kesin çok şükür bitti.ama bu kafayla devam edersek seneye daha kötü durumda olacağımız kesin...

körfez55

bu arada futbolcularımızdan birisi kenanla tartısmıs hatta bıçak çekmiş.bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

harbisamsunsporlu5517

ligin enfazla gol yıyen ıkıncı takımıyız rezıl olmamızda emegı gecenlere sonsuz tesekkurler ruhsuzlar topluluğu ısteseydı 70 puanla acıkara sampıyon olurduk 

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: kuzey55 - 11 May 2008, 19:59:02
bu arada futbolcularımızdan birisi kenanla tartısmıs hatta bıçak çekmiş.bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

o nerden çıktı ya bizim kadroda o tip bir futbolcuda yok ama kimki , bu haberin gerçekliğinden eminmisin

körfez55

emin olmadığım için sordum zaten.böyle bir duyum aldım sadece.o tip futbolcu var takımda merak etme sen.

Tufan

bir sezon daha bitti yine hüsran son 6-7 sezondur paraşütsüz düşüşteyiz sonumuz hayır olur inşallah

Ladikli

Yenileceğimiz belliydi de,bukadar yiyeceğimizimi tahmit etmemiştim.Senin adın Samsunspor be.Bu formayı giyen hiçbir futbolcu 5 gol yeme hakkına sahip değildir,ruhsuzlar.