Bank Asya 1.Lig 34. Hafta | Diyarbakırspor - Samsunspor'umuz

Başlatan körfez55, 04 May 2008, 22:43:18

« önceki - sonraki »

hakan55

bıcak mı cekmıs allah allah olmussa bıle ramazandan baskası yapmamıstırr pıskopat ya o ruhsuzda kım aldıysa onu takıma... >:(

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: HaKaN55 - 11 May 2008, 21:56:32
bıcak mı cekmıs allah allah olmussa bıle ramazandan baskası yapmamıstırr pıskopat ya o ruhsuzda kım aldıysa onu takıma... >:(

sanmıyorum ama ben feridundan şüpheliyim neyse olay doğru olduğu bile kesin değil bu yüzden bilip bilmeden suçlama yapmayalım bu çok kötü bişe olur  ;)

SametYılmaz55

valla bende bi duydum aldım aklıma feridun geldi niyeyse genede kimsenin günahını almayalım.eğer böyle bir şey varsa gerçekten çok yazık çok....

oguz_5528

hakan akman çekmiştir ben atıyom siz yiyonuz die:)bravo hakan'a süper oldu onun için.

oguz_5528

seneye şu kadro olacak;mustafa,serkan eyüboğlu,ramazan,emre,hakan vural,sercan,sefa,hakan akman,tanju,turgut,samet kılıç.

körfez55

bu kadro bizi küme de bırakır kuşkum yok...çünkü provakatörleri olmayacak,ruhuyla oynayacaklar ama unutmamak gerekir ki bunların da birkaçı gidecek bu takımdan.

oguz_5528

emre,sercan,sefa 3lüsüyle yoğun ilgilenilmeli 2010'a kadar sözleşmeleri var,biz bu snede transfer yapamayacaz.

Sadece Samsunspor

yeni yönetime adam gibi birileri gelmezse sercan,sefa,emre yolcu bu takımdan

ki genç ve yetenekli oyuncular dediğimiz bu 3ü diğerleri faso fiso ama hakan akmanda iş var gibi

hayırlısı beyler artık kongreyi beklicez ama şuna inanıyorum kongrede hiç erteleme falan olmadan adam gibi bir başkan gelecek    inş.

oguz_5528

Alıntı yapılan: tuqberk - 11 May 2008, 23:04:12
yeni yönetime adam gibi birileri gelmezse sercan,sefa,emre yolcu bu takımdan

ki genç ve yetenekli oyuncular dediğimiz bu 3ü diğerleri faso fiso ama hakan akmanda iş var gibi

hayırlısı beyler artık kongreyi beklicez ama şuna inanıyorum kongrede hiç erteleme falan olmadan adam gibi bir başkan gelecek    inş.

faso fiso diyorsun ama futbolda tek kişilik oynanmıyor takım bütünüyle oynasın bak nasıl uyacaklar takıma ama öle olmuyor bir gün sercan bir hakan toplu olarak birşey koyamadık ortaya bu arada samet uzun die bir topçu daha varmış 17 yaşında o da bu sezon a takımda oynar banko.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 11 May 2008, 23:09:03
faso fiso diyorsun ama futbolda tek kişilik oynanmıyor takım bütünüyle oynasın bak nasıl uyacaklar takıma ama öle olmuyor bir gün sercan bir hakan toplu olarak birşey koyamadık ortaya bu arada samet uzun die bir topçu daha varmış 17 yaşında o da bu sezon a takımda oynar banko.

haklsında bu çocuklar takıma alışana kadar biz lig düşeriz !!

bu arada samet uzunu biliyorum her maçta milli takıma çağrılıyor gelecek sene gençlerle çıkacaz büyük ihtimal ilk 10u zorlarız gibi ama iyi bir yönetim gelirse açık ara şampiyon oluruz inş.

oguz_5528

eğer bişeler yapmak istiyorsak orhan hoca gençlerin terlerini soğutmamalı çalışmalara devam etseler bari,yakın illerden bu sene seçmelere çok oyuncu gelecek gibi çünkü hep genç olduğumuzu biliyolar,bırakalım artık caner,serkan işlerini isim oynamıyor sahada..

jean

oguz_5528

bu arada kartaldaki yaser  ,giresunspordaki fırat sezer de bjk ile anlaşmış,ordulu topçulardan öğrendik.

atakumlueray

şimdi trt de bizim maçın özetini izleidm.saha içinde hakanla kenan tartışıyo.hatta hakan kenanı suratından tutup itikliyo gibi gördüm.çok sinirliydi.olayın nedenini veya devamında bahsedildiği gibi bıçak çekme muhabbetinin olup olmadığını bilen yazarsa sevinirim

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: atakumlueray - 12 May 2008, 00:00:45
şimdi trt de bizim maçın özetini izleidm.saha içinde hakanla kenan tartışıyo.hatta hakan kenanı suratından tutup itikliyo gibi gördüm.çok sinirliydi.olayın nedenini veya devamında bahsedildiği gibi bıçak çekme muhabbetinin olup olmadığını bilen yazarsa sevinirim

evet bende şimdi izledim - bu hakan denen çocuk kimdir koskoca kenana nasıl vurur sen kimsin be 18-19 yaşında toy çocuk gelmiş kenana vuruyor olayın kötüsü samsunsporlu futbolcular hiç ayırmazken gelip diyarbakırlı futbolcu ayırıyor onları. sonrasında hemen oyundan alınıyor hakan koçarsan. hakan bu takımda çok kalmasın naş yavrum naş sen kimsin lan dengesiz herif büyük ihtimal bıçak çekme olayı doğru hakan şerefsizi çekmiştir

bu arada diğer hakanın yani hakan akmanın attığı 2 golde harikaydı izlemenizi tavsiye ederim akıl dolu vuruşlar 2 gol bulmuş helal olsun