Samsunspor kongreye gitmiyor!!! "S.Gümüş Kongre tarihi Mart 2009'dur"

Başlatan MeL_55, 26 February 2008, 15:58:28

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

ya tamamda kongre kararı alınmadan ben adayım diyecek birini göremiyorum ben

ali ihsan

En kısa zamanda kongre yapılmalı bence.Aday varsa çıkar ortaya bizde görürüz,yoksa Sezgin Gümüş yönetimi devam eder ve güven tazelemiş olurlar.

veis

umarım herşey samsunsporumuz için güzel olur.şuanki yönetim göreve devam edicekse projelerinden bahsetmeleri gerekiyor.

körfez55

evet gercekleştirebileceği şeyler vadetmesi gerek.ve en önemlisi de gencleri satmasınlar.yoksa bu taraftar ipini çekmesini bilir.

hasselbaink

Alıntı yapılan: veis - 25 April 2008, 20:42:10
ama açık kapı bırakılmış yani birisi ben adayım derse kongre olucak.

ben adayım.

listemde de bakkal muharrem, berber osman, kasap hulusi ve tornacı cavit var. bir de ülkemizin en ünlü sanayicilerinden mustafa koç'un bir adamı. ( koçbank şubesinin güvenlikçisi mahir abi. ) :)

Sezgin Gümüş, Samsunspor camiasıyla dalga mı geçiyor acaba? Bir yönetim kongre kararı almadan kim çıkıp da ben adayım der? O aday olsa bile olmayan bir kongre için kim onun listesine girer?

Daha evvel de söylemiştim, yolda giden arabayı durdurup, arabanızı satın almak istiyorum der mi kimse? Sen önce oraya satılık ilanı asacaksın. Sen önce kongre var diye duyuracaksın; bakalım aday oluyor mu?

Futbolculardan duyduğumuz kadarıyla başkan ile ipler kopmuş durumda. Hepsi bir an önce kongre kararı alınmasını istiyor. Sezgin Gümüş'ün iyi niyetine ve Samsunsporluluğuna itirazım yok ama eğer gerçekten seviyorsa Samsunspor'u olağanüstü kongre kararı almalıdır.

ahk34

samsunspor İsmail uyanık sonrası başkanları ve mal varlıgı

Yusuf ziya yılmaz belediyede yediği yetmedi samsunsporun parasınıda yedi yeşilyurtu zengin etti
Adnan ölmez batmışdı işyeri bankalar kredi vermiyodu herif kendine borkonut diye şirket kurdu  atakuma recidanse yaptı neyle atakum hattına sokulan yeni minübüs hatlarıyla

mashar başoğlu herif tam bi samsunspor düşmanı Güner çakıroğlu onun yüzünden kongreyi terketti adam almanyadan işini gücünü bıraktı samsunsporun borcu nedir dedi millet ödüyemez diye 20 tirilyon dediler o zaman herif hesap bende dedi kogrede hesap 30 tirilyon çıkınca böyle ciddiyetsilikmi olur dedi çekti gitti dewa yatırım diye almanyada finans şirketi var sonra ibrahim ersöz başkanlık için düşündü onada demedikleri kalmadı sonra sezgin gümüş geldi onada bişeyler dedilerde Allahtan arkasında Galip öztürk vardı yoksa onunda önünü keserlerdi yani eski yöneticiler samsunspordan elini çeksin samsunspora ne başkanlar gelir unutmayın hasbi aga salyongozla esrarı bir satıyodu ama deplasmana çuvalla parayla gidiyodu yani bize biraz yurt dışındaki zengin samsunlular lazım kara para aklıyacak nede olsa, örnekler çok  havzalı agır abi hollandalı cevat, almanyadan kenan kayıkçı, abd de yaşayan cengiz keskin, yada libyadaki yatırımcımız ve eltürk holding sahibi turan sağlamer
bunlar sadece bi bakış açısı benim yorumlarım kimseyle gereksiz klavye tartışması yapamam

GÜNER ÇAKIROĞLUNUN SUÇUDA KARA PARA AKLAMAK UKRANYADA BİR BANKAYA DÜNYANIN MARKINI GÖNDERİP DOLAR OLARAK DÖNÜŞTÜRMÜŞ SUÇU BU

YANİ ÜSTTE YAZDIKLARIM HALK GAZETESİNDE ÇIKMIŞDI Bİ İNTERNETTEN GÜNER ÇAKIROĞLUNU ARAŞTIRIN ADAM ZENGİNMİ ZENGİN MİLLETE BANKA GİBİ KREDİ VERİP EV SAHİBİ YAPIYO BABADA PARA ÇOK EGER BAŞKAN BU ADAM OLSA HASBİ AGA ZAMANINI YAŞATIR BİZE DAUM BU REPORTAJI DOGRULADI FOTAMAÇDA ÇIKMIŞDI BEN ARŞİVİNDEN BAKTIM AMA BULAMADIM BULMUŞ OLSAM ONUDA EKLERDİM
SAMSUNA ZENGİN ADAM LAZIM EGER ZENGİNİMİZ YOKDA YÜREGİ VAR SAMSUNLULUK VAR DİYOSANIZ BEN SEZGİN BAŞKAN KALSIN DERİM PARASI YOK AMA SAMSUNSPORU EN ZOR ZAMANINDA MİLLETİN ÇALDIGI PARALARI YADA BORÇLARI ÖDÜYO DAHA NE YAPSIN ADAM
MİLLETİN BAKANLARI VAR BİZİM BELEDİYE BAŞKANI Bİ DÖKÜM SAHASI VERMEDİ KULÜBE
ANTALYA BELEDİYESİ OTEL SEZONU AÇILDIGINDA ANTALYASPOR İÇİN SEZON BAGIŞI ALIYO BİZİM BELEDİYE FUARDAN ALINAN PARAYA EL KOYDU

merkez

Sezgin Gümüş Fanatiklerinin oldukca ağırlık kazandığı forumun şu günlerinde karşıt görüşlü Samsunsporlulara takınan tavırdan rahatsızlık duyduğumu belirterek yazıma başlamak istiyorum.

Burası Sezgin Gümüş taraftar sitesi değil,Samsunspor taraftar sitesidir.Sezgin Gümüş'ün icraatlarını ve hinterlandını yeterli bulmayanlar elbette yazacaklar,eleştirecekler ,neticede hepimiz Samsunsporluyuz....

Kimseden hiç bir beklentimiz olmadığı gibi sözümüzü sakınacak halimiz de yok.Dolayısı ile Büyük Samsunsporlu,hepimizden daha fazla bu takıma sevdalı Rahmetli Teoman Kardeşimin Aziz Hatırası adına forumdaki anti-demokratik zihniyetin bir an önce yerini herkesin fikrini rahatca söylediği ve birbirine saygıda kusur etmediği bir huzur ortamına dönüşmesini temenni ediyorum.

Bu konuda Sayın Admin'in de elinden geleni yaptığını da belirtmek istiyorum.

Kısa ve öz olarak konu hakkındaki görüşümü daha önce de söylediğim üzere yineliyorum.

Sn Sezgin Gümüş Devam etmek istiyorsa  Olağanüstü Kongreye giderek Genel kurulun kendisine Güven Oyu vermesini sağlamalı ya da aday olmak isteyenlerin yolunu açmalıdır.

Şu durumda önümüzdeki sene bizi daha kötü günlerin beklediğini söylemek kehanet olmaz ...

Lazoli

çakıroğlu, daumdan söz almismis. yok yaw? Dostum cincon bile getiremedi daumu senmi getircen.adama senin vereceginin 10 katini o kölnde aliyor. ayrica basarisiz bi hoca febe den sonra bi tikis tutturamadi sende onu getircen simdi. sorun bakalim taniyormu samsunsporu daum. aciklama yaparken birazcik gercekci ve real olun lütfen ne bu yaw?  >:(

veis

bu habere inanmak isterdim ama bianda geldi esdi gürledi gitdi.sonuçda yine böyle yokları oynamakdan benim korkum.sevgili hasselbaink olaya diger tarafdan bakalım bide tamam kongre kararı aldı ve onlarda bırakdı.daha sonra kimse aday olmazsa napacagız bunuda düşünmek lazım samsunspor nezaman çoklu kongreye gitmiş biz daha seçimlerde tek adaya oy vermesi için bile yeterli çogunlugu saglıyamıyorken.

oguz_5528

Bu haberi 2007 yazında bende okudum ve gerçekten çok sevindim,bu ropörtajdan sonra adam yok oldu,hiç 2007'den beri bu adamı yerel gazetelerimzde Samsunspor yorumu yaparken gördünüz mü?Hayır!!Lütfen yüksekten uçmayalım samimiyetine inanmayanlardanım.Futbol=Para olduğu bir dönemde bizi düzlüğe çıkarabilecek bir başkan'a ihtiyacımız var,Sezgin başkan böle giderse eldeki futbolcuları da kaçırtacak tek dileğim bu kadronun korunup,zor da olsa 5-6 takviye yapılması.

Kadir ÇELEBİ

Geçmişte olanları iyi analiz edelim fakat takılıp kalmayalım.. son çeklerin senetlere dönüştürülmesi olayı bize bir çok şeyin habercisi oldugunu göstermiştir.. aday çıkmazsa nolur diyoruz olucağı çıkmamış olması olur açıkcası en kotu tarafından bakmış olsamda olaya bunu içimde sindirmeye çalışırım sezgin gümüş yonetiminde daha onceki yonetimin art niyetini gormedik gordugumuz şey başarısızlık nedenleri tartışılır tartışılsada bize sonuç getirmez..

Kongre kararı alınması konusundaki goruslere katılıyorum..

misafir

sezgin gümüş kongre gitmeyip ne yapacak acaba. verdiği karşılıgı olmayan çekleri geri aldı.
seneye kalırsa acaba hangi futbolcu sezgin gümüşün çekine itibar eder .30 trılyon borcu olan külübün senedi (tabi hangi şartlarda futbolcular tarafaından kabul edildiği meçhul) futbolcular tarafarından kabul edılıyorsa kı bu senetlerınde o kadar temlık varken tahsıl edilmesi söz konusu değil çekleri geri iade edilen sezgın gümüş ve ekibi samsunspor külübünde İFLAS etmiş bir tüccar görüntüsündedir.
evet kesin kongre olmalı gerekıyorsa da kayyumda kalmalı yoksa kongre yapılmazsa sezgın gumus kalırsa ne transer yapılır bunun üstünede ne kadar genç varsa satılır.
tabıkı seneye sarkıtılan 3 mılyon ytl lık kulub senedi basgole temlık edılen bank asya liğie katılım parası bunlarda seneye epey handıkap demektır .

jean

isler karma karisik oldu abiler inslalah seneye dusmeyiz cikmaktan soz edemiyoz artik

erkan55

@ahk34

önümüzdeki muhtemel kongrede güner cakiroglu baskanliga aday olacak mi?

ss

baskan ceklerı aldı parayı kuyrugu kuretardı daha takarmı kongredır falan keyfıne gezsın artık