Samsunspor kongreye gitmiyor!!! "S.Gümüş Kongre tarihi Mart 2009'dur"

Başlatan MeL_55, 26 February 2008, 15:58:28

« önceki - sonraki »

celebi

o kasabın bu hafta sonu ne olacağı netlik kazanacak. acaba uçacak mı uçamayacak mı.onu bekliyorum.

veis

kongre zamanı felan degil şimdi

Pergani 55

Arkadaşlar merak ettigim bir şey var sayın başkanın 'Uzun vadeli projelerimiz var SAMSUNSPOR ölümsüzleşecek.' diyor bu ne projesiymiş böyle bilgisi olan var mı? yoksa proje falan hikaye mi

jean

para olsa demek istiyordur belkide

celebi

kongreden ziyade en azından para kaynakalrını harekete geçirmek gerekiyor ilk etapta bence.

ozkan17

Alıntı yapılan: Pergani 55 - 06 March 2008, 21:28:22
Arkadaşlar merak ettigim bir şey var sayın başkanın 'Uzun vadeli projelerimiz var SAMSUNSPOR ölümsüzleşecek.' diyor bu ne projesiymiş böyle bilgisi olan var mı? yoksa proje falan hikaye mi

evet pergani ben sana cevap vereyim.o proje falan hikaye degıl..ancak eski yonetımın pıslıklerını temızlemekden takımdakı ruhsuzlara para kaynagı saglamakdan yonetımın bu snee sonuna kadar o projelerle ugrasacak vakdi yok..eskı yonetımın pıslıklerını temızlemeye geldı sankı bu yonetım

berusa55

Gümüş istifayı düşünmüyor

Şimdiden gelecek sezonla ilgili projeler üzerinde çalıştığı öğrenilen Samsunspor Başkanı Sezgin Gümüş'ün Mayıs ayında yapılacak kongrede başkanlık için aday olacağı ifade edildi
ADAY OLACAK
Samsunspor Başkanı Sezgin Gümüş, yeni sezonla ilgili çalışmalara start verdi. Futbolcu ve taraftarların tepkilerine rağmen Kırmızı-Beyazlı ekibin Mayıs ayında yapılacak kongrede yeniden başkanlık için aday olacağı öğrenilen Gümüş'ün liste çalışmalarınıda hızlandırdığı açıklandı. Yakın çevresine takımı bırakmaya niyetinin olmadığını belirttiği öğrenildi.

LİSTE HAZIRLIKLARI
Gücünün yettiği kadarıyla başkanlık görevini sürdüreceği ifade edilen Başkan Gümüş'ün en kısa sürede başkanlık için adaylığını açıklayacağı da öğenilen bilgiler arasında. Samsunspor'u eski o şaşalı günlerine döndürmekte kararlı olan Kırmızı-Beyazlı ekibin Başkanı Sezgin Gümüş'ün seçim kampanyasını İstanbul'dan devam ettireceği açıklandı.

Kaynak: http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=2918

veis

ben diyorum ama anlatamıyorum ne sezgin başkan nede şafak abi gitmiyor ve kalıyorlar diye ama ah ah tolga ah...

veis

şimdi görmek istiyorum şu çoook sayıda olan adayları bakalım ne olucak.keşke çıksalarda seçim dahada renk kazansa.

Amsterdamli

Ben yonetimin kongre karari aldigini ne duydum nede okudum. Once resmi olarak kongre tarihi aciklamalari gerekir. Bu baslik acilali bir aydan fazla oldu ama ortada kongre karari felan yok.

cenkturgut

başkan adayı bulamayan  takımın yonetım kuruluna  paralı uye  nasıl bulacak.Bu baskanın artık  tekrar adaylıgını koyması kadarda sacma bırsey yok .Zaten sen futbolcuların gozunde  taraftarın gpzunde hukmunu yıtırmıssın.Yap kongreyı bırak baskanlıgı kulubun onunu ac.

tolga

26 March 2008, 19:45:35 #26 Son düzenlenme: 26 March 2008, 19:55:03 tolga
desenize personel 1 sene daha aç gezecek hangi futbolcuyla anlaşacak bu futbolcular hiç bir şekilde güvenmiyor yüzüne bakmıyor başkanın daha doğrusu futbolcuların yüzüne bakamıyor f3ederasyonda o kadar futbolcu alacağı var şimdi üstüne bu seneki futbolcu alacakları binecek en az sadece federasyona yatacak para 2 trilyon .400 milyon maaş veremeyen başkan bu parayı nasıl bulacak sezon sonu hangi futbolcuy karşısına alıpta  hangi yüzle oturacak portföy hazırmı çeklerin hesabını veremeden ne listesi hazırlayacak daha yazmaya kalksam çok şeyler var o yüzden çok zor çokkkkkkkkkk şehrin güvenini alamayan bir başkan ne den bırakmıyor anlayamadım gerçi biliyorum ama boş verrrrrrrrrr yine stadlar inleyecek parasız başkan diye yazık gerek yokki böyle şeylere ve ben çok iyi biliyorum ki başkana ist gurubundaki yöneciler  biz kaynak olarak 2 trilyon buluruz dediler buldukları para 40 milyar ya boşverin böyle saçma haberleride onun başkan olma gibi bir lüksü daha kalmadı malatya maçını konuşalım ha bide şu var 2 futbol şehidi verdiğimiz bugünde cenaze namazındada sayın başkanı görmek isterdim gözlerim aradı ama bulamadı arkadaş istanbuldaymış bugün çiçekle olmuyor bizzat iştirak edecekti ayıp

jean

destek bulursa yonetim kalsin tabiki niye biraksin adam

ss

yaa bu haberler cok eskı hala kongreden ses yok...
yukarıda yazan haberı okuyorumda yok bolu macından sorna flan yazıoyo kac hafta oldu bolu macı oynanalı bayat haber bu..

veis

Cenaze konusunda sana katılıyorum tolga bulunması gerekirdi.ama 40 milyar konusunda yanlışın var düzeltmek bana düşmez ama hayal kırıklıgına ugrayacaksın buna ençok ben sevinecegim.