Samsunspor kongreye gitmiyor!!! "S.Gümüş Kongre tarihi Mart 2009'dur"

Başlatan MeL_55, 26 February 2008, 15:58:28

« önceki - sonraki »

MeL_55

AlıntıKongre sinyali

Samsunspor Yönetim Kurulu´nun dün akşam gerçekleştirilen toplantısında önemli kararların alındığı ve bunların için de genel kurula gidilmesininde olduğu öğrenildi. Alınan kararların bugün düzenlenecek basın toplantısıyla kamuoyuna duyurulacağı ifade edildi.

ÖNEMLİ KARARLAR
Samsunspor Yönetim Kurulu, haftalık olağan toplantısını dün akşam yaptı. Kulüp binasında gerçekleştirilen ve Başkan Sezgin Gümüş´ün de katıldığı toplantıda ilk olarak kongre kararı alma konusunun görüşüldüğü öğrenildi. Yönetimin toplantıda kongre kararı aldığı da öğrenildi. Ardından ise yönetimin, üyelik aidatlarını ödemeyen yaklaşık 450 delegenin üyelikten düşürülmesine karar verdiği ifade edildi. Alınan kararların bugün basın toplantısıyla kamuoyuna duyurulacağı belirtildi 

AİDATINI ÖDEMEYEN YANDI
Ligin ikinci yarısında büyük bir çöküş yaşayan ve küme düşme hattında yer alan Samsunspor´da yönetim bu kötü gidişata son verebilmek için kolları sıvadı. Karşıyaka maçının değerlendirmesinin yapılmasının ardından toplantıda, bu hafta son deplasmanda oynanacak olan Boluspor karşılaşması için futbolculara ekstra prim verilmesininde görüşüldüğü öğrenildi. Öte yandan Teknik Direktör Orhan Kapucu´nunda futbolcularla ilgili hazırladığı raporu yönetime sunduğu belirtildi.

AlıntıSon umut Kapucu

Samsunspor, bu sezon ilk etapta Yücel İldiz ve Muhammet Dilaver ile çalıştı. İki hafta önce ise göreve bu sezonki üçüncü teknik adam Orhan Kapucu getirildi. Ancak, o da şimdilik Samsunspor´un derdine derman olamadı, kötü gidişata son veremedi

İKİ SEZONDA 7 HOCA
Samsunspor, geçen sezon olduğu gibi bu yılda teknik adam konusunda istikrarsız tablo çizdi. Süper Lig hedefiyle çıkılan yolda alınan kötü sonuçlarda beraberinde teknik adam kıyımını getirmiş ve Kırmızı-Beyazlı ekip, geçen sezonu Hasan Şengün, Levet Eriş, Mustafa Uğur ve Hakkı Bayrak ile tamamlamıştı. Bu sezonda durum hiç farklı değil şu anda. Samsunspor, sezona usta Teknik Direktör Yücel İldiz ile başladı.

KIYIM DEVAM ETTİ
Samsunspor, İldiz ile ligin ilk yarısında başarılı oldu. Ancak ikinci devrenin ilk haftasında alınan İstanbulspor yenilgisi sonrası İldiz, ekonomik sorunları gerekçe göstererek istifa etti. Daha sonra görevi İldiz´in yardımcılığını yapan, dört yıl peş peşe çalıştığı ligi çok iyi tanıyan ve genç yaşına rağmen tecrübesiyle ön plana çıkan Muhammet Dilaver aldı. Dilaver, göreve geldiğinde Samsunspor´un fikstür dezavantajı vardı.

KAYBEDEN SAMSUNSPOR OLUYOR

Önce Antalyaspor, Erciyesspor deplasmanlarında sonra ise içerde takım Kocaelispor´a da mağlup oldu. Bu mağlubiyetin akabinde o gece yaşananların ardından genç ama deneyimli teknik adam Muhammet Dilaver´le de yollar ayrıldı. Yönetim hemen Orhan Kapucu ile temasa geçti ve kısa sürede anlaşma sağlandı. Tam destek verilerek göreve getirilen Orhan Kapucu da Samsunspor´un derdine derman olamadı.

GERÇEKLER GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

Orduspor deplasmanında zor saha şartlarında alınan bir puan herkesi umutlandırdı ama Karşıyaka maçında gerçekler günyüzüne çıktı. Bu değişimde şu anda takıma olumlu yansımamış ve Samsunspor için tehlike çanları çalmaya devam ediyordu. Teknik adam konusunda ki istikrarsızlık takımın aldığı sonuçlara da yansıdı. Samsunspor, üst sıralara çıkma yerine küme düşme potasının içinde kendini buldu.

veis

çok sagol sezgin başkan öncelikle aidatlarını ödemeyenler zaten samsunspora üye olmamalılar.ayrıca samsunspor için herkes elini taşın altına koyarken niye delegeler uyur onuda anlamam samsunspora aşk başka bişey oturmakla olmuyor.ben herzaman seneye diyordum ama artık varım diyorummmm

samsunmania

Alıntı yapılan: veis - 26 February 2008, 18:33:25
çok sagol sezgin başkan öncelikle aidatlarını ödemeyenler zaten samsunspora üye olmamalılar.ayrıca samsunspor için herkes elini taşın altına koyarken niye delegeler uyur onuda anlamam samsunspora aşk başka bişey oturmakla olmuyor.ben herzaman seneye diyordum ama artık varım diyorummmm
Haklısın.Sabit olarak aidatlar ödense en azından transfer taksitlerinin bir kısmı ödenir. Ben de yaz tatilinde başvurumu yapacağım.

jean

allahim ya soyle zengin bir adam cikmayacakmi hic simdiki yoentime tesekkurler en zor donemde aldilar takimi

MeL_55

01 March 2008, 15:31:00 #4 Son düzenlenme: 01 March 2008, 15:36:37 MeL_55
AlıntıSamsunspor kongreye gidiyor

Kongre hazırlıkları yaptıklarını ifade eden Başkan Gümüş, "En kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayıp kongreye gideceğiz. Kongreye gitmemizin faydaları olacak. Ayrıca uzun vadede hayata geçirmeyi düşündüğümüz proje var. Bunu gerçekleştirdiğimiz taktirde Samsunspor ölümsüzleşecek " dedi

KONGRE ÇALIŞMASI YAPIYORUZ
Samsunspor Başkanı Sezgin Gümüş, çalışma içerisinde olduklarını ve çok yakın zamanda kongreye gideceklerini söyledi. İlk göreve geldikleri zaman yönetim kurulu listesini çok kısa sürede hazırladıklarını ifade eden Başkan Gümüş, "İlk dönemlerde her şey çok güzeldi. Kolej havası hakimdi. Ancak ekonomik kriz boy gösterdiği zaman bu durum değişti. Yeni bir kongre yapmamızın faydası olacak" dedi.

ŞEHİRLE BÜTÜNLEŞME BAŞARIYA BAĞLI
Projeler hazırladıklarını da kaydeden Başkan Gümüş, "Uzun vadede hayata geçirmeyi düşündüğümüz bir proje var. Bunu gerçekleştirdiğimiz taktirde Samsunspor ölümsüzleşecek" diye konuştu.Şehirle bütünleşmenin sportif başarıya bağlı olduğunu da söyleyen Başkan Gümüş,"Zaten sportif anlamda başarı sağlarsanız şehirleşme bütünleşme de kendiliğinden oluşur" diye konuştu.

körfez55

hayırlısı olsun belki de böylesi daha iyi olur.

Lazoli

kongreye gitse nolcak sanki? 30 sefer ertelenip ardindan sallama bi yönetim gelicek ve takim düsecek hep ayni senaryolar biz bu filimi maalesef daha önceleri cok gördük

jean

iki ayda zorla bir baskan bulduk kongreye gitsek ne olacak sanki

ozkan17

ne kongresi arkadaslar allah askına yaa..sankı bırını mı bulacagız baskanlık adayı ıcın

celebi

BENCE YÖNETİMDEN ZİYADE MAALESEF FUTBOLCULARIMIZDA RUH KALMAMIŞ .HELEKİ OYUNCULAR UYUNDAN ÇIKARKEN VE YENİK DURUMDAYKEN GÜLÜMSÜYOR YADA HOCASINA VER YANSIN EDİYORSA SIKINTI BURADA DEMEKTİR.

alaçamlý

adam demişya eşşeğin öldüğünemi yanarsın.millete laf  anlatmaya mı yanarsın.takım düşmüş adamlar kongre derdinde sen ilk önce takımını kurtar.

veis

takımda düzen yok feridun oyundan çıkıyor kaldıki çımaması lazım süper oynuyor orhan hocaya küfürleri sayıyor.caner efendi oyundan çıkınca direkt soyunma odasına gidiyor adam gibi oturup maçını seyret takım can derdinde ama caner efendide ne yine o ruh.işte budurumda yönetimin suçu ne.kongreye gidilmeside ayrı bir husus çünkü kongreyi yönetim güçlensin diye yapıyorlar.yönetimin tek hatası transferi zamanında yapamadılar.sms kampanyası ve şimdiki yardım kampanyası devre ararsı yapılmalıydı.çünkü biz nasıl yardım etdiysek ozamanda yardım eder ve enazından bir veya iki adam alınırdı.

Nuri Asan

S.Gümüş zamanında istifa etmişti,taraftar baskı kurarak görevde kalması sağlanmıştı acaba o zaman bıraksa daha mı hayırlı olurdu,kayyuma kalsamı,yoksa şimdi mi hayırlı olur anlamış değilim :(

tolga

herkes belki beni sezgin gümüş e art niyetli biri olrak değerlendirebilir  aslında kişiliğne kesinlikle ama yöneticiliğine herşey söylerim işi bilmeyen takımı bu haleere getiren tek sorumludur.ve acilen bırakması gerekir.samsunspor kendisinin güvenlik şirketi değildir samsunspor içerde ve dışarda yaşayan bütün samsunluların ortak sevdasıdır.ama bu bu sevdamızı göz göre göre  hergün eritmektedir. gerek yapmaya çalışıpta yapamadığı başkanlık vasfıyla gerekse yönetimine sahip çıkamama tarzıyla her hafta bir veya iki yönetici istifa  bir veya 2 futbolcu kadro dışı bu kadar tutarsız bir başkan olabilirmi herkes anladığı bildiği işi yapacak bilmiyorsa yapmayacak bu her işte böyledir.kaybeden kim ? SAMSUNSPOR  yazık değilmi bu şehre gönül veren bu insanlara

veis

son virajlara geldik ve yönetimin topçunun idarenin personelin yanındayız çünkü şuan ne kongre zamanı nede başka bişey zamanı artık samsunspora odaklandık ve tek derdimiz ligde kalmak oyüzden bu haberleri pek fazla kaale almıyorum ben.koyun can derdinde kasap uçmuş gidiyor.