Samsunspor kongreye gitmiyor!!! "S.Gümüş Kongre tarihi Mart 2009'dur"

Başlatan MeL_55, 26 February 2008, 15:58:28

« önceki - sonraki »

berusa55

27 March 2008, 00:28:52 #30 Son düzenlenme: 27 March 2008, 01:06:07 berusa55
Alıntı yapılan: ss - 27 March 2008, 00:07:36
yaa bu haberler cok eskı hala kongreden ses yok...
yukarıda yazan haberı okuyorumda yok bolu macından sorna flan yazıoyo kac hafta oldu bolu macı oynanalı bayat haber bu..

Arkadasım sana bayat haber olup olmadıgını soran oldu mu? Bugün eklenmiş haberi oku ve ona göre yorumunu yap lütfen!

Bugün Samsun yerel gazetesinde Sezgin Gümüs'ün devam edecegi yönündeki haber kaynagıyla beraber burda paylasıldı ve bu haberin en dogru baslıgı burasıdır. Her haber için her önüne gelen baslık acamaz. Eski acılmıs baslıklar takip edilir. Eger habere uygun baslık varsa yazı oraya eklenir. Yoksa yeni baslık acılır. Buna dikkat edelim!

İşte haber:
Alıntı

Gümüş istifayı düşünmüyor

Şimdiden gelecek sezonla ilgili projeler üzerinde çalıştığı öğrenilen Samsunspor Başkanı Sezgin Gümüş'ün Mayıs ayında yapılacak kongrede başkanlık için aday olacağı ifade edildi
ADAY OLACAK
Samsunspor Başkanı Sezgin Gümüş, yeni sezonla ilgili çalışmalara start verdi. Futbolcu ve taraftarların tepkilerine rağmen Kırmızı-Beyazlı ekibin Mayıs ayında yapılacak kongrede yeniden başkanlık için aday olacağı öğrenilen Gümüş'ün liste çalışmalarınıda hızlandırdığı açıklandı. Yakın çevresine takımı bırakmaya niyetinin olmadığını belirttiği öğrenildi.

LİSTE HAZIRLIKLARI
Gücünün yettiği kadarıyla başkanlık görevini sürdüreceği ifade edilen Başkan Gümüş'ün en kısa sürede başkanlık için adaylığını açıklayacağı da öğenilen bilgiler arasında. Samsunspor'u eski o şaşalı günlerine döndürmekte kararlı olan Kırmızı-Beyazlı ekibin Başkanı Sezgin Gümüş'ün seçim kampanyasını İstanbul'dan devam ettireceği açıklandı.

Kaynak: http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=2918

tolga

Kulübün finans durumu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özer, Tarım Kredi ve Artvin Hopaspor maçlarının 19 bin 885 YTL olan prim ödemesi ile diğer prim ödemelerinin yapıldığını söyledi. Özer, futbolculara ayrıca peşinat olarak toplam 188 bin YTL ödeme yapıldığını belirterek, "Kalan 200 bin YTL'de Nisan ayı itibariyle ödenecek. Maddi sıkıntılarımızı azalttığımız kanaatindeyim. Bu konuda, Tokat halkına, taraftarımıza maddi desteklerinden dolayı kulübümüz adına teşekkür ediyorum. Yeni yönetim kurulumuz maddi olarak kulübe yaklaşık 250 bin ila 350 bin YTL arasında bağış yapılmasını planlandı" dedi

helal olsun tokatspora bir tokat kadar olamıyoruz adamlar bütçeleri oranında verebileceği rakamları veriyorlar sonuç ortada ve destek gördüğünüz gibi demekki güvenilir insanla topluluğu var tokatta helal olsun bizde kampanya yaptık hayali 100 milyar ve hayali 50 milyar gerçek olan 3 milyar küsür taraftar bağışı daha bu başkan neden bahsediyor Allah aşkına hemen toplayacak eşyalarını bizleri takımımızla başbaşa bırakacak gidecek yoksa sakın adaylıktan bahsetmesin rezil olmasınada vicdanım el vermez aç başkan istemiyoruz gerçek bu.
sevgili veis benim verdiğim rakam aşağı yukarı doğudur kardeşim şunuda söyleyebilirim o grubun içinde murat imzayı ayrı bir kenara koyuyorum delikanlı adam helal olsun

Kadir ÇELEBİ

27 March 2008, 14:50:05 #32 Son düzenlenme: 27 March 2008, 14:55:56 SamsunSpor_34
Alıntı yapılan: tolga - 27 March 2008, 07:58:39

helal olsun tokatspora bir tokat kadar olamıyoruz adamlar bütçeleri oranında verebileceği rakamları veriyorlar sonuç ortada ve destek gördüğünüz gibi demekki güvenilir insanla topluluğu var tokatta helal olsun bizde kampanya yaptık hayali 100 milyar ve hayali 50 milyar gerçek olan 3 milyar küsür taraftar bağışı daha bu başkan neden bahsediyor

bundan bahseden baskan degil sensin sehirin sahip cıkmıyorsa soz verenler sozunde durmuyorsa baskan ne yapabilir guven sorunu diyosun evet var tabiki ama bu yonetime degil geçmişten gelen bir sıkıntıdır bu sizi takımla bas basa bıraksa ne yapıcaksın bize sikayetlerinle degil projelerinle onerilerinle yapabilecegin seylerle gelde gorelim... hep elestiri hep elestiri baska birşey yaptıgın yok... bi yerden birşeyler duymaya gor bunu nasıl baskana mal ederim bunun peşindesin..

tolga

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 27 March 2008, 14:50:05
bundan bahseden baskan degil sensin sehirin sahip cıkmıyorsa soz verenler sozunde durmuyorsa baskan ne yapabilir guven sorunu diyosun evet var tabiki ama bu yonetime degil geçmişten gelen bir sıkıntıdır bu sizi takımla bas basa bıraksa ne yapıcaksın bize sikayetlerinle degil projelerinle onerilerinle yapabilecegin seylerle gelde gorelim... hep elestiri hep elestiri baska birşey yaptıgın yok... bi yerden birşeyler duymaya gor bunu nasıl baskana mal ederim bunun peşindesin..

Denizlispor'da maddi kriz yüzünden futbolcuların idmanları boykot etmesini şoku devam ederken, bir şok gelişme daha yaşandı.. "Sözümün dinlenmediği yerde görev yapmam" diyen başkan Ali İpek istifa kararı aldığını açıkladı..helal  ve örnek olsun bazılarına

projelerden bahsediyorsun bu forumlardan çok proje üreten yöneticimiz vardı daha sezon başından beri onların hangi projesi gerçekleşti fikir olarak önce onlar koyacak bakacaz ayrıca kulübün arabalarını satmak hangi projeye göre oluyor ve en son gelişme  ise SAMSUNSPORA ait tekkeköydeki arsanında  satılacağı duyumları geldi yazık ya bu proeje değil resmen kulübü n mal varlığını satmaktır yakınnda korkuyorum şehrin en güzel yeri olan tesislerimizide satarlar bu konun peşindeyim bir yanlış varsa umarım döner sevgili başkan başkanın yanında bu konuyla ilgili bir avukatımızda var aman yanşıl yapmasınlar rica ediyorum sakın ha

veis

verdigin veriler dogru tolga ama tokat ve denizliden bizene dimi.parasız başkan istenmiyormuş ya millet , adam boy boy bagıra bagıra samsunspor şuan benim paramla ayakda dedi niye senden başka karşı çıkan olmadı.çünkü karşı çıkacak insanın samsunspora yardımı olmalı diye düşünüyorum.neyse tartışmadan uzak bırakdıgı için sayın başkana tekrar teşekkürler enazından ben varım dedi.sıra sizde gösterin bakalım adaylarınızı az zaman var dimi.ayrıca tekke veya havza farketmez düzlüge çıkma anlamında satılmalı tabiki arsalar neyapalım pirinç ekip para gelsin diyemi bekliyelim.yeni gelecek olsada farklı başkan olsada satılmalı bence arsalar.

ultra55

28 March 2008, 01:24:02 #35 Son düzenlenme: 28 March 2008, 01:28:37 ultra55
tolga efendi Samsunspor başkanına arkadaş diyecek kadar küstah olma.Bu sitede yazdığın yazıları okuyorum da varın yoğun Sezgin başkan ve yönetim.İdrak yollarında sorun var galiba senin.Sana bu sitedeki arkadaşların çoğunluğu kaç defadır bir soru soruyor ve cevaplamanı bekliyor.Hadi bizde seninle diyoruz ki bu yönetim gitsin parası olanlar gelsin.Bir iki tane örnek versene bize yönetime gelecek paralı birilerinden ya da başkan olmayı isteyecek aday(lardan).
Sezon başı elli defa kongre oldu o zaman kimse çıkmadı şimdimi çıkacak.Biz bilmiyoruz ve olduğunu da sanmıyoruz.Eğer yedek oyuncun yoksa oyundan futbolcu çıkartamazsın.Şimdi söyle bakalım bize varmı bildiğin birileri ya da önerdiğin birileri.Var da yoksa söylemeyemi çekiniyorsun.Artık ben kendi adıma şunu düşünüyorum senin bu yorumların karşısında.Sen ya kulüp içinden biri idin bu yönetim seni dışarda bıraktı ya da bu yönetim yüzünden çıkarlarına uygun bir zemin bulamamış birisin veya da başkan olmaya niyetli olupta delikanlı gibi çıkıp söyleyemeyen birilerinin adına yazıyorsun.Ya bunlara cevap ver ya da artık bizi malum konuların üzerinde aynı yorumlarını yaparak bezdirmekten vazgeç.
Haa bi de sen böyle devam ettikce yokluklar içinde destek görmeden varlarını yoklarını ortaya koyan ve almaya kimsenin cesaret edemediği 30 trilyon borçlu kulübü alan bu insanlara daha çok destek veriyorum.

tolga

samsunsporda başkanmı var olsa bile işçisinin alın terini veremeyen çalıştırdığı adamın parasını veremeyen mahalletavrı misali  konuşmalarla çalıştırdığı insanı tehtit eden bir başkana saygı duyulmaz .Samsunspor bu başkanla gittikçede küçülecektir 3-4 hafta sonra hep beraber  bakacaz her zaman söylüyorum bundan kötüsü de olmaz ben kulüp ,içinde değilim çalışan de değilim ama bir o kadar yakınım delikanlılığı senden öğrenmiyecez sevgili kardeşim ultra 55 bende merak ediyorum geçen sezon veya ondan önce ki yönetimlere neden bukadar destek vermediniz işini insan gibi yapan çalıştırdığı adamın alın terini veren öyle 6-7 ay insanları aç bırakmayan çalışan bile arkasından konuşuyorsa çalışanın bile başkana saygısı kalmamışsa  şapkayı alacak önüne düşünecek bu zaman kadar olan yönetimler kulübün kaşığını bile satmammış maşallah sevgili başkan sıradan gidiyo bekleyip görecez samsunspor  samsunlularınmı sezgin gümüşünmü  gün doğmadan neler doğar

veis

bundan önceki diye sormuşsun ultraya ama ben cevap vereyim yusuf ziyaya mı adnan ölmezemi kime destek verecekdi.temcit pilavı gibi dönüyorsun tolga etrafında bu samsunun kaderi halkı duyarsız ismail başkanada yardım yapılmadı adam daraldı ve gitdi aynı şekilde sezgin başkanda yardım alamıyor.sezgin başkanın seneye varım dememsi inan seni etkilemiş msj larından anlaşılıyor ama olsun unutma iyiler bir gün mutlaka kazanır samsunspor gibi.ve son söz kim olursa olsun samsunspora yardımcı olucak kişiler gelsin şu mayıs adayları görelim hangisi hayırlısıysa o gelsin ama bişey unutulmasın sezgin gümüşden başka aday çıkmayacak.

Alemci İsmail

Çalışanın hakkını alın teri kurumadan verin diyen peygamberimizi bir kez daha saygı,rahmet ve şefaatle anıyorum.
Sezgin başkanımızı bu konuda eleştirebilirim ama birileride çıksın artık takımı sahiplensin.
İsmail Uyanık başkanımı özlüyorum,Boluda söylemesine rağmen ben hala önümüz 1-2 yıl içinde tekrar takımımın başına geleceğine inanıyorum.

jean

sahip cikmayan olmayinca adamda hakli cebindne nereye kadar

US

samsun spora sahip cıkan yok jean haklısın ...

sahip cıkan olsa bu yonetim herseyi yapcak da sahip cıkan yok

yusuf celebi

Sezgin Gümüş, kendisine güvenen, parası olan ve Samsunspor'un ağırlığını taşıyabilecek bir başkan adayı çıktığı takdirde, Olaganüstü genel Kurul kararı alabileceklerini söylemiş....

"Samsunspor'un Genel Kurul tarihi Mart 2009'dur demiş....

...........................................................................

Samsunspor çok çalkantılı bir dönemden geçmektedir.

Kongre tarihi en kısa süre içinde açıklanmassa Samsunspor "buhranlı" döneme girecektir.

Samsunspor takımı kritik bölgeden uzak olduğu için sezon sonunu beklemeden rahatlıkla kongre yapma durumu varken hemen kogreye gitmek en mantıklı yol olsa gerek.

Mart 2009 kongre tarihi deyip Samsunspor'u "buhrana" sürüklemenin hiç bir anlamı yok.
Bu yönetime çok büyük oranda güven duyulmamaktadır ve bu güvensizlik çok ciddi sorunlara dönüşmeden birazcık içlerinde Samsunspor sevgisi varsa daha kötü faturalar ödetmeden "gelme ve gitme" zamanını iyi hesap edip gereğini yapmak Samsunspor'a yapılacak en büyük hizmettir.

Temennimiz ve bütün çabalarımız bu yönetimin başarılı olması içindi fakat görüldiki bu işi yürütememişlerdir,dolayısıyla kıvamında bırakmak daha fazla diretmemek en sağlıklısı olsa gerek.

Mevcut yönetimlerin gelecek yönetimlerle ilgili "şartlar ortaya koyma"gibi bir lüksü olamaz,üstelik Samsuspor camiasının büyük çoğunluğu tarafından istenmeyen durumuna düşmüş kişilerin böyle bir lüksü hiç olamaz.

Açıkça görülmektedirki Lig biter bitmez Samsunspor çok ciddi sıkıntı ve kaos yaşamaya başlayacaktır, bu sıkıntılardan ve kaosu en aza indirmek ancak yeni oluşacak yönetimle mümkün olabilecektir.

Bu yönetimi zor bulduk diye düşünüp sessiz kalanlar yarın bu sessizliğinizin faturası çok ağır ödeme durumuyla karşılaşabiliriz.

Samsunspor camiasına rağmen inatla yönetime devam kararı almak ve koskoca sezonu bitirebilmek doğrusu bana pek akılcı gelmiyor.

Daha kötü durumlara düşmeden yönetim kongre kararı almalı ve yeni geleceklere "geleceksen böyle gel" tarzında tavır yerine gelecek olanlara yol açmak ve yardımcı olmak gerçek Samsunspor'luluktur.

Samsunspor camiası içinde kulübü yönetecek kişi ve kişilerin varlığı bilinmelidir ancak kenti yönetenlerin adayları belirleme ve destek noktasında strateji hatası veya başka düşüncelerle yaklaşım göstermeleri göstermiştirki Samsunspor'u bulunduğu çıkmazdan çıkaramamıştır dolayısıyla yeni kongrede daha sağlıklı bakış açıları sergilemek onlardan beklentimiz olacaktır.

Umutlu olalım ve başka alternatif yok düşüncesindende sıyrılalım,umutsuzluk bizleri yanlışlara sürüklüyor bu yanlışı farkedelim.

Buradan yönetime ve taraftarımıza sesleniyorum kaos ve buhran kapıda gelin bu kaosa ve buhrana neden olmayalım üzerimize düşen ne ise onu yapalım..."Samsunspor için".

Sadece Samsunspor

Yav yönetimde adam kalmamış hiçbirinden 5 kuruş para çıkmıyor bizim başkan kongre 2009'un mart ı nda diyor , neye güveniyor bu adam

aydın uzun

bazen diyorlarya susmak ne güzel cevaptır diye.ama bugün susmak için iyi birgün değil.yönetim de yönetim dedik.alsana yönetim diyorlar şimdi.gelelim ne yaptıklarına.gençleri satmakdan başka.borç ödemediler.artık herkes haddini bilecek.samsunspor sahipsiz diye bu kadarda olmaz ya ayıp.

veis

ama açık kapı bırakılmış yani birisi ben adayım derse kongre olucak.inşallah aday çıkarda kongreye gidilir olayın diger yönüne bakalım olaki kimse aday olmazsa bu takıma naparız.