Bank Asya 1.Lig 30.Hafta | Kartalspor - Samsunspor'umuz: 3-3

Başlatan MeL_55, 06 April 2008, 16:09:14

« önceki - sonraki »

**KaR6**

Öncelikle bir maç izlenmeden bu kadar guzel yorumlanabilir.. samsuni abimi tebrik ediyorum.. Bu maç Orhan Hocanın hatasından kaybedilmiştir.. Zaferi oyundan cıkarmak tam bir rezaletti.. hele turguta 90 dk dayanmak tam bir cinayet! elimizde ki maçı göstere göstere verdik yaa.. 3-0 dan sonra kartal spora mac burda bitsin deselerdi seve seve kabul ederlerdi fark yememek için.. kazansak öyle guzel bir yazı yazıaktım buraya hersey cok guzeldi.. ama o son 30 dk daki futboldan sonra içimden hiçbirşey gelmiyo gelmiyo kusura bakmayın.. bu macın bana tek kazandırdıgı kaliteli insanlarla tanısmak oldu, biraz sonra da buyuk taraftarımızın ve mactan bikaç anın resimlerini paylaşıcam, görmek isteyen olur belki..

kusura bakma samsuni abi, maç yazısı için söz vermiştim ama hiç içimden gelmiyo..

veis

Alıntı yapılan: **KaR6** - 13 April 2008, 17:51:17
maçtan şimdi geldim.. maç öncesi ve anına ait bi kaç resmi ve yorumlarımı daha sonra yapıcam cunku sinirden ve yorgunluktan çatlıyo başım.. öncelik verdiğim bikaç şey var, nce onları yazayım..
beni istanbul grubuyla bulusturan kuzey55 abime,
yogun programına ragmen zahmet edip gelip bizi alan çelebi abime,
misafirperverliğinden ve her turlu sorunumuzla ilgilenen veis abime,
Samsunsporlulugundan gurur duyulacak sekilde takımına seven ve tanısmaktan cok memnun oldugum ahmet55 arkadaşıma ve
bizi maça götüren recep abimize tesekkuru borç bilirim..
sizler sayesinde Samsunsporlulugun bir yaşam şekli oldugunu bir kez daha gördum.. hepsiyle tanısmak benim için ayrı ayrı gururdur, umarım bundan sonra daha sık gorusme imkanımız olur.. tekrar tesekkur ederim..

senin gibi degerli bi arkadaşı aramızda görmekden biz onur duyduk.budaha başlangıç daha nice maçlarda toplantılarda ve halısaha maçlarında buluşacagız kardeşim.

veis

istanbul grubu olarak yapılması gereken herşeyi yapan arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.

edmontdante

Alıntı yapılan: **KaR6** - 13 April 2008, 18:51:05
Öncelikle bir maç izlenmeden bu kadar guzel yorumlanabilir.. samsuni abimi tebrik ediyorum.. Bu maç Orhan Hocanın hatasından kaybedilmiştir.. Zaferi oyundan cıkarmak tam bir rezaletti.. hele turguta 90 dk dayanmak tam bir cinayet! elimizde ki maçı göstere göstere verdik yaa.. 3-0 dan sonra kartal spora mac burda bitsin deselerdi seve seve kabul ederlerdi fark yememek için.. kazansak öyle guzel bir yazı yazıaktım buraya hersey cok guzeldi.. ama o son 30 dk daki futboldan sonra içimden hiçbirşey gelmiyo gelmiyo kusura bakmayın.. bu macın bana tek kazandırdıgı kaliteli insanlarla tanısmak oldu, biraz sonra da buyuk taraftarımızın ve mactan bikaç anın resimlerini paylaşıcam, görmek isteyen olur belki..

kusura bakma samsuni abi, maç yazısı için söz vermiştim ama hiç içimden gelmiyo..

Kardeşim ,resimler için teşekkürler.Hepimizin kursağında kaldı gerçekten.HERŞEYE RAĞMEN BİR SEVDADIR SAMSUNSPOR

SaMsUnSpOr 55

Sempatik Bengülü

13 April 2008, 20:11:45 #457 Son düzenlenme: 13 April 2008, 20:16:43 sempatik bengülü

fotoları abimden çaldım bu arada abime tşk ederim  basın gibi resimleri çekmiş  :D :D ;D

SaMsUnSpOr 55

maçta hep çekirdekçiler vardı bağırın dedik aldırmadılar bile

**KaR6**

Alıntı yapılan: veis - 13 April 2008, 19:53:02
senin gibi degerli bi arkadaşı aramızda görmekden biz onur duyduk.budaha başlangıç daha nice maçlarda toplantılarda ve halısaha maçlarında buluşacagız kardeşim.

esatgfurullah abicim, o onur bana ait.. sınavlarım biter bitmez ilk maça yanınızdayım inşallah abicim..

Alıntı yapılan: edmontdante - 13 April 2008, 20:09:07
Kardeşim ,resimler için teşekkürler.Hepimizin kursağında kaldı gerçekten.HERŞEYE RAĞMEN BİR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Bir sevdadır ama bizimki kara sevda oldu artık abicim, şu maçı izlemediğiniz için emin olun şanslısınız.. ömrümün 10 yılını yediler vallahi de billahi de..

HoliganSamSunLu

yazık oldu bu maçböyle bitmemeliydi keşke 3-0 olmadan yenilse idik :(

edmontdante

Sempatik,güzel resimlerin için teşekkür ederiz ama sanki Recep'e biraz torpil var gibi : ))

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: edmontdante - 13 April 2008, 20:16:24
Sempatik,güzel resimlerin için teşekkür ederiz ama sanki Recep'e biraz torpil var gibi : ))

kendisi çekmediki zaten fotografları sadece o koydu 2. HoliganSamSunLu   çekti 1.sini  recep çekti

edmontdante

Alıntı yapılan: 16 SS 1965 - 13 April 2008, 20:18:17
kendisi çekmediki zaten fotografları sadece o koydu ilk resmi HoliganSamSunLu   çekti 2.sini  recep çekti

Haklısın resimlerin altında yazıyormuş zaten .Farketmemişim

SaMsUnSpOr 55

kartalsporda oynayan 55 numaralı levent adamı çağırdık ama maç sonundaki hareketi bizi hayal kırıklığına uğrattı 

buda kartalsporlu bi taraftarın sitesindeki yorumu

AlıntıLevent sağ bekte adeta döküldü, tek olumlu hareketi maç sonuna doğru celile yaptığı fauldü...