Bank Asya 1.Lig 30.Hafta | Kartalspor - Samsunspor'umuz: 3-3

Başlatan MeL_55, 06 April 2008, 16:09:14

« önceki - sonraki »

alperenrize

bugun rizesporun kasımpaşa ıle oynayacagı macı ızlemek uzere kasımpaşaya gitmek uzere bahcelıevlerden yola cıktım e-5 karayolu ıncırlı mevkıında kartalspor macına gıtmek ıcın bekleyen samsunsporlu kardeşlerimizi gordum ve muhabbet etme imkanımız oldu
2.ligde bile vefasını gösteren ve takımına sahıp cıkan kardeşlerimi tebrık edıyorum
dilerım samsunspor en kısa zamanda super lıge yukselır

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: 16 SS 1965 - 13 April 2008, 20:25:21
kartalsporda oynayan 55 numaralı levent adamı çağırdık ama maç sonundaki hareketi bizi hayal kırıklığına uğrattı 

buda kartalsporlu bi taraftarın sitesindeki yorumu

bunun üzerine bu karadr durmaya gerek yok her zaman oluyor bu tür olaylar sen 3-0 dan maç ver levente küfret olacak işmi

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: alperenrize - 13 April 2008, 20:27:27
bugun rizesporun kasımpaşa ıle oynayacagı macı ızlemek uzere kasımpaşaya gitmek uzere bahcelıevlerden yola cıktım e-5 karayolu ıncırlı mevkıında kartalspor macına gıtmek ıcın bekleyen samsunsporlu kardeşlerimizi gordum ve muhabbet etme imkanımız oldu
2.ligde bile vefasını gösteren ve takımına sahıp cıkan kardeşlerimi tebrık edıyorum
dilerım samsunspor en kısa zamanda super lıge yukselır

güzel dileklerin için sağol

[/quote]

veis

levent orada pek aman bişey yapmadı faul dü sinirlerin gerilmesi 55 numara ve samsunlu olmasından kaynaklandı.ama bizim samsunsporlu taraftarlarımız bunun için bile kavga etdi.

south_london

maca 20 dakika kala stada gelebildik.geldigimizde tribunun cogu doluydu.samsundan 3 otobus gelmisti.bursadan gelenler vardi.kartal taraftarindan fazla samsun taraftari vardi diyebiliriz.ama tribun kalabaliga gore guzel degildi.bunda havanin asiri bunaltici olmasinin payi buyuktu.ama benim gibi bircok arkadasimin hic bagirasi gelmedi kenarda mac izledik ama sahaya cok mudahelede bulunduk. :)
ben takima kizamiyorum acikcasi hem cok genc bir takim hemde ne kosullarda mucadele ettiklerini hepimiz biliyoruz.celil icin soylenicek birsey yok o cokdan samsunspor tarihinde yerini  en ustlerden aldi.zaten ilk yaridada takimi nasil oynattigini gorduk.sercanda sakatlanmasina ragmen takiminin atagini kesmemek icin kendini yere atmadan o halde mucadele etti.insallah bu cocuklari seneye elimizde tutabiliriz.hocanin yaptigi degisiklikleri yuzunden sonucun bu oldugunu dusunuyorum.orta sahayi oldurdu degisikliklerle.golleride yedik dogal olarak.ama dedigim gibi gercekten cok saglam genc oyuncularimiz var ama kongreye gidilmezse hicbir oyuncunun bu takimda kalacagini zannetmiyorum...

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: edmontdante - 13 April 2008, 20:16:24
Sempatik,güzel resimlerin için teşekkür ederiz ama sanki Recep'e biraz torpil var gibi : ))

rica ederim ama fotoğrafları abim çekti.bende ondan kısacası çaldım ;D artık diğer resimleride kendisi koyar

Recep

ya arkadaş yenilirsin tamam ölümüne peşindeyim
berabere kalırsın hiç bir sözüm olamaz ama 3-0 da 3-3 nasıl olur
bir futbolcu her zaman iyi olamaz amenna ama turgut 2. yarı tel tel döküldü
be orhan hocam bunu nasıl göremedin
hala kendime gelemedim

veis

takma be abi bu takım orduyada böyle yapıyordu azdaha 7-7 bitecekdi.

Recep

üzüldüm gerçekten
kurt kocayınca köpeklere maskara olurmuş bizi elaleme maskara etmeye ne hakları vardı
iyi ki celili var bu takımda yoksa halimiz perişan dı
kusura bakmayın erken çıktım 3-3 ten sonra kalbim 4. gole dayanamazdı
adamlar akın akın üstümüze geliyordu
HEP DESTEK TAM DESTEK

GençKozluklu

Arkadaşlar 10-0 lık maça berabere kaldı. Üzülmemek elde değil. Ancak sağlık olsun demekten başka bir şey gelmez elimizden. hanım taraftarımızın çokluğu dikkat çekti. Tiribünler resmen bizi almadı. Adeta izdiham odlu.
Celil süperdi. Hem oyun hem hırs. Ah Turgut ah atsan fark olacaktı ama olmadı.
sağlık olsun diyelim artık.

bahcelievler

Yukarıda yazılanları okudum Gercekten doğru Her maç böyle aslında organize olup hem hep bir agızdan tezahhürat yapmak ki bence cok etkili Biz tam anlamıyla organize olamadık Güçlü bir taraftar sesi Gercekten duyamadım o kalabalıga yakışmadı Birde kavgadan uzak durmak gerekir Nerdeyse Kavga etmek için gözünün üzerinde kaş var diyecegiz Biraz daha agır başlı olup hoşgörülü yaklaşsak birbirimize sahip olsak omuz versek gercekten  Hem daha güçlü olur hemde Birbirimizin kıymetini Degerini biliriz Cünki hepimiz SAMSUNLUYUZ SAMSUNSPORLUYUZ Trübünlere Takımımıza destek Olmaya gidiyoruz Birbirimizi Kırmaya Sldırmaya degil Bircok Maçta görüyorum Gercekten üzmüştür Bu olaylar beni Umarım ilerde organize olur Sağlam Dururuz..

HoliganSamSunLu

Kartal Maçında Takımıza Destek Veren Bayan Arkadaşlarımıza Teşekkür ederiz....

ozkan17

vay bee seyırcıye yazık..ayrıca zaten her mac bole olmuormu seyırcı var ses yok..samsun taraftarının kaderı bu

HoliganSamSunLu

Fotolar Derya Tarafından Gönderilmiştir Kendisine Teşekkür ediyoruz...

bengülü