Bank Asya 1.Lig 30.Hafta | Kartalspor - Samsunspor'umuz: 3-3

Başlatan MeL_55, 06 April 2008, 16:09:14

« önceki - sonraki »

maviay55

bayimm kardeşim hala şansımız varmı diosun sen şimdi bu skordan sonra!!

yeni üyesin ona veriorum  >:(

yaman55

edmontdante

Meydandaki otoparktan arabayı alırken civardaki iddaa bayinde maça baktım 3-0 dı  56 LARA geldim maç 3-3 olmuş bu ne biçim iş ya.Tüm hevesimiz kursağımızda kaldı

Cagdas Ünver

su celil gibi 4 tane gercek SAMSUNSPORLU futbolcumuz olsa is tamamdi

CeLiL_55

Alıntı yapılan: bayimm - 13 April 2008, 16:09:19
diyarbakırsporun oynacağı 4 maç çok zor ve şansı az.ordu farkı açtı zaten.şans,erciyesin kaybedeceği puanlar olmalı.samsunspor mücadeleyi bırakmamalı.karamsar olmamalı takım.  bunu takıma anlatacak olan da antrenör ve yöneticiler.
Birader ne saçmalıyosun sen bu saatten sonra ALLAH aşkına ya milletin sinirini bozma playoffmu kaldı hala

bayimm

arkadaşlar puan durumunu rakiplerin fikstrünü bir inceleyin lütfen.3-0 dan sonra maçı vermek çok büyük hata.fakat baştaki skoru yakaladık.demek ki futbolcular bu isteği,hırsı yansıtabiliyor.ben takıma güveniyorum.hepimiz güvenmeliyiz!

ozkan17

dur bakalım bizim degl teknık ekıbın ve sahadakı ıskeletı olusturan oyuncular ne dusunuyor o onemlı bu durumla ılıglı..

maviay55

yok biz takımımıza hep güvendik destek çıktık..demek ki yolumuz buraya kadarmış...gayretleri için saolsunlar hepsini kutluyorum ama 3-0 dan playooff için savaşan bi takım maçı 3-3 e getirmez getittirmez..

seneye diorum abicim napalım yol buraya kadar umutlar buraya kadar...
İNADINA SAMSUNSPORLUYUZ..

Sempatik Bengülü

sinirlerim alt üst oldu.bu nasıl iş ya 3-0'dan 3-3 fazla bişeyde demek istemiyorum
sevincimiz kursağımızda kaldı hepsi bu >:(

bayimm

evet,konu orda düğümleniyor zaten.onlar bunu hissedemezlerse zaten hiç bir şey olmaz.en azından giresun maçında taraftar başarıyı ne kadar istediğini tekrar anlatmalı takıma.

CeLiL_55

Seneye Herşey daha kötü olucak büyük ihtimalle Takımın Yarısı Yolcu Transfer Yapıcak Para yok ne olucak bakalım bu gidişle koskoca Samsunda zengin bi adam aday yok allah belanızı..

maviay55

sizler oylarınızı dikkatli verseydiniz o zengin adamlar baştakiler samsunun markasına samsunspora sahip çıkabilirlerdi...

Sadece Samsunspor

eskişehiri elimizden kaçırdık kartalıda elimizden kaçırdık bu 2 maçı alsaydık şuan resmen potadaydık yaw  :'(

samsun155

Alıntı yapılan: ölümüne 55 - 13 April 2008, 15:54:46
3-0 dan maçı 3-3 e getiriyosan sen takım falan değilsin.amatörler yapmıyo yaptığınızı yaa >:(
[/quotan3 gol atmakta mesele.yanlışım varsa düzeltin ama e]

55__Gurbet__55

arkadaslar biz 2inci lige kendimizi alistiralim cünkü daha coooooooook kaliriz burda hata düsmesek abi yok bizden bisey olmaz olamaz bidaki senede degil ondan sonrakide degil belki 10 sene sonra cikariz