Bank Asya 1.Lig 30.Hafta | Kartalspor - Samsunspor'umuz: 3-3

Başlatan MeL_55, 06 April 2008, 16:09:14

« önceki - sonraki »

yaman55

maviay55

biz burda klavyelerimizin başında bu siniri yaşıosak..stadda olan kardeşlerimizi düşünemiorum şu an yıkasım gelio heryeri yok böle bi olay yaa

Cagdas Ünver

Alıntı yapılan: piskopat samsunsporlu - 13 April 2008, 15:59:34
mac sonu aciklamalir cok merka ediyom iyi oynadik ama olmadi ne yapalim gol oldu planlarimiz alt üst oldu falan

klasik aciklamalar gelir yine.

HUKUKÇU

Bu skordan sonra burnuma kötü kokular gelmeye başladı 70 den sonra takımın 3 tane goy yemesi hiç normal değil

55__Gurbet__55

yaw destekle ne alakasi var 2500 tarafta orda daha kac kisi gelecek

ozkan17

napalım beyler yaa biz mi yonetim olusturup başa gelelim anlamıyorum ben bizim takımı ya..kapasite var ıstese bızımkıler sampıyonluga oynarız su sacmasalak ligde ya..adamlar kartala 45dakkada 3 tane cakıp ıkıncı yarı macı 3-3e getırıyolar gollerde malum..hata hata hata..off yaa delırcem yaa delırcemm..biz her hafta para toplayıp takıma prim verelım he nerdesiniz..delırcem yaa

dr_ahmet

bu takım insanı kanser eder
hafta sonunu piç eder
hele önünde ciddi bir sınav varsa ve konsantre olman gerkiyorsa
ebeni s...
ama suçlu onlar değil benim ben...

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: yaman55 - 13 April 2008, 15:59:51
neyse stresten kurtulduk artık herşey seneye

yok abi bidaki sene bisey olmaz bunlardan yok yok yok biz 2 lige alisalim cünkü daha cok kaliriz burda celilin dedegi gibi ikl senede geri cikamiyorsan 10 sene kalirsin

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: dr_ahmet - 13 April 2008, 16:01:49
bu takım insanı kanser eder
hafta sonunu p.. eder
hele önünde ciddi bir sınav varsa ve konsantre olman gerkiyorsa
ebeni s...
ama suçlu onlar değil benim ben...

aynen benim de yarin sinavim var suc bizde sanane adamlardan biz onlara düsündügüz kadar onlar bizi düsünse hadi neyse

maviay55

fark 6 puana iniodu..önümüzde 4 maç çok iiydi yaa maçtan dönen arkadaşlarımızı beklioruz yorumları çok merak ediorum!

MeL_55

maddi sorunlar cözülmedikten sonra samsun 1. olup cikamaz anca play offa oynar.
celil sercan emre sefa gitmezse tabii

ozkan17

ya işin en kötüsüde varya suclu yok ortada..kendımızden cıkarıyoz cevremızden cıkarıyoz sınırımızı..piskopat samsunlunun dedıgı gıbı onlar bızım onları dusundugumuz kadar samsunspru dusunseler ...delımı s...di bizi yaa adamlar hem seklını koyuyolar sahaya hem parayı hem malı goturuyolar cefayı bız cekıyoz arkaadslar gercekdende bizi delimi s..di yaa samsunlu olmak zor arkadas zor..

CeLiL_55

Alıntı yapılan: MeL_55 - 13 April 2008, 16:04:13
maddi sorunlar cözülmedikten sonra samsun 1. olup cikamaz anca play offa oynar.
celil sercan emre sefa gitmezse tabii
Adamlar Gitmese bile para sorunu çözülmedikten sonra Samsunspor playoffda oynayamaz Şampiyonluğuda Futbolcular Oynamak İstemiyor verirsen Futbolcunun hakkını Verir Futbolunun Hakkını bu işler böyle arkadaşlar CeLiL imparatorun Dediği gibi biz ilk sene çıkamassak  hiç çıkamayız kimse babasının hayrına oynamıyor Futbolcularımız Bu Günkü maçta Taraftara + Yönetime + Samsun Şehrine iyi bir mesaj verdi...

bayimm

diyarbakırsporun oynacağı 4 maç çok zor ve şansı az.ordu farkı açtı zaten.şans,erciyesin kaybedeceği puanlar olmalı.samsunspor mücadeleyi bırakmamalı.karamsar olmamalı takım.  bunu takıma anlatacak olan da antrenör ve yöneticiler.

yaman55

Alıntı yapılan: bayimm - 13 April 2008, 16:09:19
diyarbakırsporun oynacağı 4 maç çok zor ve şansı az.ordu farkı açtı zaten.şans,erciyesin kaybedeceği puanlar olmalı.samsunspor mücadeleyi bırakmamalı.karamsar olmamalı takım.  bunu takıma anlatacak olan da antrenör ve yöneticiler.

herşey bitti play-off hayal