Bank Asya 1.Lig 30.Hafta | Kartalspor - Samsunspor'umuz: 3-3

Başlatan MeL_55, 06 April 2008, 16:09:14

« önceki - sonraki »

berusa55

Bugünün tek sevindirici sonucu :

Gazi Belediyespor:2 Ankarademirspor:1
Gazi'nin hemen 3 puan üzerindeki Bulancakspor Keciörengücü deplasmanında 4-0 maglup oldu ve puanlar esitlendi. İkili averajda Gazibelediyespor'umuz rakibine üstün...

Kadir ÇELEBİ

boyle bir maça yorum yapmak çok yanlış maç kendi içinde kendi yorumunu yapmış Yazıklar olsun diyor Bizlere...
gidemedim diye uzuluyordum gitseydim kahrolucakmışım..

Harun55

Vallah arkadaslar diyecek söz bulamiyorum.

Yanliz sinirime giden sey sudur...

3-0 Galipsin isterse real madrid gelsin 3-0 dan sonra puan vermek çok ayip.
70 dakika dayaniyorsunuz bari son 20 dakika yüreginizi ortaya koyupta oynayin be kardesim.

Samsunspor sevdasi asla bitmicek kalbimde ama playoff için oynuyorsaniz bu maç almamiz gereken bir maçti.
Ben hep demisimdir deplasmanda 1 puan herzaman avantajdir diye gelecek sene insallah çikariz.

**KaR6**

maçtan şimdi geldim.. maç öncesi ve anına ait bi kaç resmi ve yorumlarımı daha sonra yapıcam cunku sinirden ve yorgunluktan çatlıyo başım.. öncelik verdiğim bikaç şey var, nce onları yazayım..
beni istanbul grubuyla bulusturan kuzey55 abime,
yogun programına ragmen zahmet edip gelip bizi alan çelebi abime,
misafirperverliğinden ve her turlu sorunumuzla ilgilenen veis abime,
Samsunsporlulugundan gurur duyulacak sekilde takımına seven ve tanısmaktan cok memnun oldugum ahmet55 arkadaşıma ve
bizi maça götüren recep abimize tesekkuru borç bilirim..
sizler sayesinde Samsunsporlulugun bir yaşam şekli oldugunu bir kez daha gördum.. hepsiyle tanısmak benim için ayrı ayrı gururdur, umarım bundan sonra daha sık gorusme imkanımız olur.. tekrar tesekkur ederim..

kerem55

Sonucu gördüm, 3-3. Fena değil dedim ama 3-0'dan 3-3'ü görünce çok canım sıkıldı. Maçı izleyen arkadaşalrdan ayrıntıları bekliyoruz.

körfez55

maçtan şimdi döndük.muhteşem taraftarımız vardı.skorun verdiği moralle adeta çıldırdık kartalda muhteşem görüntüler vardı.70.dk ya kadar turgut yakaladığı fırsatları değerlendirebilseydi fark 6 olurdu ama atamadı.çok iyi oynadığımız bi 70 dk.sahada olmadığımız bir 20 dk vardı bugün.sercanın çıkması takımı bozdu.feridun çok etkisizdi.ercüment yine formundaydı.ayrıca hakem bütün takdir haklarını kartaldan yana kullandı.aleyhimize verdiği bir frikikten de son golü yedik zaten..kartal taraftarı bütün maç boyunca bizi izledi makara yaptık adamlarla maç sonunda onlar bizle makara yaptı malesef...ama çok etkisiz ve az taraftarları vardı.sanki deplasman onlar yapıomus gibi önce bizi çıkardılar onlar bekledi sonra biz çıktık..kazandığımız bir maçı hediye ettik adeta...

biz sözümde kartal polisine,yazıklar olsun terörist gibi karşılandık adeta. maçtan önce mesale yaktık kalan yaklasık 10 mesaleyi aldıkları gibi 4 arkadasımızı içeri aldılar.az önce arkadasların para cezası ve maça girme yasağıyla serbest kaldıklarını öğrendik.

vee muhtesem taraftarımız hemen hemen iddasız bir takım ve samsunda cevre illerden istanbuldan gelen yaklasık 3 bin taraftar...çocuklar bayanlar...bunları gördükçe gurur duyuyoruz samsunsporluluğumuzla..

harbisamsunsporlu5517

mac 2-0 oldugunda samsunsporumuz bu macı nasılsa alır dedim ve dısarı çıktım işim oldugu için geldim baktımki maç   3-0 dan 3-3 e gelmiş o anda şok oldum agladım hırsımdan olmaz böyle birseyyyy offffffffffffffffffffff içim yanıyor

maviay55

resimler videolar beklioruz...ark lar orayı çok merak ediorum kaçan 2 puan playoff tan etti bizi  :'(

veis

samsunspor adına normal sonuç bizim topçularımız imkansızı gerçekleştirmede süperler.maç 3 fark olmuş turgut efendi net abartısız net 3 gol harcadı.gerçekden yazık oldu samsuna

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: veis - 13 April 2008, 18:24:24
samsunspor adına normal sonuç bizim topçularımız imkansızı gerçekleştirmede süperler.maç 3 fark olmuş turgut efendi net abartısız net 3 gol harcadı.gerçekden yazık oldu samsuna

anlaşılan turgut caner gibi olacak tabii adam canerin yanında dura dura öyle oldu caner öğretmiş ona o kaçırmaları - şu takıma bi adam gibi kaleci bide adam gibi bi forvet gelmedi gitti yaw her sene böyle

babaalişo

şimdi arkadaşalar herşeyde bir hayır vardır .bu 4 hafta bizim gelecek sezon hazırlığımız için yeterli paralı başkan diyorlar yok mu var nerde var diyeceksiniz .güzel soru cevap vereğim ;HÜSEYİN BAŞGÖL VE EKİBİ diyorum inadına da diyeceğim bekleyelim ve görelim gelecek sezon şeref trübününde başkan koltuğunda ben şimdiden görür gibiğim kendisini saygılar herkese ......

mehmet yılmaz

İnsan izlemediği bir maçın yorumunu yapabiliri mi demeyin. Bakın nasıl yapıyorum...

Maçın neredeyse tamamını telefondan anlattılar bana. Bence bu maç bir teknik direktör faciasıdır. Orhan Hoca, gençleri kazanma işini de abartmıştır. Turgut bugün tecrübesizliğinin de etkisiyle çok kötü bir günündeydi. Kaçırdığı net goller demoralize olmasına sebep oldu. Buna rağmen Orhan Kapucu, onu ısrarla tuttu oyunda. Halbuki, 3-1 iken çıkarabilirdi. Taraftar da Sercan'ı olduğu gibi Turgut'u da alkışlardı. Onun yerine de Serkan-Caner ikilisinden birisini alabilirdi oyuna.

Zafer ve Sefa'nın oyundan çıkarılmasıyla birlikte savunmaya genç Hakan'ı da almış. Anlaşılan defansta sayısal üstünlük sağlarsam gol yemem diye düşünmüş. Ancak modern futbolda müdafaa da hücum da orta sahadan yönetilir. Orta sahayı kalabalık tutan takımlar başartılı sonuçlar alırlar. ( Bkz. Yunanistan Milli takımı, F.Bahçe, UEFA'yı alan G.Saray, 2002'nin Türk milli takımı vs. ) Orta alan rakibe kaptırılınca geride dengesiz bir karşılama telaşı başlamış. Üstelik Sinan Demircioğlu diye bir adam var. Takımın en pahalı oyuncularından birisi ama 2 yıl zarfında Samsunspor' beş kuruşluk faydası olmayan bir topçu. Ben olsam onu değil oyuna almak maç kadrosuna bile koymam.

Turgut değişikliği, doğru bir şekilde ve zamanda yapılsa o maç en kötü ihtimalle 4-1 biterdi. Orhan Kapucu'nun yanlış oyuncu tercihleri sonucunda orta sahayı ele geçiren Kartal yüklenmeye başladı. Cesaret kazandılar ve bizimkiler de bozuldular. Hakemin yanlı kararları da hadiseye tuz, biber ekti tabii.

Maçı seyreden arkadaşlardan yanlış düşündüğümü bildiren olursa saygıyla karşılarım; ama benim anladığım budur!

harbisamsunsporlu5517

inş ismail uyanık geri gelir bu takımı ondan baska kimse tekrar super lıge cıkartamaz

Derya

bizde maçtan yeni geldik.SAMSUNSPOR'umuz adeta ilk yarı show yaptı, kartal isyan etmeye başladı ''en büyük taraftar,futbolcular sahtekar''diye tezahürat yaptılar bu durum bizi çok sevindirmişti ki malesef ikinci yarı takımımız aynı performansı sergileyemedi.
sonuç ne onlara yaradı ne bize..
skor ne olursa olsun o atmosfer bambaşka idi.İstanbul'da doğup büyüyen birisi olarak galatasaray fenerbahçe maçı bana bukadar haz veremezdi.

maçla ilgili fotoğrafları paylaşmak istiyorum fakat dosya oyutu büyük olduğundan hata meydana geliyor.Ne yapabilirim birisi beni aydınlatabilir mi

mehmet yılmaz

Resmin üzerine gidip, sağa tıklıyorsunuz ve resmi "microsoft office picture manager" olarak açıyorsunuz. Sonra üstte bulunan "resimleri düzenle" kısmına geliyor ve tıklıyorsun. Sağda "Yeniden Boyutlandır" kısmı var. Oraya tıklayıp özel genişlik ve yükseklik kısımlarına boyut olarak 600/600 yazıyorsun. Sonra tamam diyorsun. Ardından da üstteki çarpı ile sayfayı kapatıyorsun, çıkarken değişiklikler kaydedilsin mi sorusuna "evet" diyorsun.   

Sonra yüklüyorsun. Böylece ebadı küçülmüş oluyor. Şayet olmazsa mail atarsanız, ben üstteki mesajınızın bulunduğu yere yapıştırırım fotoları.