Bank Asya 1.Lig, 26.Hafta | G.Antep BŞB.spor - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan yaman55, 09 March 2008, 15:48:43

« önceki - sonraki »

Cagdas Ünver

SaMsUnSpOr 55

inş..  bu maçı alıcağız ve hepimizin haftası iyi geçmiş olacak

edmontdante

Serkan AYKUT'un bu kadar uzun süredir olmaması ve gazetelerde yazan "idmanda kraldan gol şov" haberlerinden sonra peşine her seferinde sakatlık haberlerinin gelmesi hepimizi  hayal kırıklığına uğrattı ve  hakkında kötü şeyler düşünmeye başladık.Şimdi oynamayacaksa ne zaman oynayacak dedik hepimiz haklı olarak

Ama bu zaman kadar Serkan AYKUT kendi adıma konuşuyorum benim için hep bir güç oldu.1.Ligdeyken attığı gollerle,gol krallığıyla benim için gurur kaynağıydı üniversitede okuduğum yıllarda.gs de  avrupa kupasında attığı yarım roveşata golünü sanki SAMSUNSPOR'da atmış gibi sevindiğimi hatırlıyorum.

Serkan AYKUT 34 yaşında ve geçmişte kendine bakmadığını hepimiz biliyoruz.Bu yaştan sonra zaten sakatlıkların geçmesi zor.Sakatlıktan başka  çok profesyonel yaşamaması nedeniyle performansı da düşük olacaktır.Bunlar Türk futbolcuları bir Maldini,bir Carboni ,bir Cafu değiller.

Zaten hem Celil hem de Serkan AYKUT için artık futbolun son noktası.Süper lig olmayacağına göre önümüzdeki sezonda bu kadroda olurlar ama  en fazla bu sezonki gibi olur katkıları.

Ben yine de Serkan AYKUT'un  bilerek oynamadığını düşünmüyorum.Böyle olduğuna inanmak istemiyorum demek daha doğru.Ben gözümle şahit oldum SAMSUNSPOR-Bolu maçında yarım saat sahada doktorlaron Kral'ın sakat bölgesini maça hazırlamaya çalıştıklarını

Serkan AYKUT bilerek oynamıyorsa o zaman fikirlerim değişir ama böyle birşey yoksa  bu zamana kadar yaptıklarını unutmam mümkün değil.

ozkan17

radyoyu bulan bırı varmı ya ariyom ama hala bulamadım.

Sadece Samsunspor

biz zaten serkan aykutun geçmişine bişe demiyoruz samsunsporun en büyük oyuncularından biridir bunu herkes kabul ediyor ama biraz daha kendine bakması lazım iyileşmek için veya takıma katılması için biraz daha güç göstermesi lazım

neyse radyoda yok yaw sitelerden takip etcez artık

edmontdante

Elazığ'ın berabere kalmasıyla bu maçta alacağımız galibiyet  süper olur.Fark 6 ya çıkar ve birde  ikili averaj artımız.Her zaman  +1 avantajımız var Elazığ'a karşı.

Yenilmeyeceğimize inanıyorum.Ama GBB ,Suat KAYA ile hava buluyor 2 sezondur.

Futbolcuların hafta içi yaptıkları açıklama ile takım içindeki sıkıntıyı net olarak ortaya koymalarından sonra  mecburen daha hırslı oynayacaklarını ve maça asılacaklarını düşünüyorum.

edmontdante

Alıntı yapılan: EKN - 16 March 2008, 13:16:51
biz zaten serkan aykutun geçmişine bişe demiyoruz samsunsporun en büyük oyuncularından biridir bunu herkes kabul ediyor ama biraz daha kendine bakması lazım iyileşmek için veya takıma katılması için biraz daha güç göstermesi lazım

neyse radyoda yok yaw sitelerden takip etcez artık

Tuğberk bu saatten sonra kendine bakma falan diye birşey yok.Yaş 34 .Baksan da bakmasan da farketmez.Geçti artık o dönem bu yaş kategorisi için.

red_white

ozkan17

yaman55

55__Gurbet__55

gyuksel55

tanju55