Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

jean

insallah siz hakli cikarsiniz benim icmde korku var onu dile getiriyorum

T-Mac

BU KIZ ŞİMDİ .TUĞBA'YA BENZEMİYOR MU ARKADAŞLAR.

T-Mac

PEKİ BİR DE ŞUNA BAKIN.

BİZDEKİ TRAKYALILARA ÇOK BENZİYOR DEĞİL Mİ. TRAKYALILAR ÖZELLİKLEDE KIRKLARELİ'LİLER AYNEN  BÖYLE İŞTE.UZUN BİR BOY AÇIK BİR TEN VE RENKLİ GÖZLER. Tuğba İSTANBUL DOĞUMLUYMUŞ AMA EMİNİM  KIRKLARELİ VEYA O TARAFLARLA BİR BAĞLANTISI VARDIR.

King Of The North

Elazığa gidemeyen arkadaşlar pazar günü Samsun için basket maçına gidin kızları destekleyin.

ugly

arkadaşım cem55. gelecek haftada maç burda sanırım yanlış bılmıyosam eger. yanlış bılgılendırmek ıstemem ama bosuna oraya gıtmenızıde ıstemem. ben tarsus maçının, kocaeli maçının vede izmir maçının arka arkaya burda oldugunu bılıyorum. yani ;

SBK-TARSUS     YAŞARDOGU SPOR SALONU

SBK-KOCAELİ   YAŞARDOGU SPOR SALONU

SBK-İZMİR       YAŞARDOGU SPOR SALONU

TARSUS-SBK    TARSUS SALONUNDA

KOCAELİ-SBK    ATATÜRK SPOR SALONU

dıye bılıyorum ama yanlışsa ibocan55 yazsında bılelım arkadasım dimi  ???

T-Mac

Selvin TÜRKMEN .iZMİR MAÇINDA YAPTIĞINI TARSUS MAÇINDA DA YAPSANA BENİ YİNE UTANDIRSANA.

ugly

_ben ne gerizekalı bır ınsanım nede karsımdakını kendımden kucuk gorurum oncelıkle bunu belırtıyım. ama sevıyeyı senden ogrenecek deılım arkadasım. o soru kiplerını yazdıgına gore bılgın dahılınde bısıyler oldugu ve bunun uzerıne yazılar yazdıgın hıssıne kapıldıgım ıcın sana soruları sordum nerden bılıyosun dıye! artı senın buraya yazdıgın yazılardan daha fazlasını bıldıgıne ınandıgım ıcın (yazdıgın seyler herkesın yapabılecegı yorumlar deıl).
_karsında ılkokul ogrencısı yok arkadasım ornekler verıpte anlamamı saglamaya calısma ve haddını asma. cunku sen buraya yazmıstın koca sıtede basketbol forumuna katılan yokmu dıye.....
_asıl senın ne oldugun naptıgın ne yorum yaptıgın umrumda deıl ne yazarsan yaz. (burda sana eslık edelım dedık)
_herkesın herseye hakkı vardır senınde ole ama sende yazılarında argo veya kufurlu olmasada ınsanı aşşağılayan dalga gecer gıbı yazdıgın kelıme ve cumlelere dıkkat et. (ne senı tanırım ne sen beni)
_ve evet gecen sene bolgesel lıg 3.lıg statusundeydı. bu sene adı 3.lıg oldu. yani herseyı cok bılen arkadasım sen bence kendı kendıne yazmaya devam et. devam etkı kendı kendıne yazınca en azından baskalrının goruslerı hosuna gıtmeyınce veyahutta saçma bulunca bılgısızce yazılmıs oldugunu dusununce karsındakıyle dalga gecer gıbı yazı yazmaz, buraya yazı yazanları kacırmaz(kımse yazmayınca kacanda olmaz), ve ıstedıgın gıbı ıstedıgın kısılerı elestırırsın. az da olsa o engin bilgilerini okumaktan ve tanımadıgım halde yazılarında ornekler vererek benı bılgılendırdıgın ıcın tesekkur ederım sayın t-mac.....

HER NE KADAR HADDİNİ AŞSANDA   saygılarımlaaaa

celebi

şu hale bak bütün işi gücü bıraktınız şu kız tuğba mı değil mi falan da filan. yakışmıyor arkadaşlar. ikinizde gerçekten basketbolden anlıyorsunuz ancak boş bir polemik gibi geldi bana.

celebi

o zaman bu üç maçıda içeride alıp çok büyük bir avntajla son iki maça girmek gerekir diye düşünüyorum.

yaman55

MeL_55

AlıntıSBK´da eksik yok

Bayanlar Basketbol Birinci Lig´e Yükselme Final Grubu´nda zirvede bulanan Samsun Basketbol Kulübü, yarın derbi maçında Yaşar Doğu Spor Salon´unda ağırlayacağı Tarsus Belediyespor maçının hazırlıklarını eksiksiz sürdürüyor. Dün bu maçın taktik provasını gerçekleştiren Kırmızı-Beyazlı ekip, çalışmalarını bugün yapacağı çalışmayla tamamlayacak.

KESKİNDEMİR MOTİVE EDİYOR

Tarsus Belediyespor´u yenerek galibiyet serisini sürdürmek istediklerini ifade eden Antrenör Cantuğ Keskindemir, "Bizim için zor maç olacak. Ancak biz de hafta içinden bu yana bu maça çok iyi hazırlandık. Taraftarlarımızın da muhteşem desteğiyle Yaşar Doğu Spor Salon´undan mutlu ayrılmak istiyoruz. Oyuncularımı derbiye konsantre ediyorum" dedi.

T-Mac

UGLY BAK ARKADAŞIM. Şimdi sana uzun cevap verirdim ama basketbol foruma giren ve zaten sınırlı sayıda olan arkadaşları bunla meşgul etmek istemem o yüzden az konuşup öz konuşacam.
   1. Kardeşim. Ben kimseye hakaret etmem kimseyede hakeret ettirmem . Bin düşünüp bir yazarım.
    2. Öyle senin zannettiğin gibi bu klübün içinden biri değilim. Ne oyuncuları ne idarecileri ne de yöneticileri tanırım.
    3. Haddini aşma konusuna gelince. Sen benim haddimin sınırlarını nerden biliyorsun ki haddimi aştığımı düşünüyorsun. Sen önce kime ne laf ediyorsun ona bir bak . iyi düşün öyle konuş.
     4. Kardeşim bak. Eğer benim yazdığım bir mesaja cevap niteliğin de bir şey yazacaksan YA BİLECEKSİN YA BİLMEDİĞİNİ BİLECEKSİN AMA BİLMİYORKEN BİLİYOR HAVALARINA GİRMEYECEKSİN. Sen bana göre böyle yapıyorsun. Böyle yaptığın sürecede her zaman müstehzi(alaycı) bir ifadeya maruz kalma ihtimalin olacaktır.
     5. Bayanlar basketbol ligin de 3. lig diye bir şey yok. YOK KARDEŞİM YOOOOK. Bölgesel lig var.
     6. Ben yazdıklarımı sen okuyasın diye yazmıyorum onun için senin umurum benim umurum hiç değil.
      7. Herşeye ve bu polimiğe rağmen saygılar kardeşim.

T-Mac

Bu gün klübün Tarsus maçı için astığı maç ilanlarını gördüm. Önde ve büyük planda Latasha arka planda ve Latashanın sağında ve solunda iki oyuncu. Yani tam bir Latasha ve saz arkadaşları durumu. Tamam biliyoruz Latasha büyük oyuncu da kardeşim adamın gözüne sokar gibi onu böyle öne çıkarmanın ne gereği var şimdi.
  O resmin altın da daha önceki maçlardan enstentaneler var. Birinde Hanife var. Diğerinde ZİRO. Yaa oyuncu arkadaşlarım bu resimler bastırılmadan önce size hiç mi gösterilmez yada siz hiçmi bakmazsınız ilana alınacak resimlerimiz nasıl çıkmış diye. Tuğba. belki bilirsin Micheal JORDAN'ın oynarken dili hep dışardaydı. Bu görüntü artık onla özdeşleşmişti. yakışıyordu ona . Ama senin o ilandaki resmin hiç hoş olmamış.Bu tabiki senin kabehatin değil ama... hiç hoş bir resim olmamış.

ugly

sana ancak yazacagım tek şey SEN ÖNCE KENDİNİ VE HADDİNİ BİL ONDAN SONRA BANA CVP VER KARRRRRRRRDDDDDDDEEEEEEEEŞŞŞŞŞŞŞŞŞİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMM
kısa vede ççookk öööözzzzz