Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

veis

aaxiss

Arkadaşlar merhaba,
uzun zamandır forumu takip etmekteyim ancak bişeyler yazmak bugüne kısmet oldu. Siz değerli arkadaşlarımla fikirlerimi paylaşmaktan mutluluk duyacağım.
SBK playaoffa kaldı. Ancak ben herkes gibi bunun çok büyük bir başarı olduğunu zannetmiyorum. Evet doğrudur 1.lige çıkmak için playoff a kalmak gerekli. SBK nın kadro olarak playoff kalması çok normal. Normal olmayan 3. olarak playoffa kalması. Şu anda ligi birinci bitiren Tarsusla  SBK nın kadroları aşağı yukarı birbirine denk. Her iki takımda 1.lig oyuncularından oluşuyor. Her iki takımında da iyi birer yabancı oyuncuları var. Mesela Tarsus'da Belgin gibi çok karıyerli bir oyuncu yok. İzmir Büyükşehirin kadrosu hele, ne Tarsusla nede bizim takımımızla baş edebilecek düzeyde değil. Bu takımlardaki oyuncuların geçmiş yıllarını araştırırsanız haklı olduğumu göreceksiniz. O zaman şöyle bir sonuca varabiliriz: Demekki biz takımımızın gücünü tam olarak kullanamıyoruz. Selvin son maçlarda devreye bir türlü giremiyor. Belgin'i yabancı oyuncu geldikten sonra nasıl kullanacağımızı bilemiyoruz, kızın eline neredeyse top değmiyor. Son maçlarda kötü performans gösteren Fadime neredeyse bütün maçı oynuyor. Sanırım bu problemleri halledebilirsek şampiyon olarak 1. lige çıkmamız sürpriz olmaz.

T-Mac

28 February 2008, 01:22:41 #482 Son düzenlenme: 28 February 2008, 02:06:03 T-Mac
EYVAAAAAH.İşte aşağı yukarı benim gibi düşünen benim gibi uzun cümleler kuran benim gibi basketbolu seven ve fakat tuttuğu takımıda eleştirmekten çekinmeyen bir adam daha. Birde İbocan-55 le takışdımı tamam  bu iş.Bu site umarım iki tane eleştiri yapan adamı kaldırabilir.
   aaxiss kardeş sana aynen katılıyorum. Hani aslına bakarsan ben bunları daha önceki mesajlarımda sık sık dile getirdim.Hatta bu yüzden kötü adam bile oldum.
    Ve Selvin. Yine Selvin.Tekrar Selvin.Ben aslında Tarsus maçında Selvin'den bi patlama yüksek bir performans bekliyordum ama o beni yanılttı.Ama ben hala onun iyi bir oyuncu olduğunu ve play offlarda takıma çok değerli katkıları olacağını düşünüyorum.
    Senle yüzyüze gelme yada bir konuşma imkanım olmuş olsaydı daha önce yazdıklarımdan dolayı yüzüme tükürüp suratıma bir yumruk sallamana fırsat vermeden bir çırpıda şunu sorardım. YA NE OLDU SANA BÖYLE. NİYE BU KADAR FORMSUZSUN.
   Ya aaxiss kardeş mesajında Selvin'le ilgili basit bir cümle kurdun bak bana yine eski defterleri açtırdın. Selvin'i seven onu destekleyen bir sürü adam şimdi bana ne eleştiriler yapacak kimbilir.

veis

sevgili tmac basketbol yorumcumuz diyeyim sana şu konuya vakıfsan istifa olayı nedir ve niye böyle bişey oldu bilgin varsa yazarsan seviniriz.

ibocan_55

Arkadaşlar;

Play-Off geldi, çattı... İlk maçımızı deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediyesi ile oynuyoruz... Celal Atik Spor Salonu'ndaki karşılaşma 2 Mart Pazar günü saat 16.00'da oynanacak...

Bilginize...

ibocan_55

Arkadaşlar;

Takım hakkında biraz bilgiler vereyim size...

Takım kaptanımız Belgin Aktan Sarıgedik tamamen iyileşti...

Son dönemde sakatlık problemiyle boğuşan Selvin tam kapasiteyle oynayacak düzeye geldi...

İzmir Büyükşehir Belediyesi maçı öncesi tek problemimiz genç forvetimiz Tuğçe'nin ayak bileğindeki sakatlığı... Kendisi sakatlığı nedeniyle İzmir deplasmanında forma giymeyecek...

ibocan_55

Seyahat programımız şöyle;

Cumartesi günü sabah uçağıyla İzmir'e gidilerek kampa girilecek...

Takımımız maçla ilgili son antrenmanını cumartesi günü akşam saatlerinde maçın oynanacağı Celal Atik Spor Salonu'nda yapacak...

Antrenman sonrası kampa girilerek maç saati beklenecek...

ibocan_55

'EYVAAAAAH.İşte aşağı yukarı benim gibi düşünen benim gibi uzun cümleler kuran benim gibi basketbolu seven ve fakat tuttuğu takımıda eleştirmekten çekinmeyen bir adam daha. Birde İbocan-55 le takışdımı tamam  bu iş.Bu site umarım iki tane eleştiri yapan adamı kaldırabilir. '

Bravo T-Mac en güzel esprin budur... Tebrikler :)

berusa55

28 February 2008, 15:49:16 #488 Son düzenlenme: 28 February 2008, 15:56:25 berusa55
Birkac gündür bakıyorum bu baslıga ve henüz bu istifa olayının arkasındaki olay nedir güzel doyurucu bir cevap göremedim. Sevgili T-MAc, Sayın İbocan Bey sizden de bu cevabı alamadık? Bizimle paylasırsanız cok seviniriz... Saygılar.

MeL_55

veis

evet ya anlamsız yere bi istifa diye düşünmüyorum kaldıki takımıda artık bana göre etkileyecekdir.

mehmet yılmaz

Bence bu 6 maçlık serinin en kritik maçı budur. Burada alacağımız muhtemel bir mağlubiyet sonrası Tarsus-İBB ittifakı gibi bir korkum var benim. İnşallah sadece bir komplo teorisinden ibaret kalır ve inşallah zaten biz İBB'yi iki maçta da yenip kimsenin hesap yapmasına müsaade etmeyiz.

Kuzeyine Perilerine sonsuz başarılar.

Çaðrý55

Onurbas izmire düşmüştü izin filan olursa gider heralde:D

inşallah alacağız bu maçı ya 1.lig hem Samsun için hemde basketbolcularmız için süper olur.

T-Mac

Evet Sayın İdari Menejer. Bak arkadaşlar merak ediyor. Çok önemli play off maçları öncesi durduk yerde bu istifada neyin nesi diye. Sen ise takımın kamp programından uçağa biniş saatine kadar herşeyi söylüyor fakat bu konuda tek kelime etmiyorsun. EEEAdamlar da bu kadar açıklamanın içinde istifa ile ilgili hiç ber şey bulamayınca haklı olarak soruyorlar.
    İbocan-55. Hadi beni muhatap alıp sorduğum hiçbir soruya cepap vermiyorsun.Ama bak bu soruyu soran VEİS olsun BERUSA 55 olsun bu sitede çok sevilen sözüne değer verilen Samsunspor Sevgileri zaten tartışılmayan SBK'yı destekleyen adamlar.  Madem ki sen samsundaki her maç öncesi bu taraftara  gelin bizi destekleyin diye buradan mesajlar atıp çağrılar yapıyorsun işte şimdide onlar soruyor.
     Veis ve Berusa 55.Bu istafanın niye gerçekleştiğini açıklamak İbocan-55' e düşer. Ama size söz eğer açıklamazsa ben bildiklerimi İzmir maçı sonrası buradan sizlerle paylaşacağım.

T-Mac

Nerdeyse Bir aydır soruyoruz bu selvin'e neler oluyor diye. Arkasından onu çok sevmemize ve takdir etmemize ragmen kötü oyunu nedeniyle başlıklar açıyor dünyanın eleştirisini yapıyoruz. Çünki bilmiyoruz sakat olduğunu sakat sakat mücadele ettiğini. Çünki bilgilendirilmiyoruz. Çünki bilgilendirmesi gerekenler sadece maç öncesi artık ezberimize aldığımız matbu hale gelen ''Maça gelin takımı destekleyin '' çağrısından başka bi şey yapmıyorlar.Bizde böyle kendi kendimize Selvin niye kötü Selvin niye oynuyamıyor Selvin bu hali ne olacak böyle diye söylenip duruyoruz. Sonrada SELVİN TÜRKMEN'den özür üstüne özür.
    Oysa ne kadar da basit bir cevabi varmış bunun.SELVİN SAKATMIŞ. ALLAH ŞİFA VERSİN KARDEŞİM.