Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

aaxiss

evveet playoff geldi çattı. bakalım playoff da neler göreceğiz. bu haftaki maçı normal koşullar altında çok rahat kazanmamız lazım. daha önce izmir büyükşehirin bizimle kıyaslanamayacak bir kadrosu olduğunu yazmıştım. eğer gücümüzü tam sahaya yansıtabilirsek fark olur. ama büyükşehiri olduğundan daha iyi zannetmelerini sağlayan bizleriz. sezon öncesi ligi 2. bitireceklerini rüyalarında bile görseler inanmazlardı. eğer biz büyükşehiri yenemezsek yada zar zor yenersek ben bunun nedenini oyuncularda değil hocada ararım. ama bir kaza yaşanacağını zannetmiyorum. tahminimce playoff sonunda sıralama 1 tarsus 2 sbk 3 ibb 4 kocaeli şeklinde olacaktır.

bir de dikkatimi çeken t-mac arkkadaşımızdan başka eleştirel (olumlu yada olumsuz) yazı yazan olmaması. tabiki her şeyi yerden yere vurmayacağız, doğru yapılanları alkışlayacağız. ama yanlış gördüklerimizi de belirteceğiz.

T-Mac

Tarsus'dan sonra bu ligin en iyi takımı olduğumuza bende inanmakla birlikte İzmir Bş.'den onlarla kıyaslanmayacak derecede iyi bir takım olduğumuz görüşüne ise katılmıyorum. Evet onlardan oyuncularımızın yetenekleri tecrübeleri ve de La Tasha gibi Amerikalı iyi bir oyuncuya sahip olmamız dolayısıyla bir kaç gömlek üstünüz ama biz bu üstünlüğümüzü onlarla oynadığımız iki maçda da sahaya yansıtamadık. İlk 3 periyodunu yenik götürdüğümüz Samsunda ki maçı seyircinin olağanüstü desteğiyle son periyodda o da 2 sayı farkla ancak kazanabildik.İzmir'deki maça ise play offları garantilemenin rehavetiyle gittik ve yine başa baş giden maç sonrası sahadan 3 sayı farkla yenik ayrıldık. Puan durumunu baktığımız da onlarla aynı puanda 2 ve 3 olarak sıralandık. Oysa takım kalitesi olarak bakıldığında da bizim  bu ligi 1-yada 2 mağlubiyetle 2. sırada tamamlamamız gerekerdi. Ama malesef top sadece futbolda değil basketbolda da yuvarlak.
     Evet biz İzmir'den iyi bir takımız ama ben bu maç öncesi bazı kaygılar taşıyorum.
  Bir kere maç öncesinde çok bilinmeyen var. Öncelikle  bu takım kurulduğundan beri hep bu takımla birlikte olan Hasan YAŞAR'ın İstifasının  takım oyuncuları üzerinde nasıl bir etki bıraktığını bilmiyoruz.
     Sakatlıkdan yeni kurtulan ve özellikle de böyle maçlar için çok ihtiyaç duyulan Belgin ve Selvin gibi iki oyuncunun sakatlık sonrası nasıl bir performans göstereceğini bilemiyoruz.
      La Tasha. Tam bir saatli bomba. Ne zaman ne yapacağını bilemiyoruz. İzmir 'de yenildiğimiz maçda erken Faul ve sonrasında aldığı 5 faul yüzünden sadece 17 dakika sahada kalabilmişi. Yani karşı tarafı patlatalım derken potansiyel olarak her zaman elimizde patlama ihtimali büyük.
      Hasan YAŞAR olmadan Cantuğ hocanın ilk sınavı.Tek başına ne yapacak nasıl bir teknik yönetim gösterecek bilmiyoruz.Ama ben tüm bu bilinmeyen ve beni kaygılandıran şeylere rağmen yine de bu maçı kazanabileceğimizi en azından kağıt üstündede olsa bu maçın favorisi olduğumuzu düşünüyorum. VE İDDİA EDİYORUM EĞER BİZ BU MAÇI ALIRSAK KESİN 1. LİGDEYİZ.
     VE SON OLARAK DA SPORCU KARDEŞLERİME SESLENMEK İSTİYORUM.
  Hani yazarlar akademisyenler yazdıkları kitapları eşlerine çocuklarına sevdiklerine armağan ederler bunu da kitabın ilk sayfasının üstünde belirtirler ya. İŞTE SİZDE BU MAÇI ALIN VE  ÜZERİNİZDE ÇOK EMEĞİ OLAN HASAN HOCAYA ARMAĞAN EDİN.Hepinize bu zor ve önemli maçda başarılar diliyorum( Selvin sana ayrıca başarılar diliyorum)  ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.

samsunengelligücü

SAMSUN ENGELLİGÜCÜ - AKSARAY KAPADOKYA MACI   CUMARTESİ SAAT:   12:00 DE  YAŞARDOĞU SPOR SALONUN DA  TTSB 1.LİG MÜSABAKASI..
TÜM SAMSUNPORLULAR DAVETLİDİR.

veis

sevgili engelli gücü bu takım deplasmana istanbula gelmiyormu diger takımları bilmiyorunm o yüzden soruyorum ama gelirse yakalım sizin için salonu varmısın

veis

sevgili t maç sanırım açıklanmayacak bence maçı beklemesen vede açıklasan daha iyi olur ama yinede bilgi sende oldugu için sen bilirsin.umarım altından büyük bir sorun çıkmaz samsun etkilenmezde artık sbk yı istanbuldada görürüz.istanbulda sürekli samsun aşkıyla yanarken bari sbk ımız gelsede bizlerde az da salon yaksak olmazmı.

MeL_55

AlıntıSBK'YA TATLI MORAL

Yarın İzmir Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Kırmızı-Beyazlı ekibin gerçekleştirdiği son idmanı ziyaret eden yönetim ukrulu üyeleri sporculara tatlı ikram ederek moral verdi

ZİYARET ETTİLER
Bayanlar Basketbol 2. Ligi play-off müsabakalarında mücadele eden Samsun Basketbol Kulübü, yarın ilk maçında İzmir Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. Kırmızı-Beyazlı ekibin dün Yaşar Doğu Spor Salonu'nda gerçekleştirdiği son idmanı Kırmızı-Beyazlı kulübün yöneticileri ziyaret etti. Zorlu maç öncesi sporculara çiçek veren ve tatlı ikram eden yöneticiler, kendilerinden galibiyet beklediklerini söylediler.

ZORLU DEPLASMAN
İzmir Büyükşehir Belediyespor ile zorlu bir maç oynayacaklarına dikkat çeken Antrenör Cantuğ Keskindemir, "Bizim için çok zor bir maç olacak. Bunun bilincinde olduğumuz için derbi maçına çok iyi hazırlandık. Rakibimizi kendi sahasında mağlup ederek play-off müsabakalarına galibiyetle başlamak istiyoruz. " dedi. Kulüp Başkanı Hüseyin Tayıncı ise İzmir deplasmanından galibiyetle döneceklerine inandığını söyledi. Fatih TUTAR

samet

veis

tamam işte bu saranlarla maç nezaman olucak bize onun saatini ve zamanını bildirin.

samsunengelligücü

veis saranla  olacak macımız mayıs ayın da olacak ben sana haber vereceğim.teşekkürler yakın şu saranın salonunu

veis

vallaha abi siz gelin yakmayan saranlı olsun

jean

hakan55

şimdi en son mac ne zaman onu ögrenelim

samsunengelligücü

01 March 2008, 23:03:14 #507 Son düzenlenme: 01 March 2008, 23:11:31 samsunengelligücü
BUGÜN YAŞARDOĞU SPOR SALONUNDA RAKİPİMİZ AKSARAY KAPADOKYA SPOR KULÜBÜNÜ  72-54 SKORLA YENDİK.. LİGDEKİ HEDEFİMİZ OLAN SÜPER LİGE ÇIKMA ŞANSIMIZ HALEN DEVAM EDİYOR.
HAFTAYA   ŞANLIURFA DEPLASMANINA GİDİYORUZ 

samsunengelligücü

izmirde yaşayan samsunlu taraftarlar fuar içi celal atik spor salonuna gidelim yarın tam destek verelim

T-Mac