Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

T-Mac

Mel_55 sen kimsin ki beni tehdit ediyorsun .Haddini bil haddini. Asaba bozulur kötü olurmuş. Sen daha kötüyü görmemişsin Edepsizlik yapma otur oturduğun yerde.Samsuniyi tanımıyorum ama akıllı bir adam biz onla orta bir yolda zaten buluşuruz. bir de öyle onla bunla polemiğe girme gibi konuşup adamı zıvanadan çıkarma. Samsunuyi tanıyorsun ama beni tanımıyorsun aklını başına al. Benim hiç bir lafım üzerine yorum yapma sen bir daha. Benim senle konuşacak bir şeyim yok.Sen daha doğmamışken ben bu takımın maçlarını seyrediyordum.
     Berusa 55 Kardeşim sana teşekkür ediyor güzel dileklerine katılıyorum.Bu tür eleştirilere her zaman saygım var.
     Ve VEİS. Arkadaşım bu siteye girdiğimden beri beni anlayan anlamaya çalışan bir tek sen oldun. Sen şu son mesajınla olaya farklı bir açıdan bakmamı sağladın.Yazdıklarında haklılık payın çok. Sana ayrıca teşekkür ediyorum kardeşim.

veis

sevgili tmaç biz şu bizim futbol takımını ligde bi tutalım sbk da bizim takımımız tabiki ben istanbulda oturuyorum ist gelse süper olur ençok bensevinirim birinci lige çıkmasına.ayrıca inanki ben basketboldan anlarım 20 li yaş başlangıcım hep nba setretmekle geçti.sacrementoluyum ayıptır söylemesi.ama basketbol deyince daha önce dedigim gibi ervın dudley hayranıyımdır.senin yorumların çok güzel evet yanlızlık konusunda sana katılıyorum sana destek veremiyoruz ama dedigim gibi biraz anlayışlı ol samsunspor küme düşüyor çünkü gün gelecek zaten hem sbk hem samsunspor hedefe koşacak burada daha ne güzel yazılarımız olucak.sen yine yazılarına devam et.

MeL_55

t-mac nehalin varsa gör
baska birsey demiyorum.

veis

beyler uzamasın tamamdır gergin günler yaşıyoruz onlara verelim herkes samsunsporlu.

ozkan17

t-mac altdan almalısın büyük olarak sen :-X

MeL_55

SBK´da şok istifa

Play-Off maçları öncesinde Samsun Basketbol Kulübü´nde Yardımcı Antrenör Hasan Yaşar şok bir kararla istifa etti.Samsun Basketbol Kulübü´nün Yardımcı Antrenörü Hasan Yaşar, Kulüp Başkanı Hüseyin Tayıncı ve Antrenör Cantuğ Keskindemir´e olan kırgınlığı nedeniyle görevinden istifa ettiğini açıkladı. Bu karar Play-Off maçları öncesi Kırmızı-Beyazlı ekipte adeta şok etkisi yarattı. Takımın başarısında büyük emeği olan Antrenör Yaşar, "Bu kararı almamdaki en büyük etken, kırgın olmamdır. Play-Off maçlarında SBK´ya başarılar diliyorum" dedi.

celebi

İNŞAALLAH KIZLARIMIZ BU OLAYDAN ETKİLENMEZ

veis

etkilenirler ama niye böyle bi karar alındı bunuda irdelelemk lazım çünkü herşey güzel giderken çomak sokmak da neymişki veya bu adam dururp dururken niye kırılsın.

körfez55

ben basketbol takımımızın 1.lige çıkacağına yürekten inanıyorum.

biz SAMSUNSPORLUYUZ ama şu var ki adında samsun varsa hentbol da olsa destekleriz.bu sezonda maçlarda verdiğimiz destekle bunu açıkça gösterdiğimize inanıyorum.

T-Mac

HOPPBALAAAA BU NE ŞİMDİ YA. NERDEN ÇIKTI BU İSTİFA

samsunengelligücü

HASAN HOCA SACMALAMA YA
SEN OLMAZSAN CIKAMAZLAR BUNLAR
YAZ BOYUNCA SEN ÇALIŞTIRDIN BU KIZLARI İŞİNE GERİ DÖN BİLİYOZ SENİN SORUNUNU İDARE ET BİRAZ DAHA Bİ ÇIKALIM HER ŞEY DÜZELİR YARI YOLDA BIRAKMAK SANA YAKIŞMAZ

T-Mac

27 February 2008, 02:22:57 #476 Son düzenlenme: 27 February 2008, 02:44:43 T-Mac
   HASAN HOCAM'A :
Hocam seni şahsen tanımamın dışında hiç tanımam.Sende beni tanımazsın. Belki olayların iç yüzünü bilmeden ahkam kesme sen diyeceksin ama eğer sen kendi isteğinle bıraktıysan bu takımı gel bir kez daha düşün. Sağlam kafayla enine boyuna düşün. Zaman sizlerin kişisel hırslarının sen mi önde olacaksın yoksa benmi kavgalarının yapılacağı zaman değil .Zaman birlik ve beraberlik zamanı.Zaman 1. Lige bir adım kalmışken kenetlenme zamanı.
   Düşün hocam.İyi düşün. Bu takım Bölgesel ligden ikinci lige çıkarken kattığın değerleri verdiğin emekleri düşün.Takımın başarılı olması için döktüğün teri kafa patlatmaları yaşadığın heyacanı mutlu olduğun anları düşün.Bu kadar emeğin alın terinin güzelliklerin üzerini hemde böyle önemli bir zamanda bir kalemde çizme hocam.
    Düşün Hocam. İyi düşün. Bu takım eğer çıkamazsa 1. lige bunda senin payın ne olur onu düşün. O zaman hocam bu kadar emek veren bir adam olarak ohhhh olsun bana bunları yaparmısınız böyle olur işte diyemezsin. İçten içe bir gurura kapılarak ben gittim ben olmayınca böyle olduda diyemezsin. Üzülürsün sadece üzülürsün. Yok eğer takım çıkarsa 1. Lige bak işte çıktı hasan'da kimmiş o ne yaptıki derler bir anda bütün emeklerin boşa çıkarılır YİNE ÜZÜLÜRSÜN.
     Düşün Hocam. İyi düşün. Hatada ısrar etmenin değil hatadan dönmenin erdem olduğunu düşün ve takımına geri dön. Bizim en azından benim senden beklediğim budur.

T-Mac

Arkadaşlar biliyorum çok alakasız olacak ama sizlerin ve yönetici(admin) nin affına sığanarak kafama takılan içinden bir türlü çıkamadığım bir soruyU SİZEDE SORMAK İSTİYORUM.  Ve yine biliyorum ki samsunspor can derdindeyken sen neyle uğraşıyorsun diyenler çıkacaktır ama ben yine de bu soruyu sizlerle paylaşmak istedim.SORU ŞU:
   3 kişi düşünün. Para birleştirip bir radyo almaya gidiyorlar. Radyo 30 lira. Hepsi 10'ar lira koyup radyoyu alıp gidiyorlar.

Fakat sonra tezgahtar radyonun indirime girdiğini ve 25 liraya düştüğünü hatırlıyor. Çırağına 5 lira verip gidip para üstünü iade etmesini istiyor. Çırak 5 lirayı 3 kişiye bölüştüremeyeceğini düşünüp 2 lirayı cebine atıyor ve 3 lirayı 3 kişi arasında bölüştürüyor.

Böylece radyoyu 9'ar liraya almış oluyorlar.

Şimdi: 9 x 3 = 27

Çırak da cebine 2 lira attı 27 + 2 = 29

Peki geri kalan 1 liraya ne oldu?

ozkan17

bunun cevabını ben bılıyorum ancak zamanla unuttum bulursam arkadsdan yazarım sıteye tmac

maço

arkadasım cozumunu anlatım

sımdı cırak 1 er lıra verdıgınde kısı basına 9 lıra olmaz cunku radyo 25 lıraysa kısı basına 8.3 dusmus olur yanı aslında ıspat su sekılde

8.3 kısı basına cırak herbırıne 1 lıra verırse 9.3olur kısın basına

9.3x3=28 bıde cıragın cebındekı 2 lıra ettı 30.saolun var olun :D

ovunmek gıbı olmasın İTU MATEMATIK MUHENDISLIGI :D :D